Privacy op de website van MOOI BEN IK:

We kunnen ons voorstellen dat u wilt weten hoe wij omgaan met persoonlijke gegevens. Dat vertellen
we u hier. Heeft u na het lezen hiervan nog vragen, laat het ons dan weten
via mooibenik1967@hotmail.com.

 


 • Wie ben ik?
 • Waar sta ik in het leven?
 • Wat wil ik?
 • Hoe leef ik?
 • Ben ik mezelf?
 • Waarom kan ik geen beslissing nemen?
 • Waar sta ik met mijn eigenwaarde?
 • Hoe kom ik weer bij mezelf?

 

Allemaal vragen die bij jou kunnen opkomen als je in een bepaalde situatie zit. Dichter bij jouw gevoel komen is moeilijk.
Je staat er vaak te ver vandaan, vindt het vervelend en soms moeilijk om hierin een duidelijke beslissing te nemen. Of jouw blokkades op te heffen.

Door middel van mindfulness (dit betekent de dingen zien zoals ze werkelijk zijn), 
leer je gedachtes of methodes die jou helpen op een accepterende manier om te gaan met alles wat zich aandient in het leven van alledag.
Ze noemen het ook wel het OMdenken.

Door middel van zelfreflectie kun je antwoorden vinden op de bovenstaande vragen. Het gaat hierbij voornamelijk over het krijgen van inzichten en antwoorden die je allemaal graag zou willen hebben of misschien zelfs al weet.

 

Mocht je na het lezen van deze omschrijving nog vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op.

 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

#78 Sietske Barentsz 17-02-2021 10:31
Michael is een coach, een inspirator, een motivator, een.... ja wat is hij eigenlijk niet.

Via LinkedIn kwam ik in contact met Michael en ben bij/met hem een coachingstraject ingegaan.

Een intensieve dag bij hem thuis met mooie en goede gesprekken en vooral ook veel lol!

Alles in precies de juiste verhoudingen voor mij. Vervolgens verschillende gesprekken via de telefoon, waarvan het net leek alsof we gewoon weer bij hem thuis in gesprek waren.

Omdat hij heel snel (al bij het eerste gesprek aan de telefoon) doorheeft hoe je in elkaar zit, weet hij ook hoe hij jou het beste kan coachen en kan helpen meer inzicht in jezelf te krijgen.

Als je de kans krijgt om met hem een traject in te gaan: zeker doen! Een echte aanrader, hij maakt het verschil
#77 Sjany van der Veer 14-12-2020 15:21
Ik wil mezelf terug
En mezelf terug vinden
Ik ben in mijn jaren
Gebruikt
Misbruikt
Verkracht
Vele dierbaren verloren
Waar onder mijn Moeder die is een deel van mij
Soms heb ik haar nodig
Mijn mannetje verloren
Die is acuut uit mijn leven geruktJa ik lach altijd om mijn eigen ik te verbergen
#76 M. wenst graag anoniem te blijven 30-11-2020 17:34
Ik ken Michael al sinds mijn tienerjaren. Na elkaar lang uit het oog te hebben verloren ontmoetten we elkaar enige tijd geleden weer en vertelde hij mij over zijn coaching activiteiten. Ik voelde de noodzaak bij mezelf een aantal zaken te veranderen. Een onderliggend zeurend gevoel wat ik niet helemaal kon omschrijven en al helemaal niet wist waar die beruchte knop zat die je moest omzetten. Eén plus één is twee dacht ik, dus ik heb Michael gevraagd mij te helpen. Wat ik belangrijk vind bij een coach is het niet hebben van het gevoel dat je in een voorgeprogrammeerd traject bent terecht gekomen.

Het coach traject heb ik ervaren als intuïtief coachen, heel ontspannen, veilig, maar ook confronterend als dat nodig was. Gesprekken doorspekt met eigen ervaringen / voorbeelden van Michael hebben mij inzichten gegeven waardoor ik bewuster ben geworden van bepaalde gedragspatronen. Voor mij een eerste stap tot het veranderen van die gedragspatronen. Dat is precies wat ik wilde bereiken, want dit maakt me een fijner mens!

Michael is een zeer relaxte persoon waarbij eerlijkheid, veiligheid, integriteit en respect voorop staan. De keuze voor een coach is voor ieder individu anders. Ik kan iedereen aanraden in gesprek te gaan met Michael. Ik zou het in ieder geval zo weer doen…
#75 Gea Eggengoor 15-09-2020 18:57
Ik ben Gea.. sterk, kwetsbaar, gevoelig en doemdenker
Ik sta in de chaos van mijn eigen leven
Ik wil rust en regelmatig, stress loos.
Ik leef gestresstvvv en soms ontspannen
Ik ben mezelf maar ook niet
Ik ben bang om te falen
Ik heb veel gebrek aan zelfliefde
Volledig zelfliefde en zelfvertrouwen
#74 Edward Sneller 02-09-2020 20:44
Was al een tijdje op zoek naar een coach om samen het traject aan te gaan om het beste uit mezelf te halen.

De bijdragen van Michaël op LinkedIn vielen mij op en spraken mij aan.

Vervolgens “gelinked” met elkaar. Op zijn website ontdekt dat Michaël ook Workshops geeft.

Heb de workshop “180 graden draaien” gedaan en ervaren, heel bijzonder.

Tijdens de Workshop leer je op een heel toegankelijke manier jezelf beter kennen en laat Michaël je ontdekken waar je kracht ligt en waar je aandachtspunten en verbeterpunten liggen.

Ik kan het iedereen van harte aanbevelen.
#73 Leonie Koelen 19-03-2020 12:41
Zondag 8 maart hebben wij een hele mooie waardevolle dag mogen ervaren, samen, in groepsverband, om elkaar te sterken. Online hebben we samen nog contact, mooi, zeker nu, de natuur is mooi, komt tot bloei, maar de wereld staat stil....
Naast alle angst die er is, ook een moment van bezinning, zorg voor jezelf en zorg voor elkaar.
#72 Dirk Aarnoudse 05-08-2019 13:16
Via LinkedIn kwam ik in aanraking met de stukken die hij schreef. Sommigen spraken mij persoonlijk erg aan omdat deze mijn zoektocht verwoorden naar een man die eigen keuzes maakt en zich niet door angst laat leiden. De stukken waren dan weer een spiegel om in te kijken en juiste keuzes te maken. Ik heb mij vrij gevoeld om Michael als connectie toe te voegen en hierdoor zijn we in contact gekomen.

Na wat berichten hebben we telefonisch contact gehad. Een gesprek waarin ik met weinig woorden hoefde uit te leggen wat er speelde of Michael begreep dit. Dit alleen is al waardevol. Iemand die begrijpt wat er speelt en hoe je je voelt. Wat mij opviel tijdens dit gesprek was het vertrouwen die Michael uitstraalde dat hij mij ook kon helpen.

Zodoende heb ik de workshop 180 graden draaien gedaan. Hierbij ben ik bij Michael aan huis geweest. Daar heb ik hem leren kennen als iemand die betrokken is. Aanvoelt wat er in je omgaat (6e zintuig??) en op een confronterende, maar wel prettige manier hierop reageert. Voor mij een belangrijke les tijdens de workshop was de vraag of ik eerlijk mag zijn? zo ja, dan geef ik eerlijk mijn mening. Dit in tegenstelling tot een reactie die gebaseerd is op angst wat een ander ervan zou vinden. Zo ben ik dan ook met tools naar huis gegaan uit de workshop die tot nadenken hebben gezet, maar die ik nu ook kan toepassen.

Via deze weg nogmaals bedankt Michael en ga zo door met delen van je stukken. Deze zijn zéér waardevol. Ook de workshops kan ik een ieder aanbevelen. Zeker de mensen die zoekende zijn naar de juiste balans kan ik het zéér aanbevelen!
#71 Björn Esselink 11-06-2019 12:07
Twijfel als kracht inzetten..

Via facebook heb ik Mitch ontmoet, hij komt uit mijn omgeving en de stukken die hij schreef waren voor mij herkenbaar, dezelfde golflengte zo voelde het.

Zelf een levenslange zoektocht naar balans en te kampen gehad met depressies.

Zelf nog volop in het herstelproces kwam ik tot de conclusie ik wil iets met coachen of iets in die richting met mensen doen en heb om een 1 op 1 coaching gevraagd aan Mitch. Realistisch tools aanreiken dat is wat mij vooral opviel aan Mitch.

Geen poespas maar gewoon zaken waar je echt wat aan hebt in het dagelijkse leven.
Het luisteren en vertalen naar wat voor jouw praktisch is en of wat voor jouw de blind-spots zijn daarin is Mitch of heeft hij echt het zesde zintuig haha.

Voor mij en een ieder een transparante manier van coaching te ondergaan en die is afgestemd op de mens.

Getraind in schuld benoemde hij het bij mij in de coaching sessie en daarin herkende ik veel en het was een enorme blokkade.
Van daaruit dat zetje realiseerde ik me dat mijn twijfel niet iets slechts is maar een kracht mits het niet doorslaat naar schuld.

Nu heb ik net een opleiding achter de rug tot ervaringsdeskundige/herstelcoach dus die inzichten hebben
bijgedragen aan mij op het juiste pad te zetten.

Bedankt Mitch voor een inspirerende en liefdevolle training en je mag supertrots zijn op jezelf, wow wat een kracht, no bullshit haha!

Groeten Björn Esselink
#70 Albert van der Spek 04-06-2019 12:06
Michael Peters valt op door zijn korte motiverende boodschappen op Linkedin
Toen Michael vervolgens ook zijn coachingsaanbod via Linkedin onder de (mijn) aandacht bracht was een kort bericht aan hem snel geschreven.
Dit werd razendsnel telefonisch door hem opgevolgd en voor dat ik het goed en wel doorhad, hadden we een afspraak staan. Op weg naar onze afspraak realiseerde ik mij dat het allemaal heel natuurlijk is verlopen. Er was een klik en vertrouwen. Meer is niet nodig.

Een boeiende middagsessie volgde. Niets opdringends, maar wel een denkproces bij mij openend. Geen mappen vol met tips, trics of modellen. Gewoon in gesprek en je eigen aantekeningen maken en vaststellen waar je aan wilt werken. Wel gesteund met advies en praktische inzichten van Michael.

Ook onze telefonische afspraak een aantal weken later, leverde een heel natuurlijke dialoog op, waarbij Michael op vriendelijke wijze zorgt dat je de kern van wat je wilt veranderen vasthoudt.

Dus niks zweverigs, gewoon hands-on met in eigen regie aan de slag om te ontdekken wat het verschil tussen dromen en je eigen drempels zijn.
Een vakkundig gesprekspartner met een mooie kijk op het leven.
#69 ing. Valentijn Peters 04-06-2019 12:04
Michael is uiterst bekwaam en verstaat het vakgebied bijzonder goed.

Confronterend maar absoluut niet grensoverschrijdend.

Hij laat het juist inzien zonder te overdrijven waardoor het punt juist heel goed binnenkomt.

Hij brengt het met humor en de beste intenties.

Hij vertelt misschien niet altijd wat je graag zou willen horen, maar wel precies datgene wat je nodig hebt, en dat met de nodige dosis zelfreflectie!

Helemaal top en bedankt.
#68 Mirjam 15-04-2019 11:33
Een recensie vanwege 180° draaien.

Schrijven kan ik wel zei ik. ;) toch valt t niet mee om nu wat op papier of zoals nu het digitale veld te krijgen. Het is inmiddels dinsdag 13 maart.

Op vrijdag 10 maart had ik afgesproken met Mich om een workshop te volgen bij hem. Een workshop om 180° te draaien.

Verwachtingsvol, maar toch ook wel gespannen rij ik vrijdag naar Nijmegen. Het is mooi weer en rustig op de weg. Alles zit mee en ik kan vlot door rijden. Als ik de straat in rij zie ik de deur open staan en er loopt iemand heen en weer met dozen naar zijn auto. Het is Mich. Hij nodigt me uit om binnen te komen. De begroeting is vlot en hartelijk. Ik voel me gelijk heel welkom. Nog wat onwennig dat wel. Maar dat is snel over. Mich is een warme persoonlijkheid met een open uitstraling.

Je vertelt wat over jezelf en laat daarbij een stukje van je privéleven zien. Je bent ook daar heel open over, dat je met deze werkwijze een stukje privé opgeeft. Het werkt wel, want t nodigt uit om ook over mezelf heel open te zijn. Dat is alleen maar goed, want zo kom ik verder en daarvoor ben ik hier. In deze workshop vandaag. Je stelt vragen en laat mij nadenken over t antwoord. Ik krijg veel inzichten. Er vallen veel kwartjes. De meeste antwoorden wist ik wel. Ze moesten alleen weer even naar de oppervlakte worden gebracht. Door je vragen kom je ook te weten wat voor soort mens ik ben. Dat heb je snel door. Je stelt ook vragen over politiek. Dit ivm t stemmen. Daar had ik me dus niet mee bezig gehouden. Tot twee dagen voordat ik moest stemmen. En ik vind zelf dat ik een weloverwogen keuze heb gemaakt. Op dat moment wel iig ;) later snapte ik waarom je over politiek begon. Jij had je beeld al gevormd en wist welke richting de workshop op zou gaan.

Het moest alleen nog worden ingevuld. Ik mag gaan schrijven. 180° draaien.

Valkuil, inzicht en goede eigenschappen.

Terwijl we daarna praten vallen er telkens meer kwartjes en wordt t papier steeds voller geschreven. Ik weet t allemaal wel. Alleen ik heb toch nog steeds bevestiging nodig. Waarom? Op t moment dat ik over mijn vader begin weet jij genoeg. Daar zit m de kneep. Al vanaf dat ik klein was heb ik blijkbaar bevestiging nodig van pa en dat neem ik overal mee naartoe. Je laat me een scène spelen alsof mijn vader in de kamer zit en ik de kamer binnenkom. Nietsvermoedend speel ik t mee. En op t moment dat ik de kamer binnenstap voel ik verdriet. Is t een verdriet van nooit goed genoeg? Ik mag t laten gaan. De tranen stromen automatisch over mijn wangen. Ik voel me opgelucht en ook verbaasd. Daar zit een leerpunt. Je laat me zien hoe ik de kamer binnenstap en daarna laat je me zien hoe jij de kamer binnenstapt. Een wereld van verschil. Het mooie is dat we zondag naar mijn ouders gaan ivm de verjaardag van pa. Dan kan ik mooi oefenen. ;)

Het is inmiddels 24 maart. De recensie is geschreven in meerdere fasen. In één keer ging niet. Het is nu exact 14 dagen na de workshop. Ben ik al 180° gedraaid? Nog niet helemaal. Wel voor 90°. Ik ben me er meer bewust van. De zondag dat we naar mijn ouders gingen om pa z'n verjaardag te vieren ben ik er wel mee bezig geweest om de begroeting inderdaad anders te doen. En anders te reageren op pa. T kost me wel moeite. Je had ook gezegd dat ik uitgedaagd zou worden. En ja het is lastig om niet in valkuilen te stappen. Met mijn oudste dochter heb ik denk ik net zo'n relatie momenteel. Vandaar dat t enorm botst.

Ook haar reageer ik zoals op mijn vader. Dat geeft dus logischerwijs frictie. Als ik merk dat ik zo reageer en ik ga reageren zoals ik geleerd heb ik de workshop. Dus met een knipoog en een afstand kan Arwen er niet mee omgaan. Dan is ze verbaasd en vervolgens is zij boos en machteloos. Machteloos over mij. En dat is waar we naartoe moeten gaan, want dan blijf ik bij mezelf en geef ik de “macht” over mezelf niet weg. Ik blijf dus in mijn eigen kracht staan. Als ik nu terug kijk op de afgelopen 14 dagen zei ik dat t nog niet helemaal gelukt is, maar t begin is er wel. T inzicht zeker en t gaat me gewoon lukken.

Dankjewel Mich. Ik heb er veel van geleerd.
Ik vond t een fijne workshop.
Ik ben blij dat ik de workshop bij jou mocht volgen.

Groetjes en liefs Mirjam
#67 Een deelnemer 17-05-2018 14:08
Vorig jaar ging mijn leven in een grote stroomversnelling.
Ik besloot te gaan scheiden na 17 jaar relatie. Een emotionele rollercoaster.
Aangezien toeval niet bestaat, bracht synchroniciteit mij bij Mich.
Na 2 uur in de auto kwam ik bij hem aan. Best spannend.

Nu dacht ik enorme zelfkennis te hebben, maar hij pakte heel snel zo de kern. Best confronterend.

Hij pikte zo haarfijn mijn valkuilen eruit en liet mij zien hoe deze invloed hebben op keuzes in mijn leven.
O.a. mijn partnerkeuze en het inzicht waarom ik viel op zo?۪n type man. Dat dit alles met mezelf te maken heeft.

Mich stelde mij de vragen waaruit bleek dat ik eigenlijk al mijn hele leven maskers op heb.
Dat ik een enorm sensitieve vrouw ben, maar mij verschuil achter rationele maskers op zoek naar die erkenning.

Terwijl ik heb deze erkenning niet nodig van een ander.
Ik mag mezelf deze erkenning geven. Samen hebben we mijn kwaliteiten opgeschreven, en mijn inzichten. 180 graden draaien, en zo ben ik ook naar huis gegaan.

Na deze intensieve dag ben ik het ook daadwerkelijk gaan toepassen.
I.p.v. te pleasen en die mooie aardige maskers op te houden, ging ik assertief mijn grenzen aangeven.
Een inzicht die ik kreeg bij mich was "als iemand over je grens gaat en je geeft dit aan.

Iemand respecteert het niet, dan loslaten?"

Dit inzicht al toegepast en dat werkt bevrijdend.
#66 Miekie 12-12-2017 17:30
Mich Peters is geen therapeut, zegt hij....., nu met wat hij doet, is hij het wel.

Hoewel hij doet het in een warm huiselijke sfeer,je voelt je al gauw op je gemak.

Hij laat je inzien dat je iemand bent en het ook waard is om er te zijn.

Hij heeft mij laten zien dat er valkuilen zijn, inzichten waar je aan moet werken en goede eigenschappen hebt.

Nu ik heb de stap genomen om het te doen en maak het ook af ook.

Ik ga zorgen dat ,ik niet voor niets ben geweest....,

veel plezier met sinterklaas zijn morgen gr Miekie
#65 Ingrid R. 09-10-2017 22:51
Dag Mich, Na lang twijfelen is het nu toch reeds een goeie maandgeleden dat ik je workshop volgde en ik heb het me noggeen minuut beklaagd. Mijn angst verdween opslag doorjouw warme en lieve persoonlijkheid, de vraag en het verdrietwaar ik mee aanklopte werden al gauw meerdere vragen.Op een speelse en rustige manier reikte je me nieuwe inzichtenaan, je vormde geen oordeel maar een luisterend oor. Je liet me inzien dat mensen mogen "falen". Op de terugweg heb ik ondervonden dat dit toch veel met me gedaan heeft.... Je ging diep of ik wou dieper gaan, heb enige traantjes gelaten in de auto, het was de eerste stap om los te laten en het ergens een plekje te geven waar ik ookdankbaar mag voor zijn want nu weet ik zeker je ontmoet mensen vooreen bepaalde reden en ook al draait het negatief uit, neem er het positieveuit want ieder mens brengt je iets bij terug om een ander pad te bewandelen.Dank je Mich voor deze verrijkende dag die veel te vlug voorbij was en ik komzeker nog naar een lezing en kijk uit naar je volgend boek !Een warme groet Ingrid
#64 Deelneemster 17-09-2017 09:56
Een meisje van 11....Bevrijdt zich uit de kluwen van verstikking.Ze zit jaren vast.Klem....Tussen houden van....En verdriet....Jong....En al zOveel meegemaakt....Doch het Ware Leven kent ze nog niet.Wel doet ze veel nieuwe ontdekkingen...Over het leven zelf....Een ware ontdekkingsreis....Ook in de wereld binnen in haar....En er brak een tijd aan....Diep in haar....Waar zij weer naar adem durft te happen.Er breken zelfs mooie bijna glorieuze tijden voor haar aan.Niet echt....Maar voelt voor haar zo aan...Ze wordt plots ontdekt....Een scout ziet haar namelijk hardlopen.Rennen over een baan....Waarbij zij de toenmalige Jeugdkampioene tot verbijstering van een ieder en haar zelf met gemak doet verslaan.Men spreekt haar daarop aan....Zij weet namelijk ook niet hoe zij dit heeft weten te bolwerken en hoe zij dit heeft gedaan.Op de cintelbaan ervaart zij vleugels aan haar lichaam te hebben.En weet zij 1 te zijn met de wind....De wind die haar nog meer bevrijdt....Waar denken niet meer nodig is....Waar voelen van heftige emoties niet meer nodig is....Waar pijn en verdriet niet meer bestaan...Er bestaat dan namelijk geen tijd.....Alles staat dan Stil....En voor een Moment is zij van alles en iedereen bevrijdt.Helaas komen er toch weer donkere tijden voor haar aan.En een aantal bewustere ervaringen rondom haar hoge gevoeligheid.Maar ook daar weet zij gek genoeg haar weg in te vinden.Al liep zij nog zo met haar ziel onder haar arm.Ook dit kon zij tot verbijstering van een ieder en haar zelf kennelijk aan.De wereld van de Marine lag voor haar voeten.Nieuwe tijden braken er aan....Gek genoeg ging daar iets middels formaliteiten mis.En kwam zij veel eerder via ander vaarwater in de Scheepvaart terecht....Varen naar verre oorden....Leek een roeping te zijn...Om 1 met de Wereld te kunnen zijn....Al bleek Hongarije achteraf gezien niet zo ver van huis te zijn....Bleek het wel een hele fijne tijd voor haar te zijn....En verder weg van een verdrietige tijd wat nu achter haar ligt te zijn...Dit bracht haar verder binnen de wereld van Scheepvaart, Vervoer en Logistiek....En haar leven in Rotterdam en Schiedam....Tot dat het Leven....Haar rustige weltevreden leventje....Tot haar grote schrik....Met haar partner....Overhoop heeft weten te halen....2003/2004 wat een ramp jaar.....Gelukkig ging zij weer vreemd genoeg....In 2007/2008 het licht zien.Dit bracht nog veel bewuster Spiritualiteit in mijn leven.En maakte dat ik het leven meer vanuit een filosofischer aspect ging beleven.Natuurlijk gaat dit relaas hierboven over mij....Maar kan ik er nu in de derde persoon over praten....Want deze tijd is immers voorbij....Een heftig transformatie proces brak aan voor mij.De tijd op Internet, Facebook brak ook aan.En na verloop van tijd....Brak het contact met jou aan....Door veel verdriet en verlies van 2002 tot aan 2015....Kwam ik veel te ver van mijn eigen Gevoelswereld af te staan.....Maar Jij wist dat als geen ander te verstaan....Jij bracht me weer dichter tegen mijn Eigen Kern aan....Dankjewel wil ik nog zeggen....Ik heb dat nog niet Voldoende naar eigen kunnen gedaan.Dat Jij dit vanuit Jouw Warme Hart voor mij hebt gedaan.Dat meisje is na een dame te zijn geworden nu deze vrouw geworden.Durft haar kwetsbaarheid weer te tonen.En durft het Leven weer meer aan.....Dankjewel.....Dat jij in het bijzonder mij hebt weten te verstaan,
#63 Esther 01-08-2017 12:18
Mijn vriend en ik hebben samen de workshop bij jou thuis gedaan. Wat een verrassing dat dat samen kon!! Maar wij waren wel enorm nieuwsgierig naar wat jij ons nog bieden kon...Onze relatie is al zo bijzonder en goed! We ontwikkelen en groeien hard samen. En toch is het je gelukt onze basis te versterken! Je gaf ons de bevestiging dat we goed op weg zijn..Dat is al heel fijn om te horen! En door de valkuilen te benoemen konden we onze kwetsbaarheden vinden...waar we mee aan de slag kunnen. Doordat je ons heel goed aanvoelde kon je ons geven wat we nodig hadden. Dat was bijzonder!! De afwisseling tussen spanning en ontspanning was helemaal goed. Je dieren waren in dit geval een mooie aanvulling! We hebben daarvan genoten! We gingen zeer vol warmte, liefde, en inzichten weer weg. Het was zeker de moeite waard!!En bovenal ben ik ook heel blij met de prachtige infinity hanger!! Voor mij een belangrijke symbool in mijn leven! En dat dit zo mooi samenvalt...Door jou te leren kennen en mede daardoor ook meer mezelf...en dat te bekronen met zo'n workshop en hanger...mijn vriend en ik zijn enorm dankbaar!! Dank je wel mooi mens!
#62 Milena Rossato 28-07-2017 07:17
Ik heb gisteren, samen met Lud, deelgenomen aan een workshop bij jou.

Ik had ???bewust?۪ geen enkele verwachtingen gesteld, liet me gewoon meedrijven op de golf van nieuwsgierigheid, openheid, het onbekende, ??_ benieuwd waar deze golf me zou brengen.

Het was een ???bijzondere, geweldige?۪ ervaring. Enorm dankbaar voor de nieuwe inzichten. Mijn intentie om vanuit mijn hart en ziel te leven en daarin ook anderen te helpen (mijn passie), werd alleen maar versterkt.

Mich, je deed het op jouw eigen bijzondere en unieke manier, op de manier waarop jij elke dag schrijft: warm, liefdevol, confronterend, diepgaand, en vooral puur, vanuit je hart! Je deed het gewoon fantastisch!

We hebben ook heel veel gelachen. Een prachtige mix! Het was een bijzondere dag. Het was een bijzondere ervaring! Een dag en ervaring om nooit te vergeten.

Je bent een prachtig mens! Mooi ben jij! Absoluut! Ongelooflijk dankbaar dat ik jou persoonlijk heb mogen leren kennen. Je leeft wat je schrijft!

Warme groetjes,

Milena
#61 Nathalie 21-06-2017 12:08
Hoi Mich,Ik wil je ontzettend bedanken voor de inzichten die ik heb gekregen bij het volgen van jouw workshop. Na de workshop heb ik enorm stappen gezet en wat we besproken hebben toegepast, maar vandaag, na de evaluatie, kreeg ik weer nieuwe inzichten om zaken nog dieper uit te werken voor mezelf.Fijn dat we hierover na konden praten... er is zoveel positief verandert door deze inzichten in werk, relatie met familie, alleen nog niet met de "mannen", maar door jou kan ik dit nu ook veel beter oppakken de volgende keer wanneer ik iemand tegenkom ;-)... Dan sta ik er anders in en moeten ze mij verdienen hahaha. Ook waardeer ik het zeer dat ik elke dag de nieuwe berichtjes op FB zie en je blijft denken aan de workshop en wat het me allemaal gebracht heeft. Ik ben je er dankbaar voor en wil jou zeker aanbevelen voor wie "verder" wilt komen in het leven! Doen!! Lieve groet uit Rotterdam
#60 Dominique 20-06-2017 12:54
Hallo Mitch,pikte je enige tijd geleden op op mijn radar in het grote kluwen van Facebook. Las je teksten, de reacties van de lezers en had meteen een goed gevoel bij jou als persoon ook al kenden we mekaar totaal niet.Heb dan ook niet lang getwijfeld om je workshop te volgen en ik moet zeggen dat ik er zeker en vast een heleboel dingen heb uitgehaald voor mezelf en mijn ontwikkeling. Het was een boeiende namiddag, vooral veel gelachen, een paar emotionele momenten en ook af en toe een spiegel voorgehouden gekregen op een respectvolle manier.Heb de notities nog regelmatig in handen om mezelf er op te wijzen van niet te vergeten wat mijn werkpunten zijn.En wie weet kruisen onze paden mekaar nog ...Liefdevolle groet,Dominique
#59 Sabina van doorn 13-06-2017 20:22
Hoi Mich,Ik heb een maand geleden een workshop 180 graden om gedaan.Het was een emotionele dag en heel leerzaam.Ik werd met mijn eigen geconfronteerd.En dat was niet makkelijk maar het heeft me goed gedaan.Ik heb geleerd voor mezelf op te komen.Ik mag er zelf ook zijn .Van mezelf houden en zorgen.Ik heb ingezien dat ik moet leven en niet geleefd worden.Genieten van de mooie dingen in het leven.Alle punten die ik opgeschreven heb bewaar ik en zal ik regelmatig doorlezen.Dank je wel voor de goede leer les dat je me wakker hebt geschut Veel liefs Sabina
 • Sietske Barentsz 17.02.2021 10:31
  Michael is een coach, een inspirator, een motivator, een.... ja wat is hij eigenlijk niet. Via LinkedIn kwam ik in contact met Michael en ben bij/met hem een coachingstraject ingegaan. Een intensieve dag bij hem thuis met mooie en goede gesprekken en vooral ook veel lol! Alles in precies de juiste ...

  Lees meer ...

   
 • Sjany van der Veer 14.12.2020 15:21
  Ik wil mezelf terug En mezelf terug vinden Ik ben in mijn jaren Gebruikt Misbruikt Verkracht Vele dierbaren verloren Waar onder mijn Moeder die is een deel van mij Soms heb ik haar nodig Mijn mannetje verloren Die is acuut uit mijn leven gerukt Ja ik lach altijd om mijn eigen ik te verbergen

  Lees meer ...

   
 • M. wenst graag anoniem te blijven 30.11.2020 17:34
  Ik ken Michael al sinds mijn tienerjaren. Na elkaar lang uit het oog te hebben verloren ontmoetten we elkaar enige tijd geleden weer en vertelde hij mij over zijn coaching activiteiten. Ik voelde de noodzaak bij mezelf een aantal zaken te veranderen. Een onderliggend zeurend gevoel wat ik niet helemaal ...

  Lees meer ...

   
 • Gea Eggengoor 15.09.2020 18:57
  Ik ben Gea.. sterk, kwetsbaar, gevoelig en doemdenker Ik sta in de chaos van mijn eigen leven Ik wil rust en regelmatig, stress loos. Ik leef gestresstvvv en soms ontspannen Ik ben mezelf maar ook niet Ik ben bang om te falen Ik heb veel gebrek aan zelfliefde Volledig zelfliefde en zelfvertrouwen

  Lees meer ...

   
 • Edward Sneller 02.09.2020 20:44
  Was al een tijdje op zoek naar een coach om samen het traject aan te gaan om het beste uit mezelf te halen. De bijdragen van Michaël op LinkedIn vielen mij op en spraken mij aan. Vervolgens “gelinked” met elkaar. Op zijn website ontdekt dat Michaël ook Workshops geeft. Heb de workshop “180 graden ...

  Lees meer ...

   
 • Leonie Koelen 19.03.2020 12:41
  Zondag 8 maart hebben wij een hele mooie waardevolle dag mogen ervaren, samen, in groepsverband, om elkaar te sterken. Online hebben we samen nog contact, mooi, zeker nu, de natuur is mooi, komt tot bloei, maar de wereld staat stil.... Naast alle angst die er is, ook een moment van bezinning, zorg ...

  Lees meer ...

   
 • Dirk Aarnoudse 05.08.2019 13:16
  Via LinkedIn kwam ik in aanraking met de stukken die hij schreef. Sommigen spraken mij persoonlijk erg aan omdat deze mijn zoektocht verwoorden naar een man die eigen keuzes maakt en zich niet door angst laat leiden. De stukken waren dan weer een spiegel om in te kijken en juiste keuzes te maken. Ik ...

  Lees meer ...

   
 • Björn Esselink 11.06.2019 12:07
  Twijfel als kracht inzetten.. Via facebook heb ik Mitch ontmoet, hij komt uit mijn omgeving en de stukken die hij schreef waren voor mij herkenbaar, dezelfde golflengte zo voelde het. Zelf een levenslange zoektocht naar balans en te kampen gehad met depressies. Zelf nog volop in het herstelproces ...

  Lees meer ...

   
 • Albert van der Spek 04.06.2019 12:06
  Michael Peters valt op door zijn korte motiverende boodschappen op Linkedin Toen Michael vervolgens ook zijn coachingsaanbod via Linkedin onder de (mijn) aandacht bracht was een kort bericht aan hem snel geschreven. Dit werd razendsnel telefonisch door hem opgevolgd en voor dat ik het goed en wel ...

  Lees meer ...

   
 • ing. Valentijn Peters 04.06.2019 12:04
  Michael is uiterst bekwaam en verstaat het vakgebied bijzonder goed. Confronterend maar absoluut niet grensoverschrijdend. Hij laat het juist inzien zonder te overdrijven waardoor het punt juist heel goed binnenkomt. Hij brengt het met humor en de beste intenties. Hij vertelt misschien niet altijd ...

  Lees meer ...

   
 • Mirjam 15.04.2019 11:33
  Een recensie vanwege 180° draaien. Schrijven kan ik wel zei ik. ;) toch valt t niet mee om nu wat op papier of zoals nu het digitale veld te krijgen. Het is inmiddels dinsdag 13 maart. Op vrijdag 10 maart had ik afgesproken met Mich om een workshop te volgen bij hem. Een workshop om 180° te draaien.

  Lees meer ...

   
 • Een deelnemer 17.05.2018 14:08
  Vorig jaar ging mijn leven in een grote stroomversnelling. Ik besloot te gaan scheiden na 17 jaar relatie. Een emotionele rollercoaster. Aangezien toeval niet bestaat, bracht synchroniciteit mij bij Mich. Na 2 uur in de auto kwam ik bij hem aan. Best spannend. Nu dacht ik enorme zelfkennis te hebben ...

  Lees meer ...

   
 • Miekie 12.12.2017 17:30
  Mich Peters is geen therapeut, zegt hij....., nu met wat hij doet, is hij het wel. Hoewel hij doet het in een warm huiselijke sfeer,je voelt je al gauw op je gemak. Hij laat je inzien dat je iemand bent en het ook waard is om er te zijn. Hij heeft mij laten zien dat er valkuilen zijn, inzichten waar ...

  Lees meer ...

   
 • Ingrid R. 09.10.2017 22:51
  Dag Mich, Na lang twijfelen is het nu toch reeds een goeie maand geleden dat ik je workshop volgde en ik heb het me nog geen minuut beklaagd. Mijn angst verdween opslag door jouw warme en lieve persoonlijkheid, de vraag en het verdriet waar ik mee aanklopte werden al gauw meerdere vragen. Op een ...

  Lees meer ...

   
 • Deelneemster 17.09.2017 09:56
  Een meisje van 11.... Bevrijdt zich uit de kluwen van verstikking. Ze zit jaren vast. Klem.... Tussen houden van.... En verdriet.... Jong.... En al zOveel meegemaakt.... Doch het Ware Leven kent ze nog niet. Wel doet ze veel nieuwe ontdekkingen... Over het leven zelf.... Een ware ontdekkingsreis.... Ook ...

  Lees meer ...

   
 • Esther 01.08.2017 12:18
  Mijn vriend en ik hebben samen de workshop bij jou thuis gedaan. Wat een verrassing dat dat samen kon!! Maar wij waren wel enorm nieuwsgierig naar wat jij ons nog bieden kon...Onze relatie is al zo bijzonder en goed! We ontwikkelen en groeien hard samen. En toch is het je gelukt onze basis te ...

  Lees meer ...

   
 • Milena Rossato 28.07.2017 07:17
  Ik heb gisteren, samen met Lud, deelgenomen aan een workshop bij jou. Ik had ???bewust?۪ geen enkele verwachtingen gesteld, liet me gewoon meedrijven op de golf van nieuwsgierigheid, openheid, het onbekende, ??_ benieuwd waar deze golf me zou brengen. Het was een ???bijzondere, geweldige?۪ ervaring.

  Lees meer ...

   
 • Nathalie 21.06.2017 12:08
  Hoi Mich, Ik wil je ontzettend bedanken voor de inzichten die ik heb gekregen bij het volgen van jouw workshop. Na de workshop heb ik enorm stappen gezet en wat we besproken hebben toegepast, maar vandaag, na de evaluatie, kreeg ik weer nieuwe inzichten om zaken nog dieper uit te werken voor mezelf. Fijn ...

  Lees meer ...

   
 • Dominique 20.06.2017 12:54
  Hallo Mitch, pikte je enige tijd geleden op op mijn radar in het grote kluwen van Facebook. Las je teksten, de reacties van de lezers en had meteen een goed gevoel bij jou als persoon ook al kenden we mekaar totaal niet. Heb dan ook niet lang getwijfeld om je workshop te volgen en ik moet zeggen dat ...

  Lees meer ...

   
 • Sabina van doorn 13.06.2017 20:22
  Hoi Mich, Ik heb een maand geleden een workshop 180 graden om gedaan. Het was een emotionele dag en heel leerzaam. Ik werd met mijn eigen geconfronteerd. En dat was niet makkelijk maar het heeft me goed gedaan. Ik heb geleerd voor mezelf op te komen. Ik mag er zelf ook zijn . Van mezelf houden en ...

  Lees meer ...

   
 • Elisabeth 03.06.2017 11:08
  Vandaag trek ik de deur van het verleden achter me dicht. De voordeur naar een mooiere toekomst zet ik wagenwijd open. Geen valkuilen meer voor mij, maar betere inzichten cre??ren door op zoek te gaan naar m?۪n eigen goede eigenschappen. Het weten van ???niets moet maar alles mag?۝ helpt mij uit die ...

  Lees meer ...

   
 • Simone 29.05.2017 22:30
  Hoi Mich, Je hebt me wakker geschud. En me inzichten en handvaten gegeven om anders naar situaties te kijken. Assertieve te zijn meer mezelf. Mezelf belangrijk vinden. En zelf laten bepalen. Met een lach en een traan kijk ik terug op deze mooie dag. Waar ik heb geleerd anders naar mezelf en anderen en ...

  Lees meer ...

   
 • Katl...... 20.03.2017 13:46
  Dag Michael. Ik ga me er eens voor zitten! Hier komt het dan! Na zovele jaren het moeilijk gehad te hebben, om gewone, 'open' gesprekken te mogen hebben met mijn kinderen, gezien we gescheiden leven, is het me na een cursus van Michael Peters gelukt, om 180?? te draaien, en o zo mooi verwoord, de ...

  Lees meer ...

   
 • Anonieme deelnemer 04.01.2017 11:54
  Hoi Michael, We zijn twee weken verder en ik zit even rustig achter mijn laptop. Tijd om jou ook even een mail te schrijven. Het gedrag van mijn ???ex?۝ (NARCIST! ja, wordt steeds makkelijker) heeft meer met mij gedaan dan dat ik dacht en wilde zien. Vaak verkleinde ik alles, door tegen mijzelf te ...

  Lees meer ...

   
 • Monique 07.12.2016 17:47
  Ik heb een bijzondere workshop gehad bij jou, Mitch. Ik ben me nu bewust van mijn valkuilen. Je hebt me de nodige inzichten verschaft en handvatten aangereikt waarmee ik verder kan. Dank je wel! Groetjes, Monique

  Lees meer ...

   
 • Liesbeth 03.11.2016 17:12
  Wat een bijzonder mooie workshop. Ik had al een pittig transformatieproces achter de rug, maar je wist bepaalde dingen toch nog naar boven te halen.. Top!! Wil je je leven dus zelf veranderen, neem een workshop 180 graden draaien.. DO IT...!! Mich bedankt.!! <3

  Lees meer ...

   
 • Riejette 03.10.2016 07:52
  Workshop 180 graden draaien: het was voor jou een uitdaging om dat de 1e keer te geven aan 3 vriendinnen. Voor ons een heel leerzame dag waarin we veel gepraat, soms gehuild maar ook gelachen hebben. Mich bedankt voor de inzichten die je ons gaf, en voor je humor. Meiden bedankt voor jullie openheid ...

  Lees meer ...

   
 • Annemarie 12.09.2016 12:15
  Prachtig omschreven!

  Lees meer ...

   
 • Aukske 01.09.2016 12:02
  Deelname Workshop "180 graden draaien". Lieve Mich, Wat een overweldigende workshop. Na jarenlange innerlijke gevechten, stond ik oog in oog met jouw persoon. Mijn "eigen ik" heeft toegestaan dat ik deze workshop wilde, mocht aangaan. Teveel gedachten, gevoel, emoties deden mij verkrampen. Waarom ...

  Lees meer ...

   
 • Nicole Stals 01.08.2016 22:01
  Workshop "180 graden draaien" De dagelijkse berichten van Mich prikkelen me elke ochtend. Deze zijn de aanleiding geweest om mij aan te melden voor de persoonlijke workshop "180 graden draaien". Deze dag heb ik me laten verrassen en (wat ik normaal wel doe) me niet verdiept in de werkwijze van ...

  Lees meer ...

   
 • Alie 25.07.2016 09:44
  Lieve Mitch, Wist niet wat ik kon verwachten m'n hart sloeg over toen de bel ging nu is het echt. Er stapte rust binnen iemand die liefde uitstraalde. Eerst aan de koffie en tussen neus en lippen door stelde jij me op m'n gemak. Een vraag waarom heb je me laten komen vroeg je je had aan ̩̩n woord ...

  Lees meer ...

   
 • Een deelneemster 24.07.2016 09:01
  Eindelijk dan tijd om recensie te schrijven.. Voor mij is het alweer een tijdje geleden dat ik de workshop bij Mich gedaan heb. Het was heel gek.. Kwam Mich tegen op Facebook En wat hij schreef raakte mij. Ik werd nieuwsgierig toen ik ook een berichtje van hem kreeg waarin hij zich voorstelde en waar ...

  Lees meer ...

   
 • Anoniem 12.07.2016 11:40
  180 graden....... Ik was al heel lang op zoek naar........mijzelf! Door een traumatische jeugd wat 25 jaar lang diep weggestopt was en ontkend. Uiteindelijk toch door een zware depressie en burn-out eruit gekomen bij de psycholoog. Daar werd vastgesteld een complexe PTSS. Tijdens de wandeling van dit ...

  Lees meer ...

   
 • Bird 20.05.2016 20:34
  Ik had de boeken gelezen van Mitch Peters. Ook zag ik dat je een workshop bij hem kon doen. Hij kan goed schrijven dus daarom dacht ik waarom geen workshop. Was wel ver weg, en ik zou alleen moeten gaan, vond ik best eng. Maar als ik verder wilde leren over mijzelf moest ik toch een afspraak met hem ...

  Lees meer ...

   
 • Lies 07.05.2016 19:16
  Hoi Mich, Nadat ik de workshop 180 graden bij jou gehad had en in de auto zat op de terugweg naar huis dacht ik: "Ik vind je een prima vent en het een vertellen lucht wel op maar ja wat heb ik eraan gehad.?" Ik ben nogal nuchter ingesteld, eerst zien wat het brengt en dan geloven. Maar gaande weg ...

  Lees meer ...

   
 • Een deelneemster 12.03.2016 17:46
  Mich Het gaat beter met mij :-). Mijn emotionele proces, om mijn laatste relatie van 2jaar te loslaten heeft me veel energie gekost. Ik voel me nu vrij ervan!!! De motto van je workshop heb ik vaak voor me gehad. Is een goede aanleiding om de moed te kunnen pakken en dingen anders (dus 180 graden ...

  Lees meer ...

   
 • Jenny 01.03.2016 11:30
  180 graden draaien: Het is nu een aantal dagen geleden dat ik aan een cursus deelnam . Ik was heel erg benieuwd en tegelijk ook enthousiast . Mijn doel was dat ik erachter wil komen wat het woord vrijheid of vrij zijn betekend, weet ook niet wat er voor mij te wachten staat . Wat ik van mezelf weet is ...

  Lees meer ...

   
 • Nathalie 23.12.2015 14:10
  Hoi Mich, Vorige week heb ik een workshop bij je gevolgd en ik ben heel blij dat ik dat gedaan heb. Het was de lange reis meer dan waard! Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen. Je hebt mij een andere kijk op situaties/problemen gegeven, waardoor ik ook meer rust ervaar of er vrede mee heb gekregen. Je ...

  Lees meer ...

   
 • Anonieme deelneemster 21.11.2015 10:50
  Hallo Mich, De dag dat ik dat ik de workshop bij je heb gevolgd heeft mij zeker aan het denken gezet. Het was verhelderd en een bevestiging dat ik bepaalde dingen anders moet gaan aanpakken. Het gaat vooral om hoe makkelijk ik het maak!!!!!! Hoe jij dat zei in het weekend de nieuwe vriendin en door de ...

  Lees meer ...

   
 • Audrey Hengst 29.10.2015 15:37
  Lieve Mich en lieve mensen??_ Ook ik heb een Workshop gedaan bij Mich, awel even geleden woensdag 5 Augustus 2015 Untouchable 180 graden draaien. En nooit gedacht ik doe zo?۪n Workshop??_ Tot je ???vastkomt?۝ met allerlei open ??? en gesloten deuren. In het kort de een open je waarvan je later denkt ...

  Lees meer ...

   
 • Onbekende 14.08.2015 14:43
  Vastlopen, blokkeren in je "zijn". Een negatief zelfbeeld, belemmerende overtuigingen, perfectionisme. Op zoek naar erkenning, waardering en bevestiging. Ik liet mij elke keer weer door anderen onderuit halen. Ik zat in een negatieve spiraal en het maakte mij steeds ongelukkiger. Ik heb mijzelf op ...

  Lees meer ...

   
 • Monique Gieling 28.07.2015 14:17
  Weer bewust!!! Volgens mij had ik de primeur een workshop te hebben met jou via SKYPE. En dat gaat prima, dacht ik zo. Ik was vastgelopen in mijzelf door de vrij heftige levenservaringen van het afgelopen half jaar. Alhoewel ik al veel "aan mijzelf" gewerkt heb (Haha, want als je goed bent zoals ...

  Lees meer ...

   
 • Wilma van Gils 02.07.2015 12:33
  Lief klein vlindertje. Wat vreselijk mooi. Je raakt me hiermee diep in mijn hart. Ik worstel hier nu ook mee en het is zo lastig. Dank je wel <3

  Lees meer ...

   
 • Linda Huismans 30.06.2015 21:55
  juni 2015 Lieve Mich Het is aleer een maand geleden dat ik de "workshop"heb gevolgd. En ik kan zeggen dat het werkt want voor ik bij jou kwam: - was ik mezelf een beetje kwijt - het verleden haalde me in - kon niet aan mezelf denken en nee zeggen kon ik ook al niet. Dit alles en menig professionele hulp ...

  Lees meer ...

   
 • Jolanda Bos 25.05.2015 19:38
  Mich, Waar zwaluwen vliegen. Herinneringen zweven. Mensen zijn die liegen. Jij laat beleven. Waar woorden worden gehoord. Wetend, het is waar. Tijd voor jezelf, ongestoord. Maak jij het feitelijk klaar. Door in te laten zien. Wat wij al weten. Ik meer verdien. Maar wat we ooit onderweg zijn ...

  Lees meer ...

   
 • Elly 25.05.2015 16:58
  Hi Mich, Ik heb belooft een reactie over mijn workshop bij jou te plaatsen. Het is weer even geleden dat ik bij je geweest ben. Eind december 2014 heb ik mij bij jou aangesloten op facebook. De quotes die je elke dag schreef van je hart en gevoel raakte mij diep. In het nieuwe jaar van 2015. Heb ik je ...

  Lees meer ...

   
 • Belinda Bok 09.04.2015 16:59
  Ook voor mij heeft het vrij lang geduurd, voordat ik de stap gezet heb om een workshop te gaan volgen. Niets voor mij dacht ik maar steeds. Terwijl ik wel de boeken heb en lees :) en ook de FB gedichten en verhalen volg....... Uiteindelijk met behulp van Mich Peters toch de knoop doorgehakt en 7 april ...

  Lees meer ...

   
 • Hilda 20.03.2015 12:42
  Mijn gevoel na de workshop: Sinds mijn afspraak met Mich was ik stiekem al aan ,t draaien denk. En ja toen kwam de dag ik vond de dag al heel speciaal vrijdag en ook nog de 13 de. Spannend ,heel spannend ik was niet bang , ik ging er open in. Kom je binnen ,kom je echt binnen ,wat een man ,wat een ...

  Lees meer ...

   
 • Desiree Goossen 02.03.2015 13:14
  Beste Mich, Het heeft even geduurd voordat ik commentaar kon geven op onze gesprekken. Het had zoveel indruk op mij gemaakt en kreeg het gevoel dat ik nog zo hard aan mezelf moest gaan werken. Dat idee moest ik loslaten, want dan sta ik onder spanning en dat is nou juist het omgekeerde van wat ik ...

  Lees meer ...

   
 • greta 08.02.2015 16:03
  Hallo Mich, Eerst en vooral wil ik jou bedanken voor de vele inzichten die ik van jou mocht ontvangen. Op 1 januari, een dag waar iedereen elkaar geluk wenst en een goede gezondheid, had ik voor mezelf ook een wens. Ik was mezelf totaal verloren , ergens onderweg. En ik wou dit terug. Ik wist alleen ...

  Lees meer ...

   
 • Liselotte 07.02.2015 07:53
  Lieve Michael, De draai is ingezet ..! Wonderlijk hoor. Zonder er een lang verhaal van te maken kan ik jouw workshop iedereen aanraden. Mijn draai aan het leven o.a. door jou ge??nitieerd zal zich concentreren op daadkracht en heel veel liefde en eerlijkheid. Mooi toch. Een leven van leugens heb ...

  Lees meer ...

   
 • Ellen Van Ingen Schenau 24.01.2015 09:34
  Voor mij heeft het vrij lang geduurd, voordat ik de drempel over ging , voor de Work shop bij Mich Peters, aangekomen in Schiedam, nerveus,,, werd ik warm onthaald en op m'n gemak gesteld. Vele spiegels worden voor je gehouden, inzichten en valkuilen besproken, vele antwoorden wist ik wel,,, maar je ...

  Lees meer ...

   
 • Roline 23.01.2015 09:06
  Beste Mich, Na een aantal maanden via diverse sites jouw dagelijkse teksten te hebben gelezen, bestelde ik jouw boeken 'mooi ben ik' en 'trots ben ik'. Tijdens deze bestelling via mail en messenger nodigde je me vrijblijvend uit een workshop te komen volgen bij je. In eerste instantie 'dacht' ik ...

  Lees meer ...

   
 • Liselotte 23.01.2015 06:07
  Lieve Michael, Tja, ik vind het best moeilijk iets neer te zetten op deze pagina. Maar ik ga het wel DOEN!

  Lees meer ...

   
 • Diana Ryman 25.11.2014 10:48
  Heel mooi en ook heel veel herkenning dankjewel voor je mooie verhaal Gr Diana

  Lees meer ...

   
 • Liesbeth 15.11.2014 14:47
  180 GRADEN DRAAIEN, mijn ervaring... Door de spiegel die Mich me voorhoudt tijdens de workshop kom ik erachter dat ik mijn hele leven al bezig ben met 180 GRADEN DRAAIEN. Ik moet altijd alles op mijn manier doen, zodra ik me bekneld voel doordat iets moet of zo hoort, draai ik de boel 180 graden om.

  Lees meer ...

   
 • Henny 23.09.2014 19:14
  Na diepgaand voorwerk middels workshops, familieopstellingen etc maak ik een tussenstop van "mijn reis" op 23-09-2014 in Nijmegen bij schrijver en coach Mich Peters. Sinds een aantal maanden volg ik zijn quotes via zijn side en moet zeggen dat zijn teksten vaak diep raken alsook de reacties van zijn ...

  Lees meer ...

   
 • Corine 17.09.2014 18:55
  Onder de indruk. Slikken en stikken wordt werkelijkheid. Knoop mijn maag en een band om mijn hoofd. Dit moet betekenen dat ik er iets mee moet doen...... :-)

  Lees meer ...

   
 • Irene 22.08.2014 11:42
  Vandaag was ik diegene die bij Mich de workshop deed. Het werd een fijne bijzondere dag waarin ik mij open mocht stellen en dat ging eigenlijk vanzelf omdat Mich een rustgevende sfeervolle sfeer weet te cre??ren waarin hij zelf ook heel toegankelijk is en dan wordt het een stuk makkelijker om je ...

  Lees meer ...

   
 • Miranda 18.08.2014 20:20
  Ook ik kwam je tegen op facebook via Reiki de Zon, je blogs vielen me meteen op, je teksten raakte me diep, maar durfde in eerste instantie er niets mee te doen, was skeptisch en dacht, wie is die man? Maar al gauw zag ik waar je mee bezig was, je boeken en je workshop 180 graden draaien. Ik heb geen ...

  Lees meer ...

   
 • bloem 12.07.2014 13:44
  Op zoek... mijn leven lang al op zoek om de juiste toon te vinden die mijn leven voorgoed zou veranderen. Ja, dat was moeilijk, het zoeken, maar toch stuiterde ik op een zondagmiddag, op de website van Mooi ben ik... het trikkerde me, het maakte me nieuwsgierig en ik heb de stap genomen en contact ...

  Lees meer ...

   
 • Een stel uit Belgie 10.07.2014 15:54
  Oktober 2013 : toevallig via facebook kom ik je tegen in ̩̩n van de groepen waarin ik actief ben. Ik geraak hierdoor op je site waarop info staat betreffende de workshop ???180 graden draaien?۝, dit wekte mijn interesse. We mailen even voor wat extra uitleg en begin november wordt er een afspraak ...

  Lees meer ...

   
 • ellen 19.06.2014 11:19
  wow wat prachtig om te lezen wat een erkenning in jouw verhaal over mijn gevoel ik ben nog maar aan het begin van mijn nieuwe leven in herstel van de ziekte verslaving maar dit geeft mij kracht en hoop om door te gaan naar die prachtige vrijheid dank je wel voor deze ervaring

  Lees meer ...

   
 • Sonja 08.05.2014 10:42
  Lieve Michael, Sceptisch, enigszins op mijn hoede, over wat en wie ik zou tegenkomen, stapte ik je huis binnen. Ik voelde me bij binnenkomst gelijk op mijn gemak. In de mand zat Harvey, een prachtige hond, die zich net zo leek te voelen als ik, voordat ik in je huis, binnen kwam en jou ontmoette. Het ...

  Lees meer ...

   
 • Wilma Gfl 13.03.2014 10:09
  Hoi Mich, ik zal hier mijn verslagje neer zetten: ...en ik stapte de kamer binnen, een lichte ruimte, open-maar toch gezellig en uitnodigend. Ga zitten, wordt er me gevraagd. Ik kijk wat om me heen, weet niet zo goed hoe ik me moet gedragen. Wat stijfjes, wat onzeker, ga ik zitten en kijk waar ...

  Lees meer ...

   
 • Inge 10.02.2014 11:58
  Hoi Mich, Nog even wilde ik je bedanken, bedanken dat ik opnieuw mezelf mooi kan vinden. Ik leerde Mich kennen op fb ,ik reageerde op ̩̩n van zijn mooie tekstjes, en het duurde niet lang of ik een antwoord kreeg. Nieuwsgierig dat ik was ging ik kijken wie die Mich eigenlijk was, kwam op zijn site ...

  Lees meer ...

   
 • Lorraine Nahumury 09.02.2014 13:04
  Hallo Mich, Wel wel mijn tweede workshop??_ De eerste was 29 November 2013 jongstleden. Ik wist niet wat er mij te wachten stond. Ging er met volle moed naartoe en had er zin in. Had van te voren wel in mijn hoofd wat ik allemaal wilde vertellen/vragen. Maar al met al hebben we het over heel veel ...

  Lees meer ...

   
 • Tineke 17.01.2014 10:55
  Michael, Ik ben nog bezig met je boek lezen. Een boek vol herkenning en handvatten om toe te passen in m'n leven. Een boek die zegt hoe het leven is en kan gaan en vooral dat je jezelf moet zijn en je eigen ik niet moet verliezen. Een boek die ik denk ik nog regelmatig even er bij neem om de feiten op ...

  Lees meer ...

   
 • Doortje Dartel 01.11.2013 14:52
  Hooooooooiiiiiii, Al vanaf het moment dat ik nog jong en onschuldig was heb ik mezelf een complex aan gepraat. Ik heb hier nooit een aanwijsbare reden voor gehad. Ik vond mezelf niet mooi en niet goed genoeg. Een kinderlokker heeft mijn zelfvertrouwen ook niet echt op kunnen vijzelen. Dat ...

  Lees meer ...

   
 • Koen 11.09.2013 10:52
  Telkens weer kwamen de vragen in me hoofd op, ik was alles maar aan het overdenken en kwam er maar niet uit. De vragen stapelde zich op en steeds meer en meer begon ik mezelf te verliezen, tot op het punt aangekomen te zijn dat ik niet meer wist wie de daadwerkelijk ik was, ik leefde en werd geleefd ...

  Lees meer ...

   
 • Lientje1982 31.08.2013 15:45
  Hoi Mich, Ik vind ..., dat ik vandaag veel geleerd heb bij jou, wat een inzichten heb je mij gegeven. Wat bijzonder dat jij in een paar uurtjes tijd, mij hebt kunnen lezen en mij handvaten hebt geven, waar ik wat mee kan om daadwerkelijk 180 graden te kunnen draaien. Na de workshop toen we voelde dat ...

  Lees meer ...

   
 • Erik Kerkhof 28.08.2013 00:13
  Hoi Mich, November 2012. Daar zat ik dan, alleen thuis, wijn (veel wijn!!) want ik wilde niet meer voelen. Ik, man van 42 jaar dochter van 11, veel relaties gehad en al ̩̩n huwelijk achter de rug. Mijn tweede huwelijk zojuist gesneuveld. Met de justitie in aanraking gekomen en mijzelf totaal, maar ...

  Lees meer ...

   
 • nadinepollet 25.08.2013 19:00
  Toen ik enkele maanden geleden heel diep zat zowel geestelijk als emotioneel en lichamelijk zocht ik hulp en die hulp kwam van Michael Peters ...die luisterde naar mijn verhaal. Voorheen durfde ik er met niemand over praten maar Mich trok me over de streep ...het woord "nee" kende ik niet maar nu wel ...

  Lees meer ...

   
 • Marja Schurink 08.08.2013 14:19
  Wat mooi verwoord/verbeeld! Heel herkenbaar!

  Lees meer ...

   
 • Ada Zwakenberg 04.08.2013 22:02
  Hallo Michael, Ik vond het een hele bijzondere workshop. Had niet echt idee wat ik mij erbij moest voorstellen. Mijn omschrijving voor deze dag is: er zijn puzzelstukjes op zijn plaats gevallen, niet alle stukjes natuurlijk, want dan zou de puzzel compleet zijn. Er is nog veel werk te doen. Bedankt voor ...

  Lees meer ...

   
 • suzanne 02.08.2013 11:57
  Beste Michael, Alles heeft een reden en niks is toeval,zijn zinnen die ik regelmatig in mijn leven gebruik.Zo ook de ontmoeting met jou op f-book en het gevoel van en dat ga ik doen!! Ik ben 31 augustus bij jou geweest en het gevoel van lelijk eendje,veranderde al snel in het gevoel van mooi zijn! Is ...

  Lees meer ...

   
 • DJ. Westveer 15.07.2013 14:15
  Beste Michael, Het is nu meer dan een maand geleden dat ik, samen met een goede vriend bij jou een "workshop" heb gevolgd. Nu, na deze maand kan ik je zeggen wat voor een effect de "workshop" op mij heeft gehad. Ik heb de aantekeningen (tips en aanbevelingen van jou) er de laatste tijd vaak bij gepakt ...

  Lees meer ...

   
 • Het kleine vlindertje 11.07.2013 00:36
  Lieve Michael, Jij hebt mij gezien, mij gelezen en mij verteld en inzicht gegeven. Na de workshop had ik zoveel inspiratie en ben direct aan de slag gegaan. Ik merkte dat ik echt aan het veranderen was. Ik ben zeker dichter bij mijn gevoel gekomen en merk dat ik weer in de flow van mijn leven zit.

  Lees meer ...

© 2019 Michael Peters. All Rights Reserved.