Privacy op de website van MOOI BEN IK:

We kunnen ons voorstellen dat u wilt weten hoe wij omgaan met persoonlijke gegevens. Dat vertellen
we u hier. Heeft u na het lezen hiervan nog vragen, laat het ons dan weten
via mooibenik1967@hotmail.com.

 

Wilt u het boek bestellen?

Het boek “TROTS BEN IK” is een pocketmodel met 172 bladzijden. 
Het boek geeft een inkijk in veel verschillende levenssituaties.

 

Waar gaat dit boek over?

Na het schrijven van mijn eerste boek, ben ik erachter gekomen dat er behoefte is aan informatie over bepaalde onderwerpen waar mensen in terecht kunnen komen of al mee te maken hebben.

Het is dan ook geen toeval, dat deze mensen op mijn pad zijn gekomen, zij het vaak onbewust, zij het bij een paar verhalen bewust. Zij wilden hun “bijzondere” en ook wel soms “bizarre” verhaal met mij delen.

Voor deze mensen alle respect, te meer omdat het om iets persoonlijks gaat. Ikzelf ben heel erg diep en op het gevoel afgegaan met het schrijven van hun verhaal.

 

Wat wil ik nu werkelijk bereiken met dit boek?

De mens in het algemeen, zijn of haar kennis verbreden over een bijzonder onderwerp/gebeurtenis; het gevoel dat deze mensen hebben gehad en hoe zij het ervaren hebben. Verder probeer ik het onderwerp meer bespreekbaar te maken.  Tevens het respect en begrip wat zij verdienen voor wat ze tot nu toe bereikt en overwonnen hebben.

Vaak denk ik zelf bij het schrijven van deze onderwerpen: wie zijn wij om hier over te oordelen? Wij zien onszelf vaak als zielig of hebben zelfmedelijden.
Trots zijn op wie we zijn en waar we voor gevochten hebben, voor wat we waard zijn; dat is wie wij mogen zijn!

In elk mens zit een bijzondere kracht, een drang om te overleven en zijn of haar moeilijkheden te overwinnen.
Met een diversiteit aan onderwerpen en gebeurtenissen hoop ik de lezer inspiratie en herkenning mee te geven, zodat zij weten dat zij er niet alleen voor staan.

Het boek draag ik op aan alle mensen die hun verhaal met mij gedeeld hebben. Zij hebben het tenslotte ook overwonnen, bevochten, getolereerd of zelfs geaccepteerd.

Iedereen kan het. Ik ben van mening dat elke uitdaging en belevenis je daar kan brengen waar je volledig TROTS op jezelf kunt zijn.

 

Een paar van stukken uit het boek
- Trots ben ik - Het nieuwe jaar
- Trots ben ik - Plots een engel !!
- Trots ben ik - Never give up !!

 

De voor- en achterkant van het boek:
Foto kaft

Michael, 2013