Privacy op de website van MOOI BEN IK:

We kunnen ons voorstellen dat u wilt weten hoe wij omgaan met persoonlijke gegevens. Dat vertellen
we u hier. Heeft u na het lezen hiervan nog vragen, laat het ons dan weten
via mooibenik1967@hotmail.com.

 

Trainingen:

Jezelf weer opnieuw ruimte geven, laten nadenken en zelf bepalen, zowel werk als privé gerelateerd.

Bewust of onbewust, je hebt jouw levensprocessen door de tijd heen eigen gemaakt. Oude gewoontes welke je min of meer zijn opgelegd en/of het is vaak gewoon zo gegroeid.

Al deze processen hebben je gebracht tot waar je nu staat.

Je bent op het punt aanbeland waarop je beseft, dat je daar iets aan wil doen. Je zit vast in deze aangeleerde patronen. Het is iets wat te veel kracht kost en waardoor je kostbare energie verspilt.

Je hebt jezelf te veel aangepast en wil weer ervaren hoe en wat het is, om (belangrijke) beslissingen zelf te nemen en jouw eigen keuzes daarin te maken.

Aangeleerde processen hebben met valkuilen te maken, zoals;

 • Denken en invullen voor een ander,
 • Teveel verantwoorden,
 • Schuldgevoel,
 • Bewijsdrang,
 • Omgaan met kritiek,
 • Je anders voor doen dan je bent,
 • Verwachtingen hebben van een ander,
 • Houding van een ander,
 • Afwijzingen/aannames,
 • Een ander teleurstellen,
 • Lange onduidelijke antwoorden geven,
 • Denken een ander pijn te doen met het geven van een eerlijk antwoord.

 

Dit alles is van invloed op jouw gedrag en wijze van reageren op wat anderen verwachten.

Weer terug naar jouw eigen basis, wie je bent en waarin jezelf wilt bepalen. Alles heeft te maken met het weer opnieuw leren lopen en bewegen zoals je wilt.

Opnieuw stappen leren zetten en ontdekken hoe het ook alweer was.

Je wilt weer ontdekkingen doen, zoals:

 • Jouw eigen tempo bepalen,
 • Keuzes maken,
 • Jouw eigen mening geven en delen,
 • Vrijheid ervaren,
 • Emoties kunnen laten gaan,
 • Toegankelijk worden,
 • Zekerheid terug krijgen,
 • Weer ervaren wat “gevoel” is,
 • Zonder angst kunnen opstaan,
 • Jouw eigen agenda beheren,
 • Jezelf weer respecteren en waarderen.

 

Bepaalde processen zullen onder de loep worden genomen en er wordt toezicht gehouden op waar jouw grenzen liggen en waar je als persoon voor wilt staan.

Om deze aangeleerde processen en patronen “eigen” te maken en waardoor je, jezelf als mens weer beter kunt gaat voelen, heb je tijd, wilskracht, geduld en openheid van zaken nodig.

Bij een kennismaking zal tijdens een intakegesprek eerst worden besproken wat het doel is. Er zal dan een beslissing worden genomen op basis van de mogelijkheden en aan de hand van een stappenplan (afhankelijk van de zwaarte van het probleem), welke in elkaar gezet wordt, om dit doel te behalen binnen een afgesproken tijd.

 


Tevens bied ik trainingen op maat aan.


Trainingen kunnen zijn:
 • 1 op 1
 • min 15 pers.
 • max 25 pers.


Mocht je interesse hebben en meer informatie willen ontvangen, dan kun je vrijblijvend, met mij contact opnemen.
 

 

1000 Resterende tekens


Annelene
Hieronder mijn ervaring van jouw workshop Narcisme.De workshop heeft mij een totaal inzicht gegeven hoe een narcistisch persoon in elkaar zit.Het was zo'n eye-opener voor mij, dat ik de strijd met mezelf kon opgeven en loslaten.Waar ik bijna mijn hele leven (ik ben nu bijna 60) last van heb gehad, waren onzekerheid, schuldgevoel en zelfafwijzing.Het lag altijd aan mij. Het vertrouwen in mezelf.was bijna geheel weg. Ik was 'leeg'. Opgebrand!Maar het lag niet aan mij!! Juist door deze herkenning én bewustwording van dit alles kon ik eindelijk tot me door laten dringen dat het niet aan mij lag! Wat een super mooie en ook dankbare ervaring!De relatie met mijn partner (met narcistisch gedrag) is niet compleet, maar ik ervaar wel enorm veel ruimte en vrijheid om te mogen zijn wie ik ben, dat ik dát het mooiste cadeau vind wat ik ontvangen heb na jouw workshop. Dankjewel Mich❤
Björn Esselink
Twijfel als kracht inzetten..Via facebook heb ik Mitch ontmoet,hij komt uit mijn omgeving en de stukken die hij schreef waren voor mij herkenbaar, dezelfde golflengte zo voelde het.Zelf een levenslange zoektocht naar balans en te kampen gehad met depressies waarin naar een lange periode 2 jaar geleden de bom echt barstte en ik alles verloor.Mijn baan, huis, huwelijk, opleiding energetische therapie en tenslotte woog ik nog 67kg bij 1.93. Ok de man met de hamer kwam even goed langs..wat nu??Zelf nog volop in het herstelproces kwam ik tot de conclusie ik wil doceren, coachen of iets in die richting en heb om een 1 op 1 coaching gevraagd aan Mitch. Realisme dat is wat mij vooral opviel aan Mitch gewoon zaken waar je echt wat aan hebt in het dagelijkse leven. Het luisteren en vertalen naar wat voor jouw praktisch is en of wat voor jouw de blindspots zijn daarin is Mitch of heeft hij echt het zesde zintuig haha.Getraind in schuld benoemde hij en daarin herkende ik veel en was een enorme blokkade. Van daaruit dat zetje realiseerde ik me dat mijn twijfel niet iets slechts is maar een kracht mits het niet doorslaat naar schuld. Vanuit twijfel blij ik nederig, realistisch en maak ik mijn zelf-reflecterend vermogen tot onderdeel van mijn leven.Bedankt Mitch voor een inspirerende en liefdevolle training en je mag supertrots zijn op jezelf, wow wat een kracht, no bullshit haha!Groeten Björn een spirituele krijger..
Ing Mathieu Verberne
Soms lopen de dingen in het leven net even anders dan je geplanned had en zit je met jezelf in de knoei. Op een gegeven moment besluit je het: Het roer moet om, ik moet 180 graden draaien!! En laat dat laatste nu net het thema zijn van een middag met Coach Michael Peters. Via LinkedIn werden de eerste contacten gelegd. Een fijn gesprek via de berichtendienst , een telefoontje en voor ik het wist zat ik een dag op de bank bij Michael thuis. Van tevoren heeft Michael gezegd: ik garandeer je, na die dag ben je een ander mens. En was ik na die middag ook een ander mens? Jazeker wel. Na een dagje analyseren, persoonlijke gesprekken, veel koffie/thee en wat broodjes hebben we de analyse uitgewerkt op papier en kon ik aan de slag met echte handvatten om op een nieuwe manier verder te kunnen, en mijn leven is nadien inderdaad 180 graden gedraaid. Veel eigen inzet na de middag en dagelijks met de analyse en gesprekken in het achterhoofd ben ik weer terug mezelf en kan ik weer volop genieten van de nieuwe oude mezelf. Michael, dank je wel voor alle hulp en je vertrouwen en je werkelijk ALTIJD positieve instelling. En voor iedereen die met hetzelfde gevoel zit als waar ik mee zat: echt gewoon contact opnemen met Michael, je gaat er geen spijt van krijgen!!!
Zohra Chaoui- Akechtabou
Bij het lezen van quotes wat Michael Peters plaatste op LinkedIn en het reageren hierop werd ik geïnspireerd. Ik stuurde een bericht naar Michael met de vraag of hij ook teambuilding deed. Op deze manier kwamen wij in contact met elkaar. Michael werd uitgenodigd op locatie waar ik werk om te brainstormen over de mogelijkheden. Al heel snel kwam hij tot de conclusie om een teambuilding op maat te gaan voorbereiden. Hij zat op dat moment vol inspiratie waardoor ik alle vertrouwen in hem kreeg. Op 22 juni was het zo ver. Michael had een teambuilding voorbereid wat volledig op maat is gemaakt op onze behoefte. We waren al een paar jaar bezig om communicatie en feedback te verbeteren. Tijdens de teambuilding werd ook hierop ingezoomd. Het was een emotionele waardevolle teambuilding geweest vol passie en inspiratie. Deze teambuilding werd gecombineerd met een high tea.Er was veel interactie en Michael gaf de deelnemers ook deze ruimte. Ook minder spraakzame deelnemers kwamen aan het woord.Michael, bedankt dat jij vanuit de mogelijkheden hebt gedacht om een teambuilding op maat te realiseren waardoor mijn team nu nog beter is op het gebied van samenwerken, communiceren en feedback naar elkaar durven te geven. Cultuuromslag is gemaakt.Zohra Chaoui- Akechtabou
Een deelnemer
Even tussen door een berichtje. Ja want ik wil je alweer bedanken, voor 2017! Het plaatje dat ik stuurde meende ik (27-12). Je maakt me aan het lachen maar ook aan het huilen. Ook al heb ik soms een pesthekel aan die emoties. Je hebt mijn jaar beter gemaakt, beter dan de voorgaande jaren. Ik wil je bedanken voor de hulp en steun die je me in 2017 heb gegeven. En waarschijnlijk ben je tot 2060 nog niet van me af, en heb ik nog wel een lijstje met doelen. Ik ben blij dat ik je ooit heb leren kennen via je boeken en een beetje door een vriendin van mij. En ik ben nog blijer met dat jij me wilde proberen te helpen. Zonder jou had ik niet gestaan waar ik nu sta. Bedankt dat je er voor me was/bent. Het stukje vertrouwen dat Ggz weghaalde heb jij dit jaar weer terug gebracht. Dus ja eigenlijk alles wat ik wil zeggen is: Heel erg bedankt!!
Anoniem
Ik heb twee workshops (1 op 1 en groepsworkshop) en een coaching training bij Michael gevolgd. Ik was zoals Mich het zei een hardnekkige leerling, die telkens met veel inzichten, inspiratie en opdrachten naar huis ging, maar het toch heel moeilijk vond om het ten uitvoer te brengen. Met name de schrijf opdrachten vond ik vaak moeizaam. Maar... uiteindelijk na 7 maanden durf ik te zeggen dat er veel is verandert. Het mooie is dat het niet alleen mij opvalt maar ook de mensen om mij heen hebben mij zien veranderen. Ik durf mezelf veel meer open te stellen naar anderen. Ik ben wie ik ben en ik mag er zijn met al mijn kwaliteiten. De inzichten die ik heb gekregen zijn inmiddels in mijn systeem gaan zitten en daar pluk in nu dagelijks te vruchten van. Dank je wel Mich voor je geduld en vertrouwen in mij. Ik ben op de goede weg. Mijn lijfspreuk is inmiddels geworden "Maak het leuk en houd het simpel" ;-)
Stendert
Ik voelde bij mezelf allerlei belemmeringen tijdens het schrijven van een goede blog. Daarom nam ik contact op met Mitch om me daarbij te helpen.Ik had een hele praktische les verwacht maar het werd levensles voor mezelf. Hij nam me mee op een grappige en veilige manier naar wat mij belemmerde om een goed verhaal op papier te zetten. Hierdoor kan ik nu met gemak mijn gevoelens op papier zetten. Mijn eerste blog hierna schreef ik niet alleen heel snel, ik kreeg er ook nog eens veel positieve reacties op! Bedankt Mitch!