Privacy op de website van MOOI BEN IK:

We kunnen ons voorstellen dat u wilt weten hoe wij omgaan met persoonlijke gegevens. Dat vertellen
we u hier. Heeft u na het lezen hiervan nog vragen, laat het ons dan weten
via mooibenik1967@hotmail.com.

 


 

Hieronder vindt u een aantal reacties geschreven door de lezers van mijn boeken.

 • Claudia
  Ik lees de stukjes van Michael altijd graag, omdat ik ze op de een of andere manier steeds weet te linken aan gebeurtenissen in mijn leven of mijn gevoelens. Bij elke quote, tekst of gedicht plaatst hij vragen waar je wel over na moet denken en bepaalde situaties of gevoelens van jezelf even in de schijnwerpers zet. Hierdoor kom ik er soms achter dat ik dingen te moeilijk voor mezelf maak en lukt het me om te relativeren, maar soms kom ik er ook achter dat ik het eigenlijk best wel goed doe. Het maakt niet uit tot wel inzicht ik kom, ik houd er sowieso altijd een positief gevoel aan over. En dat laatste maakt dat ik de stukjes altijd met plezier lees!
   
 • Van Geit Nicole
  Beste Michael ... met groot genoegen heb ik uw boeken gelezen. Uw beschrijvingen over diverse zaken zoals ik ook in mijn leven meegemaakt heb zullen mij en ook vrienden van me helpen om onze rugzak wat lichter te maken en alles zo goed mogelijk een plaats te geven. Het heeft een poos geduurd eer ik Mooi Ben Ik ter hand genomen heb maar eens begonnen heb ik jouw drie boeken redelijk snel uitgelezen. Goed verwoord ... aangenaam om te lezen ... mooie blogs. Bedankt. Groeten Nicole.
   
 • Gerdien Hammink Smit
  Ergens vorig jaar, ik de boeken "Mooi ben ik" en "Trots ben ik", besteld en gelezen. De manier waarop het geschreven is, is voor een ieder wel herkenbaar.... Het geeft weet een andere inzicht op bepaalde dingen...... het anders denken, zet je aan het denken. Het anders denken is sowieso een heel goed iets... dat zouden veel meer mensen moeten doen.... Men maakt het zichzelf vaak moeilijker dan het is..... Het lezen van je boeken draag zeker bij aan het "anders denken" en voor mij ook "anders doen". Haal het positieve uit het negatieve.... Ik heb nu twee van je boeken... nummer drie komt er vast en zeker ook nog wel.... Succes met het schrijven en het geven van je workshops.. Je mag ook trots op jezelf zijn, Mich... Gr Gerdien Hammink Smit..
© 2019 Michael Peters. All Rights Reserved.