Privacy op de website van MOOI BEN IK:

We kunnen ons voorstellen dat u wilt weten hoe wij omgaan met persoonlijke gegevens. Dat vertellen
we u hier. Heeft u na het lezen hiervan nog vragen, laat het ons dan weten
via mooibenik1967@hotmail.com.

 

 

Hieronder vindt u een aantal reacties geschreven door de lezers van mijn boeken.

 • Mariëlle jansen
  Mooi ben ik, wat een mooi boek . Ben eigenlijk helemaal geen lezer maar had hem in paar dagen uit. Zoveel dingen staan erin waar je mee te maken hebt of hebt gehad. Tools,tips ed een eyecatcher . Ik raad iedereen aan om het te lezen. Het zet je aan het denken . Dank je Michael. Nu op naar het volgende boek , zo benieuwd wat daarin staat grschreven. Gr Mariëlle Jansen
   
 • Claudia
  Ik lees de stukjes van Michael altijd graag, omdat ik ze op de een of andere manier steeds weet te linken aan gebeurtenissen in mijn leven of mijn gevoelens. Bij elke quote, tekst of gedicht plaatst hij vragen waar je wel over na moet denken en bepaalde situaties of gevoelens van jezelf even in de schijnwerpers zet. Hierdoor kom ik er soms achter dat ik dingen te moeilijk voor mezelf maak en lukt het me om te relativeren, maar soms kom ik er ook achter dat ik het eigenlijk best wel goed doe. Het maakt niet uit tot wel inzicht ik kom, ik houd er sowieso altijd een positief gevoel aan over. En dat laatste maakt dat ik de stukjes altijd met plezier lees!
   
 • Van Geit Nicole
  Beste Michael ... met groot genoegen heb ik uw boeken gelezen. Uw beschrijvingen over diverse zaken zoals ik ook in mijn leven meegemaakt heb zullen mij en ook vrienden van me helpen om onze rugzak wat lichter te maken en alles zo goed mogelijk een plaats te geven. Het heeft een poos geduurd eer ik Mooi Ben Ik ter hand genomen heb maar eens begonnen heb ik jouw drie boeken redelijk snel uitgelezen. Goed verwoord ... aangenaam om te lezen ... mooie blogs. Bedankt. Groeten Nicole.