Privacy op de website van MOOI BEN IK:

We kunnen ons voorstellen dat u wilt weten hoe wij omgaan met persoonlijke gegevens. Dat vertellen
we u hier. Heeft u na het lezen hiervan nog vragen, laat het ons dan weten
via mooibenik1967@hotmail.com.

 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

#110 Mariëlle jansen 01-07-2020 21:00
Mooi ben ik, wat een mooi boek . Ben eigenlijk helemaal geen lezer maar had hem in paar dagen uit.
Zoveel dingen staan erin waar je mee te maken hebt of hebt gehad. Tools,tips ed een eyecatcher . Ik raad iedereen aan om het te lezen. Het zet je aan het denken . Dank je Michael. Nu op naar het volgende boek , zo benieuwd wat daarin staat grschreven.
Gr Mariëlle Jansen
#109 Claudia 20-12-2018 11:40
Ik lees de stukjes van Michael altijd graag, omdat ik ze op de een of andere manier steeds weet te linken aan gebeurtenissen in mijn leven of mijn gevoelens.

Bij elke quote, tekst of gedicht plaatst hij vragen waar je wel over na moet denken en bepaalde situaties of gevoelens van jezelf even in de schijnwerpers zet.

Hierdoor kom ik er soms achter dat ik dingen te moeilijk voor mezelf maak en lukt het me om te relativeren, maar soms kom ik er ook achter dat ik het eigenlijk best wel goed doe.

Het maakt niet uit tot wel inzicht ik kom, ik houd er sowieso altijd een positief gevoel aan over.

En dat laatste maakt dat ik de stukjes altijd met plezier lees!
#108 Van Geit Nicole 13-11-2018 15:04
Beste Michael ... met groot genoegen heb ik uw boeken gelezen.

Uw beschrijvingen over diverse zaken zoals ik ook in mijn leven meegemaakt heb zullen mij en ook vrienden van me helpen om onze rugzak wat lichter te maken en alles zo goed mogelijk een plaats te geven.

Het heeft een poos geduurd eer ik Mooi Ben Ik ter hand genomen heb maar eens begonnen heb ik jouw drie boeken redelijk snel uitgelezen.

Goed verwoord ... aangenaam om te lezen ... mooie blogs.

Bedankt.

Groeten Nicole.
#107 Gerdien Hammink Smit 08-04-2017 19:00
Ergens vorig jaar, ik de boeken "Mooi ben ik" en "Trots ben ik", besteld en gelezen.

De manier waarop het geschreven is, is voor een ieder wel herkenbaar....

Het geeft weet een andere inzicht op bepaalde dingen...... het anders denken, zet je aan het denken.

Het anders denken is sowieso een heel goed iets... dat zouden veel meer mensen moeten doen....

Men maakt het zichzelf vaak moeilijker dan het is.....

Het lezen van je boeken draag zeker bij aan het "anders denken" en voor mij ook "anders doen".

Haal het positieve uit het negatieve....

Ik heb nu twee van je boeken... nummer drie komt er vast en zeker ook nog wel....

Succes met het schrijven en het geven van je workshops..

Je mag ook trots op jezelf zijn, Mich...

Gr Gerdien Hammink Smit..
#106 Els 04-04-2017 09:36
Zopas het 2e en 3e boek besteld. Het eerste "mooi ben ik" heb ik in ̩̩n adem uitgelezen. Zo menselijk verwoord. Niet alle hoofdstukken waren voor mij van toepassing maar heb ze toch ook doorgenomen. Bij andere hoofstukken heb ik veel raakpunten gevonden en heb ik randtekeningen geplaatst om die bij moeilijke momenten te herlezen. Ik zit momenteel in een heel moeilijke fase en na het lezen van het boek "Mooi ben ik" kreeg ik stof tot nadenken.... Daarom ben ik heel benieuwd naar de 2 volgende boeken en wie weet helpen die mij er weer helemaal bovenop! Bedankt Mich!
#105 Carmen 23-03-2017 10:07
Hoi Mich ...dit wordt mijn laatste stukje voor dit jaar.Dit ter start van 2017Mooi...Trots... Bijzonder... drie magische woorden, die zo'n grote rol vervullen in jouw leven. MOOI ... Mooie idee??n, die jij gestalte geeft dmv jouw teksten, workshops en boeken. TROTS... Dat mag je inderdaad zijn om hetgeen je kan, doet en allemaal bereikt hebt en nog wil bereiken. BIJZONDER... omdat jij dat op bijzondere wijze doet... En het meest bijzondere vind ik dat je daardoor jouw lezers laat ontdekken...dat ook zij mooi... trots en bijzonder kunnen en mogen zijn .Dat is bijzonder fijn.Een goede start van 20167... en een sprankelend...gezond en succesvol 2017.
#104 Joyce 16-12-2016 05:52
Ik heb het boek, aangeschaft in een tijd dat ik niet lekker in mijn vel zat.

Heb het vaak gelezen en door het te lezen kreeg ik weer het gevoel niet alleen te zijn.

Er zijn meer mensen die veel meemaken.

Ook vond ik de verhalen heel pakkend, mooi geschreven, en zou het zeker aanraden het boek aan te schaffen.

Dank je Mich voor je mooie boek.
#103 Riek Heres 12-12-2016 13:22
Heel graag wil ik als eerste beginnen te zeggen hoe dankbaar ik ben dat jij op mijn pad gekomen bent! Ik zit in een hele moeilijke fase van mijn leven en het boek "Mooi ben ik" heeft mij een stap verder geholpen. Ik heb vele avonden voor ik ging slapen in het boek gelezen en dan nam ik een onderwerp wat betrekking had op mijn situatie mee de nacht in. Het dal was daardoor vaak diep, maar wel gegroeid daardoor! En heel veel stukjes en gedichten hebben mij diep geraakt! Ben nog wel down maar hoop gauw weer wat vrolijker in het leven te staan! De stukjes die jij elke morgen op Facebook zet, helpen mij heel erg en het is mooi om te zien hoe het vaak op mijn situatie van toepassing is!
#102 Hilda 21-07-2016 18:49
Mooi ben ik....Ik heb het boek gewonnen dit jaar!Er stond een persoonlijke boodschap in ....Ontzettend bedankt voor dit mooie boek.Ik heb er veel uit kunnen halen, veel herkenning.Maar moet hard aan alles werken.Bovenal, eerst gelukkig zijn met mezelf.Mezelf weer leren kennen.Ik wil weer lachend voor de spiegel staan.Trots zijn op mezelf.Dank je wel voor de vele herkenbare verhalen!
#101 Twijfelaar 20-05-2016 18:37
Mooi ben ik.Ik ben een vrouw van 54 jaar en heb het boek gelezen ???Mooi ben ik?۝Dus nooit te oud om te leren en te veranderen.Ik had het heel moeilijk . Ik zat diep in de put door vervelende situaties.Ik kreeg een psychose en daardoor nog meer moeilijkheden op mijn pad.Ik zag het echt niet meer zitten en toen het weer beter ging, na ongeveer een jaar,dacht ik ???Dit nooit meer?۝Ik wilde mij veranderen zodat ik met stress situaties beter kon omgaan.Als ik teveel stress hebt toch weer een kans hebt op een psychose.Maar hoe doe je dat???Probleem opzoeken en aanpakken wilde ik .Tot ik op de site, van Mitch Peters op facebook, kwam en ging lezen naar de reacties van Mooi ben ik.Ja het zal wel, HET is echt niet zo gemakkelijk. Maar ik bleef de site lezen en de reacties van de boeken.Ik ben een grote twijfelaar maar toch dacht ik : Dit moet ik doen. Na een tijdje het boek besteld ???Mooi ben ik?۝. Nog nooit is bij mij een boek zo snel uitgelezen en ja ???het raakte mij diep?۝Ook de andere boeken bij hem besteld.Maar daardoor ging ik anders denken en Mitch Peters ?۝ het klopt ??? Ik ben mooi en trots.Er is nu niemand meer die dit van mij kan afpakken. Omdat ik jouw boeken ben gaan lezen en anders ben gaan denken is zeker mijn zelfwaarde en zelfvertrouwen gegroeid. Mijn dank is daardoor ook heel groot. Je bent echt geweldig en ik blijf hopen op een vierde boek van jou. ??_ Groetjes Twijfelaar
#100 Anonieme lezer 22-10-2015 18:37
Alle 3 de boeken in gedeeltes gelezen en met momenten zo even open geslagen als ik iets voor mij zelf duidelijk wilde krijgen.Vaak had ik dan de goede blz open geslagen.Het zijn nadenkertjes en dat is met momenten confronterend en anderszijds ook herkenning.Dank je wel hiervoor, kijk uit naar je 4e boek.Een lieve groet,....
#99 Catherine Devinck 25-07-2015 12:05
Hallo Mich,Je derde boek zat in mijn brievenbus deze middag,dank je wel,super, ben al beginnen lezen.Ik sta versteld hoe goed het bij mij past,het verlies van mijn man nu 28 maanden geleden,ik was dan een vod papier een robot einenlijk en nu ben ik een lieve dame dat met beide voeten op de grond staat,een vrouw daar kan genieten van kleine dingen,een bloempje een vogeltje de natuur de zee het zand de lucht de wolken,van alles.Ik had nooit gedacht dat ik hier nog zou zijn zonder mijn man,maar ik heb er wel heel veel moeten voor doen,naar het kerkhof gaan,veel wenen,veel bidden en naar een psychologe gaan tegen mijn zin acht maanden lang, totdat ze zei dat ik het kon,en dan toevallig kwam jij in mijn leven.Waar ik heel veel aan heb bij je lezen van je verhaaltjes,dat heeft mij alle dagen zoveel moed om verder te doen en zelfs mensen aan te moedigen>Raar hoe een leven in elkaar zit he ben heel blij dat ik al zo ver ben geraakt,je moet het zelf ook willen denk ik.Ik zou je graag wel eens ontmoeten hoor wat een bijzonder persoon moet jij wel zijn. In alle geval dank je wel en zeer lieve groetjes xxxx
#98 Cecilia van Dongen 15-05-2015 18:27
Hoi Mich, Nadat ik jouw boek (Mooi ben ik) had opengeslagen en ben gaan lezen..kwam ik op blz. 18 met als titel: Wat een K**tgevoel??_. maar denk positief. Man??_ wat een herkenning en de tranen stroomden over mijn wangen??_ en zo zijn er zoveel stukken in jouw boek die zooo herkenbaar zijn. Jouw gedichten raakte mij diep en bij 1 kreeg ik kippenvel??_ het greep me persoonlijk aan. Als ik er aan terug denk krijg ik weer tranen in mijn ogen. Ik denk zelf dat heel veel mensen zich herkennen in jouw boek en er heel veel aan zullen hebben. Ik zelf zit in een verwerkings proces van mijn Ex Narcist, die behoorlijke schade heeft aangericht.. en mij mentaal en fysiek behoorlijk heeft beschadigd met bijna de dood tot gevolg. Jouw boek heeft behoorlijk wat bij mij losgemaakt en ik heb weer hoop gekregen??_ Dankjewel lieve Mich. Liefs Cecilia
#97 brigitte peeten 05-03-2015 20:08
Mooi ben ik. Wat een prachtig boek. Ik had het besteld en 2dagen later ben ikgaan lezen. In 1 avond uit gelezen. Ik kon het niet meer aan de kant leggen.Het was net of iemand dit boek voor mij had geschreven. Alleen voor mij.ongelooflijk. Alsof ik een spiegel voor me had. Het raakte me diep. Tja wat moet een mens toch veel meemaken in het leven. En dan vaak jezelf op de laatste plaats zetten. Je zelfvertrouwen omlaag halen enz. Niet meer luisteren naar je eigen hart. Naar je intu??tie, waar ik altijd zo op kon vertrouwen. Geen nieuwe stappen durven te zetten. Waar was mijn vrolijke ik ? Ik had het boek uit en dacht.........morgenvroeg sta ik anders op.......ik ga weer terug naar mezelf.......naar mijn eigen ik.........want ik ben het waard.........en daar ben ik nu mee bezig ........en ja ik leef.......wordt weer mijn eigen ik........ik voel dat ik straal........dat ik weer terug ga naar mezelf.......ik ben ik met mijn eigen karakter. .....dat kan en mag niemand veranderen. .........en het boek.....ligt hier op tafel. Ben het voor de tweede keer aan het lezen. En dadelijk gaat het weer mee naar bed.Ik kan alleen maar zeggen........je moet dit boek gelezen hebben.Bedankt Mich.....een hele dikke vette knuffel van mij, want die heb jij verdient.
#96 Joan Selanno 10-02-2015 22:55
Hi Mitch, Een kennis heeft ooit eens een mooi bericht van jou gedeeld. De manier waarop je de dingen beschrijft, is pakkend en zo herkenbaar dat het mijn nieuwsgierigheid heeft opgewekt. Ik heb de boeken 'Mooi ben ik'en 'Trots ben ik ' besteld en inmiddels uitgelezen. Ieder mens is uniek. Een eigen ' Ik' met bijzondere eigenschappen. Om dit te ontdekken is zelfreflectie een feit. Het boek ' Mooi ben ik ', geeft inspiratie en motivatie om jezelf als een bijzonder mooi, uniek mens te gaan zien en voelen. Ieder heeft wel eens zijn/haar twijfels en onzekerheden. Maar door eerlijk tegenover jezelf te zijn en eraan te gaan werken is het resultaat verbluffend mooi! Het tweede boek ' Trots ben ik ' heeft mij ontroerd. Ik heb bewondering voor de mensen die via jou hun verhalen hebben gedeeld. Wat een moed. Respect heb ik voor hen. Chapeux! Voor ons een inspiratie om wanneer het ons tegenzit, te relativeren in onze gedrag/ houding. Hoe moeilijke ombuigen naar iets moois!Mitch, dank voor jouw mooie verhalen
#95 Monique van der Ven 11-11-2014 00:03
Dear Michael :-) ...Een paar maanden verder.....Begin september ben ik bij Michael geweest voor ???de 180?? draaien?۝ workshop. Ondanks dat ik Spiritueel aangelegd ben houdt ik van een No Nonsens en Down to Earth Directe Aanpak . En ik kreeg wat ik verwacht had, heerlijk direct en recht door zee :0) ... Ik kwam voor de Missing Link - het bekende ontbrekende puzzelstukje en ik heb 't gevonden...Door zijn directe genuanceerde vraagstelling en zijn intu??tief / analytisch vermogen kwamen we snel tot de kern waarom ik dat laatste stukje van mijn hart niet bloot kon geven en de valkuilen / achterdeurtjes / muren die ik voor mezelf op bleef werpen ...Alles om mijzelf maar niet verder bloot te hoeven geven ...Ik torpedeerde letterlijk alles wat goed is in mijn leven ook mijn relatie, zodat ik alleen maar mijzelf de schuld kon geven als 't fout zou gaan en ik dus nooit meer afhankelijk zou zijn van de ander als deze ooit de relatie zou willen be??indigen... Het mooiste cadeau heb ik voor mijn neus liggen - uitgepakt en wel en het enige wat ik maar hoef te doen is 't aan durven te nemen.... dan dat is mijn lieve schat weliswaar 23 jr. jonger dan ik maar met een wijsheid van een oude man..... Michael heeft mij laten inzien dat ik zelf mijn grootste vijand en ergste Rechter ben en dat ik als mens mijn rechtmatige plekje in deze Wereld mag innemen en mezelf mag laten zien en horen en Ik niet meer onzichtbaar hoef te zijn..... Ik mag trost Zijn en laten zien wie Ik ben....,want ik ben een survivor, van Incest ,verkrachtingen, ziekte en zelfs ???de dood?۝ had ik keer op keer overwonnen... En ik mag er eindelijk zijn van/voor mezelf - Thanks Mich??_, ga zo door ...Oxoxo Monique van der Ven
#94 Deborah Ribbink 15-10-2014 16:49
En knal.............daar viel ie weerMichael zijn tweede boek dit keerZat me er in mijn huispak en de houtkachel aanal op te verheugenMe voorgenomen er weer van te genieten, met volle teugenIk liet me dan ook gewillig meevoeren........en was weliswaar begaandoch niet wetende dat direct al mijn tranen van ontroering en bewonderingstromen zouden gaanWat een ontroering en mededogen voor de mensen met ieder zijn of haar eigen bijzondere verhaalHet raakte me diep in mijn hart............echt niet alleen globaalHulde aan de schrijver van ook dit boekNet zo speciaal als 'mooi ben ik', maar toch ook weer hele andere koekPrachtig zijn de gedichtenwaarmee het Mich, naar mijn idee, lukt troost te geven en derhalve de zware last wat weet te verlichtenZijn derde boek...............laat gerust maar komenSowieso mogen wat mij betreft zijn gevoelige woorden omtrent ons mens ZIJN rijkelijk blijven stromen.Liefs Deb
#93 M.Berrevoets 12-10-2014 20:09
hallo,

Even een kleine update.

Ik zei al eerder dat ik het een mooi boek vond, maar had niet echt de indruk er nu direct iets mee te kunnen...maar gaandeweg viel me op dat ik bepaalde dingen toch onbewust meenam...waarvan je later denkt...hee...stond r niet zoiets in t boek...las ik niet zoiets in een "goedemorgen"...kleine "vergeten" gebeurtenissen in je leven..die net even geraakt worden...subtiel..net genoeg om even terug te denken..of net genoeg om even ergens "anders" in te gaan staan...of je bewust te worden van t feit dat je ergens al heel anders tegenaan kijkt dan vroeger...

Maar je t je eigenlijk niet eens bewust was..en ook hoor ik in mn omgeving..van mensen die ook de goedemorgens lezen..en t ook bij hun iets losmaakt :-) de magie van het geschreven woord ;) Ik zou t mensen zeker aanbevelen te lezen..en te zien...wat er zo stiekumweg in of om je heen verandert...spannend ;)
#92 Deborah Ribbink 08-10-2014 23:39
Mooi ben ikMichael zijn boek, mooi ben ik, doet je hart enerzijds verwarmen.Zijn liefdevolle woorden nemen je bij de hand, troosten jou bij verlies van liefde, het doorstaan van een ernstige ziekte of bij een ander levensproces of les.Anderzijds leggen zijn woorden, overigens nog steeds op een liefdevolle wijze, suggesties aan de dag.Suggesties om eens even stil te staan bij je huidige zelf. Zet hij je aan het denken...........Laat ik me door mijn ego leiden of door mijn intu??tie.Zijn woorden bieden je een inspirerende helpende hand, in die soms zware zoektocht naar je authentieke zelf.Je voelt dat Michael de lezer in veel situaties is voor gegaan, dat wat hij schrijft, hij veelal ook zelf heeft ervaren en hij dus weet waarover hij praat.Ook voel je met bezinken van ieder woord in je brein en met het omslaan van elke bladzijde zijn wijsheid, puurheid en liefdevolle intentie.Dank je wel Mich, voor het luisteren naar jouw eigen innerlijke stem.Dank voor dat jij doet wat je 'moet' doen, met bezieling schrijven en hierdoor mensen in hun hart weet te raken waardoor ze verder komen op hun pad naar mooi ben ik!!Liefs Deb
#91 M.Berrevoets 08-10-2014 14:56
Zo, in 1 adem uit :-) Mooi boek, denk dat er in m'n omgeving best een aantal mensen zijn die dit ook gaan lezen.Dank je,groetjes Monique