Privacy op de website van MOOI BEN IK:

We kunnen ons voorstellen dat u wilt weten hoe wij omgaan met persoonlijke gegevens. Dat vertellen
we u hier. Heeft u na het lezen hiervan nog vragen, laat het ons dan weten
via mooibenik1967@hotmail.com.

 

You have no rights to post comments

Reacties  

#110 Mariëlle jansen 01-07-2020 21:00
Mooi ben ik, wat een mooi boek . Ben eigenlijk helemaal geen lezer maar had hem in paar dagen uit.
Zoveel dingen staan erin waar je mee te maken hebt of hebt gehad. Tools,tips ed een eyecatcher . Ik raad iedereen aan om het te lezen. Het zet je aan het denken . Dank je Michael. Nu op naar het volgende boek , zo benieuwd wat daarin staat grschreven.
Gr Mariëlle Jansen
#109 Claudia 20-12-2018 11:40
Ik lees de stukjes van Michael altijd graag, omdat ik ze op de een of andere manier steeds weet te linken aan gebeurtenissen in mijn leven of mijn gevoelens.

Bij elke quote, tekst of gedicht plaatst hij vragen waar je wel over na moet denken en bepaalde situaties of gevoelens van jezelf even in de schijnwerpers zet.

Hierdoor kom ik er soms achter dat ik dingen te moeilijk voor mezelf maak en lukt het me om te relativeren, maar soms kom ik er ook achter dat ik het eigenlijk best wel goed doe.

Het maakt niet uit tot wel inzicht ik kom, ik houd er sowieso altijd een positief gevoel aan over.

En dat laatste maakt dat ik de stukjes altijd met plezier lees!
#108 Van Geit Nicole 13-11-2018 15:04
Beste Michael ... met groot genoegen heb ik uw boeken gelezen.

Uw beschrijvingen over diverse zaken zoals ik ook in mijn leven meegemaakt heb zullen mij en ook vrienden van me helpen om onze rugzak wat lichter te maken en alles zo goed mogelijk een plaats te geven.

Het heeft een poos geduurd eer ik Mooi Ben Ik ter hand genomen heb maar eens begonnen heb ik jouw drie boeken redelijk snel uitgelezen.

Goed verwoord ... aangenaam om te lezen ... mooie blogs.

Bedankt.

Groeten Nicole.
#107 Gerdien Hammink Smit 08-04-2017 19:00
Ergens vorig jaar, ik de boeken "Mooi ben ik" en "Trots ben ik", besteld en gelezen.

De manier waarop het geschreven is, is voor een ieder wel herkenbaar....

Het geeft weet een andere inzicht op bepaalde dingen...... het anders denken, zet je aan het denken.

Het anders denken is sowieso een heel goed iets... dat zouden veel meer mensen moeten doen....

Men maakt het zichzelf vaak moeilijker dan het is.....

Het lezen van je boeken draag zeker bij aan het "anders denken" en voor mij ook "anders doen".

Haal het positieve uit het negatieve....

Ik heb nu twee van je boeken... nummer drie komt er vast en zeker ook nog wel....

Succes met het schrijven en het geven van je workshops..

Je mag ook trots op jezelf zijn, Mich...

Gr Gerdien Hammink Smit..
#106 Els 04-04-2017 09:36
Zopas het 2e en 3e boek besteld. Het eerste "mooi ben ik" heb ik in ̩̩n adem uitgelezen. Zo menselijk verwoord. Niet alle hoofdstukken waren voor mij van toepassing maar heb ze toch ook doorgenomen. Bij andere hoofstukken heb ik veel raakpunten gevonden en heb ik randtekeningen geplaatst om die bij moeilijke momenten te herlezen. Ik zit momenteel in een heel moeilijke fase en na het lezen van het boek "Mooi ben ik" kreeg ik stof tot nadenken.... Daarom ben ik heel benieuwd naar de 2 volgende boeken en wie weet helpen die mij er weer helemaal bovenop! Bedankt Mich!
#105 Carmen 23-03-2017 10:07
Hoi Mich ...dit wordt mijn laatste stukje voor dit jaar.Dit ter start van 2017Mooi...Trots... Bijzonder... drie magische woorden, die zo'n grote rol vervullen in jouw leven. MOOI ... Mooie idee??n, die jij gestalte geeft dmv jouw teksten, workshops en boeken. TROTS... Dat mag je inderdaad zijn om hetgeen je kan, doet en allemaal bereikt hebt en nog wil bereiken. BIJZONDER... omdat jij dat op bijzondere wijze doet... En het meest bijzondere vind ik dat je daardoor jouw lezers laat ontdekken...dat ook zij mooi... trots en bijzonder kunnen en mogen zijn .Dat is bijzonder fijn.Een goede start van 20167... en een sprankelend...gezond en succesvol 2017.
#104 Joyce 16-12-2016 05:52
Ik heb het boek, aangeschaft in een tijd dat ik niet lekker in mijn vel zat.

Heb het vaak gelezen en door het te lezen kreeg ik weer het gevoel niet alleen te zijn.

Er zijn meer mensen die veel meemaken.

Ook vond ik de verhalen heel pakkend, mooi geschreven, en zou het zeker aanraden het boek aan te schaffen.

Dank je Mich voor je mooie boek.
#103 Riek Heres 12-12-2016 13:22
Heel graag wil ik als eerste beginnen te zeggen hoe dankbaar ik ben dat jij op mijn pad gekomen bent! Ik zit in een hele moeilijke fase van mijn leven en het boek "Mooi ben ik" heeft mij een stap verder geholpen. Ik heb vele avonden voor ik ging slapen in het boek gelezen en dan nam ik een onderwerp wat betrekking had op mijn situatie mee de nacht in. Het dal was daardoor vaak diep, maar wel gegroeid daardoor! En heel veel stukjes en gedichten hebben mij diep geraakt! Ben nog wel down maar hoop gauw weer wat vrolijker in het leven te staan! De stukjes die jij elke morgen op Facebook zet, helpen mij heel erg en het is mooi om te zien hoe het vaak op mijn situatie van toepassing is!
#102 Hilda 21-07-2016 18:49
Mooi ben ik....Ik heb het boek gewonnen dit jaar!Er stond een persoonlijke boodschap in ....Ontzettend bedankt voor dit mooie boek.Ik heb er veel uit kunnen halen, veel herkenning.Maar moet hard aan alles werken.Bovenal, eerst gelukkig zijn met mezelf.Mezelf weer leren kennen.Ik wil weer lachend voor de spiegel staan.Trots zijn op mezelf.Dank je wel voor de vele herkenbare verhalen!
#101 Twijfelaar 20-05-2016 18:37
Mooi ben ik.Ik ben een vrouw van 54 jaar en heb het boek gelezen ???Mooi ben ik?۝Dus nooit te oud om te leren en te veranderen.Ik had het heel moeilijk . Ik zat diep in de put door vervelende situaties.Ik kreeg een psychose en daardoor nog meer moeilijkheden op mijn pad.Ik zag het echt niet meer zitten en toen het weer beter ging, na ongeveer een jaar,dacht ik ???Dit nooit meer?۝Ik wilde mij veranderen zodat ik met stress situaties beter kon omgaan.Als ik teveel stress hebt toch weer een kans hebt op een psychose.Maar hoe doe je dat???Probleem opzoeken en aanpakken wilde ik .Tot ik op de site, van Mitch Peters op facebook, kwam en ging lezen naar de reacties van Mooi ben ik.Ja het zal wel, HET is echt niet zo gemakkelijk. Maar ik bleef de site lezen en de reacties van de boeken.Ik ben een grote twijfelaar maar toch dacht ik : Dit moet ik doen. Na een tijdje het boek besteld ???Mooi ben ik?۝. Nog nooit is bij mij een boek zo snel uitgelezen en ja ???het raakte mij diep?۝Ook de andere boeken bij hem besteld.Maar daardoor ging ik anders denken en Mitch Peters ?۝ het klopt ??? Ik ben mooi en trots.Er is nu niemand meer die dit van mij kan afpakken. Omdat ik jouw boeken ben gaan lezen en anders ben gaan denken is zeker mijn zelfwaarde en zelfvertrouwen gegroeid. Mijn dank is daardoor ook heel groot. Je bent echt geweldig en ik blijf hopen op een vierde boek van jou. ??_ Groetjes Twijfelaar
#100 Anonieme lezer 22-10-2015 18:37
Alle 3 de boeken in gedeeltes gelezen en met momenten zo even open geslagen als ik iets voor mij zelf duidelijk wilde krijgen.Vaak had ik dan de goede blz open geslagen.Het zijn nadenkertjes en dat is met momenten confronterend en anderszijds ook herkenning.Dank je wel hiervoor, kijk uit naar je 4e boek.Een lieve groet,....
#99 Catherine Devinck 25-07-2015 12:05
Hallo Mich,Je derde boek zat in mijn brievenbus deze middag,dank je wel,super, ben al beginnen lezen.Ik sta versteld hoe goed het bij mij past,het verlies van mijn man nu 28 maanden geleden,ik was dan een vod papier een robot einenlijk en nu ben ik een lieve dame dat met beide voeten op de grond staat,een vrouw daar kan genieten van kleine dingen,een bloempje een vogeltje de natuur de zee het zand de lucht de wolken,van alles.Ik had nooit gedacht dat ik hier nog zou zijn zonder mijn man,maar ik heb er wel heel veel moeten voor doen,naar het kerkhof gaan,veel wenen,veel bidden en naar een psychologe gaan tegen mijn zin acht maanden lang, totdat ze zei dat ik het kon,en dan toevallig kwam jij in mijn leven.Waar ik heel veel aan heb bij je lezen van je verhaaltjes,dat heeft mij alle dagen zoveel moed om verder te doen en zelfs mensen aan te moedigen>Raar hoe een leven in elkaar zit he ben heel blij dat ik al zo ver ben geraakt,je moet het zelf ook willen denk ik.Ik zou je graag wel eens ontmoeten hoor wat een bijzonder persoon moet jij wel zijn. In alle geval dank je wel en zeer lieve groetjes xxxx
#98 Cecilia van Dongen 15-05-2015 18:27
Hoi Mich, Nadat ik jouw boek (Mooi ben ik) had opengeslagen en ben gaan lezen..kwam ik op blz. 18 met als titel: Wat een K**tgevoel??_. maar denk positief. Man??_ wat een herkenning en de tranen stroomden over mijn wangen??_ en zo zijn er zoveel stukken in jouw boek die zooo herkenbaar zijn. Jouw gedichten raakte mij diep en bij 1 kreeg ik kippenvel??_ het greep me persoonlijk aan. Als ik er aan terug denk krijg ik weer tranen in mijn ogen. Ik denk zelf dat heel veel mensen zich herkennen in jouw boek en er heel veel aan zullen hebben. Ik zelf zit in een verwerkings proces van mijn Ex Narcist, die behoorlijke schade heeft aangericht.. en mij mentaal en fysiek behoorlijk heeft beschadigd met bijna de dood tot gevolg. Jouw boek heeft behoorlijk wat bij mij losgemaakt en ik heb weer hoop gekregen??_ Dankjewel lieve Mich. Liefs Cecilia
#97 brigitte peeten 05-03-2015 20:08
Mooi ben ik. Wat een prachtig boek. Ik had het besteld en 2dagen later ben ikgaan lezen. In 1 avond uit gelezen. Ik kon het niet meer aan de kant leggen.Het was net of iemand dit boek voor mij had geschreven. Alleen voor mij.ongelooflijk. Alsof ik een spiegel voor me had. Het raakte me diep. Tja wat moet een mens toch veel meemaken in het leven. En dan vaak jezelf op de laatste plaats zetten. Je zelfvertrouwen omlaag halen enz. Niet meer luisteren naar je eigen hart. Naar je intu??tie, waar ik altijd zo op kon vertrouwen. Geen nieuwe stappen durven te zetten. Waar was mijn vrolijke ik ? Ik had het boek uit en dacht.........morgenvroeg sta ik anders op.......ik ga weer terug naar mezelf.......naar mijn eigen ik.........want ik ben het waard.........en daar ben ik nu mee bezig ........en ja ik leef.......wordt weer mijn eigen ik........ik voel dat ik straal........dat ik weer terug ga naar mezelf.......ik ben ik met mijn eigen karakter. .....dat kan en mag niemand veranderen. .........en het boek.....ligt hier op tafel. Ben het voor de tweede keer aan het lezen. En dadelijk gaat het weer mee naar bed.Ik kan alleen maar zeggen........je moet dit boek gelezen hebben.Bedankt Mich.....een hele dikke vette knuffel van mij, want die heb jij verdient.
#96 Joan Selanno 10-02-2015 22:55
Hi Mitch, Een kennis heeft ooit eens een mooi bericht van jou gedeeld. De manier waarop je de dingen beschrijft, is pakkend en zo herkenbaar dat het mijn nieuwsgierigheid heeft opgewekt. Ik heb de boeken 'Mooi ben ik'en 'Trots ben ik ' besteld en inmiddels uitgelezen. Ieder mens is uniek. Een eigen ' Ik' met bijzondere eigenschappen. Om dit te ontdekken is zelfreflectie een feit. Het boek ' Mooi ben ik ', geeft inspiratie en motivatie om jezelf als een bijzonder mooi, uniek mens te gaan zien en voelen. Ieder heeft wel eens zijn/haar twijfels en onzekerheden. Maar door eerlijk tegenover jezelf te zijn en eraan te gaan werken is het resultaat verbluffend mooi! Het tweede boek ' Trots ben ik ' heeft mij ontroerd. Ik heb bewondering voor de mensen die via jou hun verhalen hebben gedeeld. Wat een moed. Respect heb ik voor hen. Chapeux! Voor ons een inspiratie om wanneer het ons tegenzit, te relativeren in onze gedrag/ houding. Hoe moeilijke ombuigen naar iets moois!Mitch, dank voor jouw mooie verhalen
#95 Monique van der Ven 11-11-2014 00:03
Dear Michael :-) ...Een paar maanden verder.....Begin september ben ik bij Michael geweest voor ???de 180?? draaien?۝ workshop. Ondanks dat ik Spiritueel aangelegd ben houdt ik van een No Nonsens en Down to Earth Directe Aanpak . En ik kreeg wat ik verwacht had, heerlijk direct en recht door zee :0) ... Ik kwam voor de Missing Link - het bekende ontbrekende puzzelstukje en ik heb 't gevonden...Door zijn directe genuanceerde vraagstelling en zijn intu??tief / analytisch vermogen kwamen we snel tot de kern waarom ik dat laatste stukje van mijn hart niet bloot kon geven en de valkuilen / achterdeurtjes / muren die ik voor mezelf op bleef werpen ...Alles om mijzelf maar niet verder bloot te hoeven geven ...Ik torpedeerde letterlijk alles wat goed is in mijn leven ook mijn relatie, zodat ik alleen maar mijzelf de schuld kon geven als 't fout zou gaan en ik dus nooit meer afhankelijk zou zijn van de ander als deze ooit de relatie zou willen be??indigen... Het mooiste cadeau heb ik voor mijn neus liggen - uitgepakt en wel en het enige wat ik maar hoef te doen is 't aan durven te nemen.... dan dat is mijn lieve schat weliswaar 23 jr. jonger dan ik maar met een wijsheid van een oude man..... Michael heeft mij laten inzien dat ik zelf mijn grootste vijand en ergste Rechter ben en dat ik als mens mijn rechtmatige plekje in deze Wereld mag innemen en mezelf mag laten zien en horen en Ik niet meer onzichtbaar hoef te zijn..... Ik mag trost Zijn en laten zien wie Ik ben....,want ik ben een survivor, van Incest ,verkrachtingen, ziekte en zelfs ???de dood?۝ had ik keer op keer overwonnen... En ik mag er eindelijk zijn van/voor mezelf - Thanks Mich??_, ga zo door ...Oxoxo Monique van der Ven
#94 Deborah Ribbink 15-10-2014 16:49
En knal.............daar viel ie weerMichael zijn tweede boek dit keerZat me er in mijn huispak en de houtkachel aanal op te verheugenMe voorgenomen er weer van te genieten, met volle teugenIk liet me dan ook gewillig meevoeren........en was weliswaar begaandoch niet wetende dat direct al mijn tranen van ontroering en bewonderingstromen zouden gaanWat een ontroering en mededogen voor de mensen met ieder zijn of haar eigen bijzondere verhaalHet raakte me diep in mijn hart............echt niet alleen globaalHulde aan de schrijver van ook dit boekNet zo speciaal als 'mooi ben ik', maar toch ook weer hele andere koekPrachtig zijn de gedichtenwaarmee het Mich, naar mijn idee, lukt troost te geven en derhalve de zware last wat weet te verlichtenZijn derde boek...............laat gerust maar komenSowieso mogen wat mij betreft zijn gevoelige woorden omtrent ons mens ZIJN rijkelijk blijven stromen.Liefs Deb
#93 M.Berrevoets 12-10-2014 20:09
hallo,

Even een kleine update.

Ik zei al eerder dat ik het een mooi boek vond, maar had niet echt de indruk er nu direct iets mee te kunnen...maar gaandeweg viel me op dat ik bepaalde dingen toch onbewust meenam...waarvan je later denkt...hee...stond r niet zoiets in t boek...las ik niet zoiets in een "goedemorgen"...kleine "vergeten" gebeurtenissen in je leven..die net even geraakt worden...subtiel..net genoeg om even terug te denken..of net genoeg om even ergens "anders" in te gaan staan...of je bewust te worden van t feit dat je ergens al heel anders tegenaan kijkt dan vroeger...

Maar je t je eigenlijk niet eens bewust was..en ook hoor ik in mn omgeving..van mensen die ook de goedemorgens lezen..en t ook bij hun iets losmaakt :-) de magie van het geschreven woord ;) Ik zou t mensen zeker aanbevelen te lezen..en te zien...wat er zo stiekumweg in of om je heen verandert...spannend ;)
#92 Deborah Ribbink 08-10-2014 23:39
Mooi ben ikMichael zijn boek, mooi ben ik, doet je hart enerzijds verwarmen.Zijn liefdevolle woorden nemen je bij de hand, troosten jou bij verlies van liefde, het doorstaan van een ernstige ziekte of bij een ander levensproces of les.Anderzijds leggen zijn woorden, overigens nog steeds op een liefdevolle wijze, suggesties aan de dag.Suggesties om eens even stil te staan bij je huidige zelf. Zet hij je aan het denken...........Laat ik me door mijn ego leiden of door mijn intu??tie.Zijn woorden bieden je een inspirerende helpende hand, in die soms zware zoektocht naar je authentieke zelf.Je voelt dat Michael de lezer in veel situaties is voor gegaan, dat wat hij schrijft, hij veelal ook zelf heeft ervaren en hij dus weet waarover hij praat.Ook voel je met bezinken van ieder woord in je brein en met het omslaan van elke bladzijde zijn wijsheid, puurheid en liefdevolle intentie.Dank je wel Mich, voor het luisteren naar jouw eigen innerlijke stem.Dank voor dat jij doet wat je 'moet' doen, met bezieling schrijven en hierdoor mensen in hun hart weet te raken waardoor ze verder komen op hun pad naar mooi ben ik!!Liefs Deb
#91 M.Berrevoets 08-10-2014 14:56
Zo, in 1 adem uit :-) Mooi boek, denk dat er in m'n omgeving best een aantal mensen zijn die dit ook gaan lezen.Dank je,groetjes Monique
#90 Henri van Swieten 12-07-2014 16:39
Hallo Mich,Beide boeken "Mooi ben ik" en "Trots ben ik" zijn inmiddels met belangstelling gelezen.Een groot compliment omdat je de kunst verstaat van interpreteren, schrijven en overbrengen. Heel veel, 'n beetje meer, wat minder en veel minder of andersom in de vergrotende trap wordt door je verwoord in omgang met gevoelens van mensen en hun belevenissen elk in de situatie van de persoon als individu en ook gezamenlijk! Van droevig tot blij en van blij tot droevig.In een mensenleven passeert heel veel, de een beleefd dat intens en de ander neemt vluchtige stappen tot de dag dat wordt geroepen en vertrek wordt verlangd. Deze regels met een extra woord van dank wilde ik graag met je delen.Met hartelijke groet,Henri
#89 sylvia 19-02-2014 22:45
Onlangs beide boeken aangeschaft n.a.v. de vele positieve reacties hierop.Heb het eerste boek net uit, TROTS BEN IK, werkelijk fantastisch!Veel herkenbare feiten over het leven, het moedigt je aan om goed naar jezelf te kijken.Door dit boek kan je je sterker gaan voelen en het leert je inzien dat jeECHT trots kan en mag zijn op wie je zelf bent.Op naar het tweede boek: MOOI BEN IK en daarna blijven genieten van je dagelijkse mooie teksten op facebook!Dank je wel Mich.Groetjes, Sylvia
#88 anja 31-01-2014 14:02
Dag Mich,Van je boek was ik erg onder de in druk!!De manier waar op je hebt geschreven!En O Zo mooi verwoord!Veel herkennings punten staan er in,waar je veel van kunt leren. Met het lezen van je boek voel je de,frequentie van ontvangen.Heel positief komt het over!Perfect en....Heel veel respect!!Dank je Mich
#87 Tineke 17-01-2014 09:36
Michael,

Ik ben nog bezig met je boek lezen. Een boek vol herkenning en handvatten om toe te passen in m'n leven. Een boek die zegt hoe het leven is en kan gaan en vooral dat je jezelf moet zijn en je eigen ik niet moet verliezen. Een boek die ik denk ik nog regelmatig even er bij neem om de feiten op m'n neus te drukken om verder te gaan. Ik vind je boek leuk boeiend en realistisch. Het geeft de handvatten voor het leven. Alleen nu - het doen nog-.

Ik ben bij je geweest voor de workshop, het voelde direct vertrouwdm alsof ik je al jaren kende, een ontspannen sfeer. Ik kwam bij je, omdat ik echt niet goed in mijn vel zat. Dit had ik even nodig. Er is veel gebeurt in mijn leven veel veranderd, waardoor alles op z'n kop stond en ik mezelf verloor. We hebben veel besproken en toen ik thuis kwam, ben ik over alles gaan nadenken.

Ik ben door jou er sterker uit gekomen, ik was iemand die lang iets vast houd en ergens in blijf hangen.(Dat doe ik nu minder) Dat weet ik van mezelf, maar door jou heb ik nu nog meer inzicht in mezelf gekregen.

Geleerd mij minder mee te laten slepen door anderen en mezelf terug vinden. Mezelf niet meer te laten kwetsen door anderen. Het los laten van dingen lukt me nu ook dankzij jou woorden.

Ga nu meer denken Wie ben ik, wat wil ik. Ik ben er nog niet. Maar met jou handvatten en inzichten gaat het zeker weten goed komen .

Het is goed dat ik bij je ben geweest en ik heb er veel van op gestoken!

Dank je wel

Liefs Tineke
#86 C.Y.Smit Bhagwandin 13-01-2014 15:51
Hoi Mich,Het heeft even geduurd,doch inmiddels ook jouw boek "trots ben ik" gelezen. Wil jou mijn reactie hierop niet onthouden en de vergelijking van beide boeken. In het eerste boek "mooi ben ik" was er steeds een interactie tussen hetgeen de schrijver aan de hand van de diverse onderwerpen naar voren bracht en de lezer.Je ervaart de nauwe betrokkenheid met alle aspecten van de onderwerpen,die aan bod komen.Je ontkomt er niet aan om n.a.v. de vaak zeer herkenbare thema's te gaan vergelijken ( a.h.w. toetsen ) van :-Hoe zit dat nou bij mij ?-Op welk pad zit ik ?-Voldoet dat nog...of is het misschien beter om een andere koers te volgen ?-Zo ja...hoe bereik ik dat dan ?Soms kan je leven een grote doolhof lijken,waar je haast niet uit kunt komen.Door de grote positieve instelling en de adviezen van de schrijver,slaagt hij erin de lezer mee te krijgen,waardoor je gewoon in beweging komt en de moed krijgt om de nodige veranderingen door te voeren.Die uiteindelijk ook hun vruchten gaan afwerpen.Mooi is dat !!! Jouw doel bereikt om iedereen,die dat wil te laten ontdekken ...MOOI...BEN...IK en dat is heeeel mooi !!!"Trots ben ik is een heel ander boek...wel een logisch gevolg op "mooi ben ik"want je moet je zelf eerst mooi vinden wil je trots op jezelf kunnen zijn..lijkt mij.Ook in dit boek gaat de schrijver vanuit zijn gevoel en nauwe betrokkenheid met de verhalen van de mensen,zoals zij die beleefd hebben.Mooi vastgelegd en heel belangrijk om ook anderen hier een inkijk op te geven in de gebeurtenissen uit het leven van de genoemde personen en hun enorme strijd,die ze hebben moeten trotseren.YES !!! ...Inderdaad om heel trots op te zijn !!!Ontzettend fijn dat jij dat zo prachtig heb kunnen weergeven.Ben in elk geval heel blij met beide boeken .Vriendelijke groeten Carmen Smit Bhagwandin
#85 Deanne van Groenigen 08-10-2013 11:40
Na 45 jaar en een enorme ontwikkeling te hebben doormaakt zijn er nog altijd drie spoken uit het verleden die mij bleven achtervolgen. Het verdriet uit mijn verleden als klein kind ,het overschrijden door anderen van mijn grenzen en maar niet het respect krijgen wat ik wel degelijk verdien. Ik wilde dit nu eindelijk wel eens aangepakt hebben ,want deze spoken drukten een duidelijke stempel op mijn leven.Aangezien ik er op vertrouw dat je op het juiste moment de juiste mensen op je levenspad tegen komt ,voelde ik dat jij Michael degene was die mij hierbij kon helpen . Zodoende heb ik een workshop bij jou gelopen. Voor verandering is eerst inzicht nodig. In het begin antwoordde ik nog vaak met ??_..ja,maar. Op een gegeven moment komt toch echt het besef dat er geen ??_..ja,maar meer is ,het inzicht is er en je hoeft nu alleen nog maar te handelen.Stapsgewijs hebben we alle obstakels na gelopen en ben tot duidelijk inzicht gekomen dat de oplossing in mij zit en ik dat zelf 180 graden kan omdraaien en heb dat gedaan ,omdat jij Michael me de moed en motivatie hebt gegeven dit aan te kunnen.Inmiddels heeft mijn leven de positieve 180 graden wending gemaakt . Het kind in mij wilde ik niet loslaten ondanks het verdriet dat zij altijd heeft gekend ,zij staat namelijk synoniem aan mijn spontaniteit. Het verdriet wilde ik alleen niet meer voelen. Ik heb het verdriet kunnen teruggeven aan die mensen die mij het ook destijds hebben gegeven. Het kind is nu vrij ,vrij van verdriet en kan in alle glorie door leven in mij. Mijn grenzen werden overschreden ,omdat men mij aardig moest blijven vinden en ik dan die stap te ver maar gewoon pikte. Mijn grenzen worden niet meer overschreden ,want ik sta niet meer toe dat men die stap maakt. Hierdoor heb ik mensen verloren of beter gezegd laten gaan en inmiddels alweer nieuwe mensen toegelaten die mij veel positieve energie geven. Omdat ik nu wel duidelijk ben en op een hele respectvolle lieve manier zeg tot hier en niet verder,krijg ik het respect waar ik zo?۪n behoefte aan had. Inmiddels heb ik ook je boek gelezen ,die ik overigens kreeg bij de workshop en cadeau kan doen aan iemand die het echt goed kan gebruiken. Uiteraard heb ik de kans genomen het zelf ook te lezen. Ik heb gelijk samenvattingen gemaakt voor het geval ik in de toekomst nog eens je input nodig heb. Het boek bevat mooie gedichten ,prachtige oneliners en verhalen die je de inzichten kan geven die je nodig hebt om dichterbij je zelf te kunnen komen.Wil je verandering in je leven ,begint dat met zelf te veranderen en alles om je heen verandert vanzelf met je mee. Michael mijn dank is groot voor alle inzichten die je me hebt gegeven ,ik kan weer lekker vooruit.Groeten Deanne van Groenigen
#84 Gerdi van der harst 30-09-2013 13:18
Ik had je ontdekt op facebook en las je stukken graag en nog. Toen ik zag dat je een boek had geschreven wilde ik hem gelijk. Wat een verhelderend boek en zo herkenbaar ik heb er veel aan gehad en lees vaak nog bepaalde stukken nog even terug. in mijn omgeving geef ik mensen ook de tip om dit boek te bestellen ik leen veel boeken uit maar deze blijft bij mij. Bedankt want dit boek heeft mij echt geholpen na mijn opname in ziekenhuis ik weet dat ik er mag zijn nu en dat ik dingen moet los laten maar vooral dat ik trots ook op mezelf mag zijn.
#83 Gerrie Hijmans 29-09-2013 08:08
We zijn vrienden op facebook en je bent lid van mijn groep black and white vrienden voor het leven. Je schrijft er iedere dag op.Met veel plezier lees ik het geweldig.Ik vraag me af of het een idee zou zijn om hier blokken van te maken je bereikt er echt iedereen mee en het brengt ook nog iets op.Gr. Gerrie Hijmans
#82 Ingrid Bauters 17-09-2013 15:59
Ik heb deze boeken als een trein uitgelezen. Mooi verwoord en het sluit mooi aan bij mijn persoonlijke gevoelens. Het is een mooie spiegel van zaken die diep in jezelf leven ... Het is een mooi hulpmiddel om jezelf aan het denken te zetten. Het leert om op te komen voor jezelf !! Liefs. Ing
#81 Koen 11-09-2013 08:46
Telkens weer kwamen de vragen in me hoofd op, ik was alles maar aan het overdenken en kwam er maar niet uit.De vragen stapelde zich op en steeds meer en meer begon ik mezelf te verliezen, tot op het punt aangekomen te zijn dat ik niet meer wist wie de daadwerkelijk ik was, ik leefde en werd geleefd en liet alles langs me heen gaan.Totdat ik Michael ontmoete, na te hebben gehoord wat hij deed werd ik hier heel nieuwsgierig naar, zou ik dan toch mijn antwoorden krijgen ??...Ik kan u verzekeren die heb ik gekregen, na het volgen van zijn workshop ben ik alles heel anders in gaan zien, en kreeg ik de antwoorden waar ik naar opzoek was.M.b.v Michael ben ik heel dicht bij mezelf gekomen en weet ik weer wie ik ben wat ik wil en waar ik voor wil gaan.Wat een fijn gevoel is dat zeg, om na al die tijd te weten wie je bent en je antwoorden op je vragen te hebben..Het boek ( Mooi ben ik ) wat ik mee gekregen heb is een perfect hulpmiddel om op terug te vallen als je het even niet meer weet, het leest heel makkelijk weg en is zoals velen het zeggen een spiegel om jezelf voor te houden.Michael ik wil jou ook via deze weg uit de grond van mijn hart bedanken voor de hulp het vertrouwen en de openheid.Gr Koen
#80 Annemie Wijnen 13-08-2013 07:49
Hallo Michael,Heb je boek Mooi Ben Ik gelezen.En ja, ik durf met zekerheid te zeggen,dat ik er sterker door ben geworden.Voel de verandering in mezelf,en durf de laatste tijd ook vaker het woordje Nee te gebruiken,waar ik heel veel moeite mee had.Kom weer voor mezelf op,en dat geeft een heel goed gevoel.De volgende stap is,jouw workshop te gaan volgen,zodra het gips verwijderd wordt trek ik aan de bel.Lieve groet,Annemie Wijnen
#79 ada 04-08-2013 18:53
hallo michael, ik vond het een hele bijzondere workshop. Had geen idee wat ik mij erbij moest voorstellen. Mijn zin voor deze dag is: er zijn puzzelstukjes op zijn plaats gevallen. Niet alle stukjes natuurlijk, want dan zou de puzzel compleet zijn, er is nog veel werk te doen. Bedankt voor deze leerzame dag, Michael. groetjes ada
#78 Joke Richel 30-07-2013 17:09
Michael,Ben door je site gewandeld en kwam veel herkenbaars tegen.Net als in ieders leven had het mijne ook voor en tegen spoed.Echter kwam ik steeds op het juiste moment iemand tegen die me weer een duwtje in de goede richting gaf .Zo leerde ik dat leven vanuit mijn hart en met liefde een groot iets is.Het verbaasde me dat ik zo mensen tegen kwam met gedachten en behoefte om ervaring en gevoelens te delen.Ik ga zeker je boek lezen en wens je heel veel succes met alles wat je doet.Hart-elijke groet,Joke Richel
#77 Gert Lankhaar 23-07-2013 19:37
Michael bedankt voor je mooie boek.Je hebt de gebeurtenissen zeer mooi verwoord.Ondertussen een hoop gebeurt en ik blijf vechten voor wat ons gezin is aangedaan.Maar met mijn levensgebeurtenis in jouw boek geeft mij steun om door te gaan.Ik hoop dat wat er in Alphen aan den Rijn is gebeurt nooit meer zal gebeuren.Ik hoop dat als mensen het stuk lezen zich meer bewust worden over van alles.Maar zeker over wat wapens aan kunnen richten.Groetjes gert lankhaar
#76 Michelle 21-06-2013 17:10
Michael,Heb je boek uit. Ben diep onder de indruk...Heeft bij mij veel losgemaakt.Heeft mijn ogen geopend en kan weer met geheven hoofd de toekomst inkijken...Dank je wel! Ik ben heel benieuwd naar je volgende boek...Lieve groet, Michelle
#75 Elyane 16-06-2013 15:17
Mooi ben ikHeeft mij geraaktTot op het botEn mijn innerlijke zielHet besef dat ik te ver van mijzelf sta met bepaalde persoonlijke zakenAl lezend besefte ikDat het roer om moesteen andere koers gaan varenEen die dicht mij mezelf ligtDe confrontatie en acceptatieMet mijzelf en mijn problemenVolgde elkaar rap opHoofd omhoog, rug rechtMezelf in de spiegel aankijkend"Dit moet anders"...Gaandeweg het lezen Maakte ik een planVan alles waar ik tever van mijzelf stond En wie ik eigenlijk benNu is dat klaar de weg te gaan is nog lang Pieken, dalen, valkuilen en overwingen volgen nogToch al veel bereikt Als ik nu in dezelfde spiegel kijkZeg ik "mooi ben ik" en beretrots opMijzelf! Dit boek krijgen personen van mijIn de loop van komend jaarDie bijzonder voor mij zijn ofIn het leven zijn geweest Zowel positief als negatiefZe hebben, ieder voor zich, mij kadootjes gegeven, Die van het "lerende" leven. Ik wil ze iets terug geven,Op mijn manier... Thanksx M. voor jouw kadootjeMet dit boek in mijn leven Hoop dat er nog meer volgt ...
#74 Elyane 10-06-2013 20:25
Schitterend verwoord...verhalen waar je kracht uit kan halen.Elk (emotioneel) verhaal met een afsluitend gedicht...Een betere opbouw had mij niet kunnen bedenken.Voor een ieder die "vast zit" in een gebeurtenis in zijn leven...Is dit boek een bron van inspiratie hoe ermee te leren omgaan.Voor een ieder staat er wel een verhaal in wat dichtbij komt.Put er energie uit, val, sta op en leer ervan.Ik hoop dat je in de toekomst nog meer van al dit moois geeft M...Succes!
#73 bianca 30-05-2013 15:37
Ik vondt het een mooi en indrukwekkend boek.Veel raakvlakken waar je wat aan hebt en mee kan!Mooi en duidelijk verwoord!!Mvg Bianca
#72 Natasja Geurts 14-05-2013 08:53
Wat een mooi boek. Vol met inspiratie en voor iedereen zit er wel iets herkenbaars in. Ik lees nog met enige regelmaat wat hoofdstukken terug, waaruit ik dan weer kracht kan halen. Bedankt voor het schrijven van dit mooie boek Michael.Groetjes Natasja
#71 Doria Omar 22-03-2013 12:22
Hoi Mich,Ik heb best lang over gedaan om je boek uit te lezen!! dat komt doordat ik bepaalde stukjes/verhalen uit het boek mij beste raakte.....!! dus moest ik steeds weer even wachten om het volgende verhaal te lezen. Het is een keuze geweest van mij. Ik herkende best veel dingen daarin. Ik bewonder je kracht en dat jij er zo instaat en daar bent geweest om alle verhaaltjes te kunnen vertalen voor je boek! Met zoveel passie .... warmte .....en inlevens vermogen.!!. Ik heb genoten van je boek en zeer benieuwd naar je nieuwe boek.Thanks Mich
#70 Joos 11-03-2013 20:21
Heb je boek al een tijdje terug gelezen, een bijzonder boek. Ligt altijd onder mijn salon tafel en benoemd het naar iedereen in mijn omgeving.Kan er heel veel over zeggen maar gun iedereen het boek zelf te lezen en te ervaren. Jou boek doet iets met de lezer....Wat het boek in de periode dat ik het las met mij heeft gedaan,,,,, in het kort heeft het me geholpen niet meer terug te kijken, sommige situaties uit het verleden echt af te kunnen sluiten, te laten waar het hoort, geaccepteerd in mijn verleden. Het heeft me gegeven echt vooruit te kunnen en durven kijken, weer op mezelf te durven vertrouwen, weer in mezelf te geloven, neem het verleden mee als kennis en ga voor de toekomst die bied me perspectief en maakt me gelukkig.Mijn grenzen en wensen te zien zonder hardheid maar vanuit mijn kwetsbaarheid,, Dicht bij mezelf blijven vanuit kwetsbaarheid geeft mij en de ander meer openheid, ruimte, ingang, begaanbaarheid en meer plezier ;) ( Weet je nog jou persoonlijke tekst aan mij in het boek ) Het boek beschrijft denk ik voor een ieder wel verschillende situaties waar die eigenlijk niet in had willen komen, in die situatie reageer je vanuit de situatie waar je je in bevind vanuit je gevoel, je intu??tie. De beschreven situaties lieten me opnieuw bepaalde stukjes uit het verleden beleven vanaf een afstand, maar ook van heel dichtbij, ik herkende de fases. Ook herkende ik wat het met me gedaan heeft. De manier van schrijven maakt dat je vragen bij je zelf stelt, je eigen rol er in te zien, de situatie vanuit een andere kant bekijkt, kunt bekijken ( als je er open voor staat ;). Soms waren sommige verhalen heel confronterend, herkenbaar maar ook gewoon mooie om te lezen. Jou boek maakt je een stukje rijker als mens, het heeft mij dat laatste stukje van mezelf terug gegeven, ik herken mezelf weer zoals ik echt ben. Thxs, Zie uit naar je 2de boek, ga het zeker lezen.
#69 Hilga Verbruggen 07-03-2013 13:17
Zoals beloofd Michael!!!!!!...................ik heb je boek gekregen van vrienden op mijn verjaardag met een lief woordje van jou.................je had me al meteen te pakken met je eerste verhaal........,t was mijn stukje het voelde als ik, .........ze zeggen liefde maakt blind !!!!!.....ja dat stuk in mijn leven heb ik gelukkig afgesloten.......dan je gedichten je leest ze en dan denk je er over na en .....ja dan lees je het nog eens...... heel mooi..................je verhalen zijn herkenbaar ........je ziet t in je leven om je heen .................ik ga voor 't 2 de boek .......kom maar op!!!.................Michael je bent een bijzondere man......................thankxx
#68 Silvia 01-02-2013 09:39
Ik heb het boek vorig jaar gekocht en heb het binnen 1 week uitgelezen, ik wou ff de tijd ervoor nemen. Het is een super boek en je gaat heel anders denken en anders naar jezelf kijken.Het is zeker een aanrader, dus als je twijfelt niet doen gewoon kopen! Het is zeker de moeite waard en zeker als je door een moeilijke tijd gaat.....grt Silvia
#67 Jan "Raffael" Stolp 25-12-2012 09:43
Mich.... ik wil u met heel mijn hart bedanken voor dit boek. Mijn moeder zit al jarenlang in een dip, maar sinds het lezen van dit boek is alles veranderd. Ze lijkt een soort spirituele uitweg gevonden te hebben en ze verwijst telkens terug naar de phrases uit DIT boek. Mijn moeder kan eindelijk weer lachen. Ze lijkt eindelijk weer zin te vinden in de dingen die ze doet. Iets wat ik al jaren niet gezien heb. In 1 woord fantastisch! Werkelijk waar! Ik kijk verheugd uit naar de publicatie van uw volgende boek, een messias; het zal haar kracht geven nog meer te kunnen lachen in het leven. Ik bedank je met heel mijn hart. Groet Raffael
#66 christa 23-12-2012 19:41
Hierbij een reactie op je mooie boek wat ik met plezier heb gelezen.Ik vond je boek inspirerend en ook heel herkenbaar. Je beschrijft op een duidelijke manier alle onderwerpen en het leest heel fijn.Af en toe sla ik hem weer eens open en lees weer een stuk.Succes met je 2e boek.Groetjes christa
#65 jacqueline 20-12-2012 16:01
Door onze ontmoeting was ik van slag,je prikte zo door me heen.Je raade me je boek aan,en ik heb het besteld.Ben er erg blij mee,heb het binnen twee dagen uit gelezen en pak het steeds weer als ik het nodig heb.Het geeft me vertrouwen in het leven terug.Thanks hier voor jacq x
#64 Evelien 16-11-2012 12:32
En dan ... eindelijk .. dan maar toch . een reactie van mij.Het boek is in duidelijke en herkenbare taal geschreven.doordat het niet 1 verhaal is kun je het makkelijk (er) even weg leggenJe zult veel mensen met dit boek een hart onder de riem stekenMooi boek ... .. .Groetjes Evelien
#63 Marianne Franssen 10-10-2012 21:11
Hoi Michael,Wat heb ik veel herkend in dit mooie boek, en wat heb je alles mooi beschreven.Vooral speciale situaties die ik zelf heb meegemaakt zijn zo herkenbaar, bijzonderegedeeltes zijn voor mij erg emotioneel, omdat ze zo reeel beschreven zijn.Het is echt de moeite waard om het te lezen, omdat er volgens mij wel voor iedereen veel herkenbaars in staat.Wens je verder veel succes met schrijven Michael.Groetjes Marianne
#62 Michael 08-10-2012 19:17
Ik vond je boek erg mooi, mooi ben ik.Toen ik het boek zag, gaf het me een warm gevoel van binnen.Had het binnen 2 dagen uit.Vond het mooi geschreven. Met het ene hoofdstuk heb ik meer dan met het andere, maar ik ga m nog een keer lezen. Lief dat je er een persoonlijke boodschap in hebt geschreven. Wens je succes met je volgende boek xx Karin
#61 Ria 29-08-2012 11:54
Het boek heb ik van je gekregen. Er eerst wat doorheen gebladerd en het daarna naast mijn bed gelegd en er 's avonds af en toe in gelezen. Niet te snel, want het is geen boek om snel te lezen. Je moet de teksten wel goed door laten dringen en ze zetten je tot nadenken. Heel ingrijpend en herkenbaar. Dank je, ik wist niet dat ik zo'n diepzinnige achterbuurman heb.
#60 Esther van den Nouweland 24-08-2012 13:50
Een prachtig initiatief en heel hard nodig voor de maatschappij. Ik was er zelf nog niet eerder aan toe om deze pracht exemplaren te lezen, omdat ik in een transformatie zat.En in die transformatie ben ik "doorgedraaid" en voelde als een psychose, en werd ik letterlijk een medium van mezelf waardoor ik de toekomst zag.Ik heb vele mooie inzichten mogen krijgen, waar ik nu erg dankbaar voor ben.Het heeft zo moeten zijn om mij letterlijk wakker te schudden.Maar nu ben ik te wakker, dus ga in de toekomst zeker proberen zoveel mogelijk te doen.Met hartegroet Esther
#59 Jeanette Rooyakkers 10-08-2012 16:23
Hoi MichaelZoals beloofd zou ik ook hier wat neerzetten over je boek. Ik had het snel uit en sommige stukken raken je meer dan een ander. Maar ik denk dat een ieder zich wel ergens in herkend. Ik iig wel en je leert om dingen op een andere manier te gaan bekijken.Ook bedankt voor je lieve persoonlijke boodschap die je erin hebt geschreven.Suc6.Lieve groet Jeanette Rooijakkers (facebook)
#58 Marianne 31-07-2012 21:26
Het boek 'mooi ben ik' maakt je bewust van dat eigenlijk iedereen de zelfde dingen in het leven tegenkomt, maar dat ieder daar anders mee omgaat. Het boek maakt je ook bewust dat je snel jezelf vergeet en dat je verder van jezelf staa, dan dat je dacht. Het kan ook erg confronterend zijn, maar als je er over nadenkt merk je dat je er ook echt wat aan hebt. Ik heb het boek twee keer moeten leze, omdat ik de eerste keer er zakelijk naar keek, de tweede keer ben ik stukje voor stukje gaan leze, omdat ik er dan over na ging denken. Michael petje af voor je boek en ook je volgende boek zal ik op dezelfde manier gaan lezen. x
#57 Michelle 31-07-2012 09:29
Michael,Ik heb je boek in een zucht uitgelezen. Prachtig, Eye Opener, Ontroerend, Positief, Herkenbaar, Boeiend, Confronterend en Mooi. Ik verheug me op je volgende boek!Lieve groet, Michelle
#56 Vivi 24-06-2012 19:09
Ik had het boek puur op gevoel gekocht. Ik werd er enorm door aangetrokken. Ik had op je hyves een paar recencies gelezen en dacht dat het een verhaal was..... Nu zijn het allemaal kleine stukken tekst over heeeeel veel onderwerpen. Dat is iets wat ik niet had verwacht. Natuurlijk herken ik stukken die jij beschrijft, maar ze gingen mij niet diep genoeg. De aanpak, van een aantal zaken die jij hebt beschreven, is mij bekend.... Conclusie na dit boek gelezen te hebben: ik ben goed bezig, ik ben al mooi vanbinnen Toch vind ik dit boek geen miskoop want nu ik het heb gelezen kan ik het boek doelgericht gaan uitlenen aan personen, waarvan ik denk dat ze hier iets aan kunnen hebben. En ik ken er wel een aantal! Dus zeker bedankt voor jou verhalen en gedichten, namens mij en diegenen die dit boek van mij gaan lenen! Groetjes, Vivi
#55 margret 28-04-2012 09:17
Lieve Michael.............vorige week was ik de gelukkige winnares van je boek. Je hebt me gevraagd om een reactie te geven, en wil daar heel graag op in gaan. Ik heb in mijn leven tot nu toe al heel veel meegemaakt.Ik ben nu 45 jaar maar soms voel ik me echt een bejaarde. In je boek komen heel veel aspecten naar voren waar ik in heb gezeten of nog zit en heb dan ook met volle overtuiging je boek gelezen. Ik dacht "eindelijk".....eindelijk eens een boek waar je wat aan hebt. Ik heb vaak gedacht van............tjee, ben ik nu gek.......of de medemens.......of wie dan ook !! Snapt er nu niemand HOE ik me voel........en de grote vraag .......Hoe moet ik het doen. Doe ik het wel goed......aan wie ligt het nu enz. Ik heb al jong mijn ouders verloren.....neefje van 4 jaar.........ben gescheiden (nu wel weer gelukkig getrouwd ).... mijn zoon van 17 jaar heeft zelfmoord gepleegd .....mijn schoonzus van 42 jaar is ongeneeslijk ziek........mijn beste vriendin heeft borstkanker en mijn buurvrouw van 29 jaar een hersentumor.(laat staan alle andere kleine dingen zoals brand , financie??le problemen, familieruzie's en de gewone sores van alle dag uitgesloten). Het zijn allemaal mensen die zo dicht naast me staan die ik wil of wilde helpen maar wat is het moeilijk!! Als je zelf in de knoop zit met zoveel gebeurtenissen, zorg dan maar eens goed voor jezelf, laat staan voor anderen !!!Elke keer gebeurde er iets in mij leven waardoor ik in een diep dal belandde en eruit moest klimmen, en weer opnieuw en opnieuw......en op een gegeven moment lukt het niet meer.Het verlies van je eigen kind die ik zo graag helpen wou, maar uiteindelijk toch zijn eigen weg kiest,dan voel je je als moeder zo onbeholpen. Het heeft geleid vorig jaar dat ik een een zware depressie kwam..........boos.......heel erg boos op alles en iedereen. Ik heb een paar weken terug nog een uur bij een treinovergang gestaan.............en ik weet het zijn allemaal zaken waar niemand wat aan kan doen, maar toch verlang je dan zo naar begrip.Begrip van vrienden/kennissen enz. En dat is er wel hoor, maar te weinig naar mijn idee.Zo heb jij Michael in je boek alles zo mooi omschreven dat ik het aan al mijn vrienden wil uitschreeuwen ......LEES !!!...........LEES verdorie hoe is is en voelt om al die dingen mee te maken................maar voor velen is het helaas zo dat als men het zelf niet ervaart, het ook niet kan begrijpen, hoe hard ze ook hun best doen.En dan durven ze ook nog te zeggen,,,,,,,,,tjee Margret, wat ben jij een sterke vrouw !! petje af, hoe jij het allemaal doet.Maar ze moesten eens weten !! en ergens ben ik ook blij voor ze want wie wil er nu zoveel ellende meemaken, zeg eens eerlijk, niemand toch. Ik ben op dit moment in behandeling met mijn zoon van 16 en ik moet zeggen, samen zijn we op de goede weg. Als gezin kunnen we weer zachtjes aan genieten.ook al vergis ik me soms nog wel eens als ik 6 borden op tafel zet en dan denk....och nee......eentje te veel !!! Nog steeds kijk naar vakantie huisjes voor 6 pesonen........ Dank je wel voor het boek 'MOOI BEN IK"want nu zie ik in dat ik niet de enige ben ook al dacht ik dat soms. Er zijn zoveel mensen die al zoveel hebben mee gemaakt maar het geeft wel steun dat te weten en te voelen dat ook ik kan zeggen.......MOOI BEN IK !!! Liefs Margret.
#54 Yvonne 27-04-2012 15:15
Heb het boek gelezen en vind het een prachtig boek ,met veel overeenkomsten.. Tips om over na te denken en proberen alles wat positiever in te zien ;) Ben benieuwd naar het volgende boek !!! Heel veel succes ,groetjes yvonne
#53 Heidy van Rijsbergen 27-04-2012 02:01
Lieve Michael ,Enige tijd terug dit boek van mijn vriendin gekregen, kort daarna gelezen maar tot nu toe niet van gekomen hier iets te schrijven. Was het boeks'avonds begonnen en s'morgens het laatste gedeelte uit gelezen in 1 woord een heel MOOI' boek...Het leest heel makkelijk en is heel erg herkenbaar allemaal.Zoals je weet ga ik op moment door een vreselijke tijd en je boek heeft me kracht gegeven, thnxx en ga zo door!!! X Heidy
#52 Linda C. 23-04-2012 19:05
Hey Michael,Een inspirerend boek. Voor mij heel erg herkenbaar. Het boek geeft een positieve energie en de kracht die je vaak mist als het tegen zit.Een aanrader!Ik wens je veel succes, liefs Linda
#51 wilhelmien 14-04-2012 18:08
Hoi Michael, wat een geweldig boek zeg.Het is een boek wat je aan het denken zet.Er zitten heel veel onderwerpen(verhalen)in waar ik mee te doen heb gehad, het leek wel of het over mij ging.Het enige wat ik niet heb meegemaakt is, een scheiding, en werkloos.Michael ik wens je heel veel sucses met het schrijven, het is de moeite waard en die het boek lezen die worden echt aan het denken gezet (in positieve zin).Mijn man gaat het nu ook lezen.Ik hoop dat er nog meer boeken volgen.Heel veel sucses, Liefs Wilhelmien
#50 Sandra Boer 02-04-2012 15:00
Hallo Michael,Ik heb je boek gekregen en gelezen.Het was allemaal zo herkenbaar en daar het lezen heb ik weer nieuwe kracht gekregen om het leven beter aan te kunnen.Het heeft mij kracht gegeven om mijzelf beter te accepteren en te groeien tot een beter persoon.Bedankt voor het schrijven van zo'n geweldig goed boek.Groeten, Sandra
#49 Angelique Jansen 22-03-2012 09:15
Lieve Michael, Ik heb gevraagd, geef me kracht geef me de moed om mijn leven weer op de rit te krijgen ik heb heel veel mogen ontvangen omdat ik weer zie en voel en zo is ook jou boek en jou energie op mijn pad gekomen erg bijzonder! Soms is het geen toeval ik heb dit gevraagd en gekregen ik ben je dankbaar! Blijf vooral doorgaan met wat je doet.....!!!!! Ik was het lied van mijn hart kwijt en jij hebt het voor mij gezongen en ik weet weer hoe het gaat! Zie je nou wel dat je kunt zingen Hahaha....
#48 Helen 20-03-2012 13:28
Hoi, Michael ik heb je boek al een hele tijd, maar wil tegen iedereen zeggen die nog twijfelt BESTEL HET BOEK, het is zo verschrikkelijk goed geschreven, je blijft lezen, mooier kan niet. Ik heb al een paar keer iets hier geschreven, maar kan het niet vaak genoeg zeggen. De woorden van jou zijn soms echt wel confronterend, je wordt even weer met beide benen op de grond gezet. Maar uiteindelijk ga je dingen anders zien en benaderen. Door jouw boek ben ik een cursus praktische psychologie gaan doen, om andere mensen en mijzelf beter te begrijpen. Ik had je boek ook bijna achter elkaar uitgelezen. Maar hij blijft me boeien, ik blijf steeds weer stukjes lezen. Bedankt nogmaals en hoop dat er snel een volgend boek van je komt. Liefs Helen
#47 Tim 14-03-2012 11:01
Beste Michael,Ik ken je al een hele tijd als collega en als vriend. En had veel van je verwacht, maar dat je een boek, laat staan dit boek, zou schrijven had ik niet verwacht.Mooi ben jij ... dat je dit boek heb geschreven. Velen, ook ik, zullen er dingen in herkennen, geconfronteerd worden, getriggered worden, eens gaan nadenken. Mooi ben ik... is een boek vol levenslessen, opgedane ervaringen en gevoelens waar anderen ook iets aan kunnen (lees "zullen" hebben. Ben benieuwd naar je volgende boek.Veel succes, liefde, wijsheid en geluk! Dat wens ik je.Groeten, your friend TIM
#46 astrid 11-03-2012 12:54
Ik lees jouw boek nu voor de 2e keer, het is echt geweldig! Wel zijn sommige hoofdstukken confronterend, waardoor je dieper gaat nadenken over een aantal zwakke punten van jezelf. Ik heb ook erg genoten van de gedichten, je zult er vast weleens een voorbij zien komen op FaceBook. Succes met jouw volgende boek!
#45 Aukje 03-03-2012 19:30
De complimenten voor je mooie boek!!!Zo herkenbaar & zo echt.....Heb het met plezier gelezen. (Vooral het stuk van "echte ware liefde")Ik ga je volgende boek ook zeker kopen!Ciaociaox Aukje
#44 silvia 12-02-2012 17:20
Hey Michael,Ik wil je via deze weg bedanken voor wat jij en je boek voor mij gedaan hebben.Ik zat er vorig jaar echt helemaal doorheen en toen leerde ik je via hyves kennen en je raadde me aan om je boek te kopen.Dat heb ik ook gedaan en het opende mijn ogen.Mede door jouw ben ik door mijn Burn-out heen gekomen.En ik wilde je daar ontzettend voor bedanken.Je boek is echt een aanrader voor mensen die het even niet meer zien zitten.Dus kom op mensen die dit lezeb en het boek nog niet hebben gekocht, ik zou het gewoon doen, het kan je echt helpen en je ogen openen.Veel liefs Silvia
#43 Jolanda 11-02-2012 10:55
Lieve Michael......Zo,n tijd vlak naast elkaar gewoond.. en nooit geweten dat jij degene was die me een heel eind op weg heeft gebracht toen ik het niet meer zag zitten....Zo toevallig dat ik er vandeweek achter kwam dat jij dit boek hebt geschreven.....Ik liep er vorig jaar toevallig tegenaan in een heftige periode in mijn leven. Ik had net een belangrijke en heftige keuze gemaakt in mijn leven, waardoor in mezelf helemaal kwijt was. Ik zat vol schuldgevoel, onzekerheid... een heftige tijd van zoeken naar mezelf. Tot ik bij toeval jouw boek zag liggen op de toonbank in een kiosk hier in Nijmegen...weet niet waarom,maar moest het boek oppakken...een heel bizar moment was dat.. kan het moeilijk uitleggen. Maar iig.. heb er even kort doorgebladerd, en wist gewoon dat ik m mee moest nemen.Ik moet je zeggen, hoe bizar dat gevoel ook was... het boek is voor mij het begin geworden om mijn leven stukje bij beetje weer op te kunnen pakken en aan mezelf te kunnen werken..mezelf stap voor stap weer te kunnen vinden..want ik wist gewoon niet hoe.Ik wil je bedanken... gewoon omdat je dit boek hebt geschreven en omdat je dus een heel mooi mens bent. Blijkbaar heb jij ook je wonden opgelopen,anders kun je zo,n boek niet schrijven. We lopen allemaal tegen dingen aan in het leven.De een wat meer en heftiger dan de ander. Ik heb ook mn portie gehad in het leven..meer dan goed is voor een mens... maar uiteindelijk word je er een sterker en mooier mens van, daar geloof ik in. Je boek... jemig michael.. het is een van de mooiste en beste dingen die op mijn pad zijn gekomen in een hele moeilijke periode.Iedereen zou dit boek gelezen moeten hebben om dichter bij zichzelf te kunnen en durven komen. Je bent een mooi mens.. thanx! Ik hoop dat veel mensen dit boek nog zullen lezen.. en dat het ook hun helpt weer op de goede weg te komen door zichzelf te vinden en er sterker uit zullen komen.Liefs, Jolan xxx
#42 Clara 09-02-2012 19:16
Hoi Michael,Heb jouw boek alweer een tijdje geleden aangeschaft door toedoen van mijn zusje, Chris.Zij vertelde dat jij, een vriend van haar, een boek had geschreven en met de opbrengst hiervan ook een goed doel steunt. Het goede doel stond me aan, zeker ook door het overlijden van Myrna en via Chris is jouw boek toen besteld. Het duurde even voordat ik 'Mooi ben ik' in mijn bezit had en het duurde ook even voordat ik er de tijd voor vond om er in te lezen. Helaas heb ik het boek nog steeds niet helemaal uit.....maar wat ik vooral 'sterk' vind zijn de '2- regelstukjes' tussen de hoofdstukken in!!! Hier kan eenieder, met wat voor bagage ook, zichzelf zeker in herkennen, heel inspirerend, heel relativerend en soms misschien ook confronterend, maar altijd met 'iets' om over na te denken!!!Ik ga 'Mooi ben ik ' zeker nog uitlezen :-) en ben heel benieuwd naar je volgende boek!Grtjs! Clara
#41 Dory 30-01-2012 11:28
Het was een leuk boek met veel herkenning. Ik kende je al uit een eerdere periode en het is mooi en goed te zien hoe je gegroeid bent in de loop van de jaren. Het is niet een boek dat je in een adem uitleest maar meer een boek dat je af en toe even pakt en dan weer weglegt om er over na te denken en dat is leuk vooral omdat je het telkens weer oppakt en nieuwe dingen ziet of ontdekt.Toppie Michael, je hebt een mooi werk neergezet..
#40 Patricia de Heus 28-01-2012 13:36
Wat een MOOI boek!! Ik heb het boek al een paar keer gelezen, en nog steeds pak ik het er wel eens bij als ik wil weten"hoe zat het ook alweer" het heeft mij zeker dichterbij mezelf gebracht en doen nadenken!Kijk uit naar het 2e boek.Patricia
#39 paula 27-01-2012 17:10
Geweldig boek en heel veel herkenning in te lezen.Dus ga lekker door, op naar volgende boek. liefs paula
#38 penny 19-01-2012 14:15
Hallo, ik herken mij zelf hier ook erg in. Gelukkig met heel veel hulp, gaat het al wel een stuk beter. Weet echter wel wat je mee maakt en dat is echt niet niks. Alles is negatief en niks is er meer goed en je hebt alleen een gevoel van laat mij met rust en alleen en zonderd je zelf overal van af. Er is niets zo erg als dat, want iedereen gaat het op den duur merken en niemand die het snapt. En er zal ook snel gezegt worden, het valt allemaal wel mee maar dat is echt helemaal niet zo het is veel erger als de meeste mensen denken. Alleen die kunnen er niet over mee praten ook al denken zij van wel. Diegene die het erg hard nodig hebben heel veel sterkte en probeer je er toch door heen te trekken. Ook al gaat dat echt niet makkelijk en ook niet zonder stoten, maar blijf toch positief denken. Ooit komt het weer in orde in mijn leven en er zal echt heel erg veel tijd overheen gaan, eer dat je het zelf beseft en het door krijgt. Veel groetjes en sterkte lezers, met het doorkomen van de hele moeilijke situatie Penny
#37 Anna 13-01-2012 15:27
Ik heb meteen nadat het boek te koop was het boek gekocht en in een korte tijd het boek ontvangen. Nou het was gewoon fantastisch ( mijn eerste indruk) en jullie raden het nooit....gelijk begonnen te lezen en ....................het was onbeschrijvelijk. Zeer herkenbaar, het maakte zoveel gevoelens los en voelde alsof ik in een spiegel keek. Dit boek wil ik echt een ieder aanraden, in het byzonder een ieder die een speciale plaats in je hart heeft.....Dank je Michael voor al die mooie woorden die je met ons lezers hebt willen delen.
#36 Esther Kuijpers 31-12-2011 09:06
Echt waar..dit boek heb ik in een avond en een ochtend helemaal uitgelezen (heb nog wel geslapen;-) Tijdens het lezen gebeurde er iets IN en MET me..ik voelde (weer) stromen..Het maakt(e) zoveel los, letterljik & figuurlijk. In positieve zin.Eigenlijk ben ik na het lezen van dit Mooi-boek nu sprakeloos,al zou je dat hier nu niet zeggen... :-) ik heb geloof ik het hele boek mogen beleven..ook letterlijk & figuurlijk.Dit boek is nu al een schat van onschatbare waarde in mijn boekenkast!Ook omdat het voor mij zeker een BEVESTIGING is van hoe lang mijn reis/weg ook nog is of zal zijn, ik op de GOEDE weg zit, geleid door mij MIJZELF,want je intiutie is het beste kompas van de wereld!Dit door mij geschreven stukje nav het lezen van het boek "Mooi ben ik" van Michael Peters wilde ik delen met alle lezers van dit boekomdat dit boek mij BEREIKTE waar misschien vele met mij zichzelf ook nog nooit hebben kunnen bereiken.Niet alleen een aanrader voor je boekenkast maar zeker een aanwinst voor je leven!Esther
#35 Mo 20-12-2011 15:17
Op een voor mij totaal onverwacht moment kwam jij met je boek op mijn pad...Cynisch was en ben ik maar ben toch aan het boek begonnen uit nieuwschierigheid...had het als kado voor iemand gekocht waarvan ik dacht dat zij er wat aan zou hebben...De "tussenstukken"zoals ik ze noem zijn makkelijk leesbaar en voor mij heel herkenbaar in de zin van...dat kom je vaker tegen in therapieen enz.Maar hoe kwamen enkele van je gedichten binnen...heb er tranen om gelaten omdat het voor mij spiegels waren die confronteerden...Was ongelukkig en zwalkte maar wat in het wilde weg...Het is het begin geweest van een zoektocht naar mezelf en doorpakken in wat ik wil...Ben er nog lang niet maar heb het gevoel dat ik mijn leven en mijn geluk weer in eigen hand aan het nemen ben.Samen met degene waarmee ik begonnen ben ga ik nu een nieuwe weg waarheen die ook leidt...Dank je wel!!!
#34 Jacco 09-12-2011 18:52
Een zeer geweldig boek ,moet iedereen gewoon aanschaffen.Ook voor mij zijn een aantal hoofdstukken een aantal zeer duidelijke herkenningenen een grote spiegel !! .Een hoofdstuk lees ik iedere dag even ,Mijn laatste eerbetoon aan ''EEN ECHTE LADY '', tja iedere keer pink ik daarbij even een traantje weg,Want die van mij was echt een lady.Nogmaals Michael een zeer geweldig boek ,dank voor het schrijven ervan. Jacco
#33 Carola vd westen 30-11-2011 08:35
Hoi Michael,Eerst mijn complimenten voor jou boek,Dat je dit zo kan omschrijven maar vooral ook wil delen knap stukje werk.Ik heb heel mijn verleden en je kan het zo gek niet bedenken voorbij zien komen.Er zijn drie hoofdstukken waar ik zelf emotioneel van werd, zelf zie ik dat ook als boodschappen wat wil het jou vertellen somige dingen verdrongen en andere dingen weer te pijnlijk, er is een persoon die ooit tegen mijn gezegt heeft ga bidden en vraag om kracht en hulp en je krijgt het, zo zie je maar weer Wat ik ook even wil vermelden hier is dat ik het zo tof van jou vindt dat je ook wat schenkt aan het goededoel toppie Bedankt dat ik jou boek heb mogen lezen ik hoop dat je heel veel mensen blij mag maken en helpen...Groetjes Carola
#32 Riet van Uden 27-10-2011 20:45
Lieve Michael,Ik heb het boek gelezen en echt , ik ben echt ontdaan van zoveel herkenning.Ik heb mezelf ook een spiegel voorgehouden en het lijkt wel of het voor mij geschreven is.Echt bizzar in de goede zin van het woord dan hoor.Toeval bestaat niet en ik kwam je tegen toen ik echt helemaal niet meer wist hoe of wat.Je hebt me de ogen geopend, ben er mee aan de slag gegaan en zit al veel beter in mijn vel.Ik heb heel veel kracht uit je boek gehaaldEr is in 7jr zoveel gebeurd en ik heb zoveel weggestopt en alles kwam weer boven.Nu kan ik het verdriet verwerken van mijn maatje[man] en al wat erna volgdeBedankt lieve Michael dat ik je boek mocht lezen.Als er een vervolg op komt, zal ik het zeker kopen.Ik heb een dochter die net gescheiden is die mag nu het boek lezen.Heel veel liefs van mij xxx
#31 irma lamers 26-10-2011 16:14
Heb je boek nog niet gekocht maar ga dit zeker doen. Heb ook zoals zo velen met mij, veel tegenslagen in mijn leven gehad en nog. Maar we komen er wel zeker als ik zover ben, dat ik je boek kan kopen. Lees veel herkenbaars.gr Irma
#30 Ria 15-10-2011 14:12
Ben even door je website gelopen,was nieuwsgierig wie degene was die mij respect gaf op de hyves van Pam. Ik herken veel in je gedichten, vooral de regels" Er zijn van die momenten dan kijk je om je heen, dan zie je wat je bezit en toch ben je alleen" spraken mij erg aan. Zoals zo velen ben ik ook niet zonder de nodige tegenslagen door het leven gerold. Zie aan de reakties dat veel mensen even stilstaan bij zichzelf en veel herkenning ervaren wanneer ze je boek gelezen hebben.Wat jou veel voldoening zal schenken.Ga zo door.Gr.Ria.
#29 patricia 07-10-2011 17:18
IK kom je even ??_..van harte bedanken, met de complimenten over je boek ??_??_..in 1 woord wauwwie ??_??_??_??_echt waar ??_..was heel gemakkelijk te lezen geen moeilijke zinsvattingen ??_??_..echt gemakkelijk??_??_??_??_..het boek heeft mij met veel mijn ogen doen openen ??_??_??_??_.en veel geleerd en in me opgenomen ??_??_.echt geweldig ??_??_??_??_. Dit is wat mij wel aansprak over ogen opendoen met feiten. Ga het 1 dezer dagen weer eens lezen ??_??_.op naar het volgende boek en ik ben weer een koper ??_.compliment gr
#28 Linda 06-10-2011 16:09
Ik heb het Boek MOOI BEN IK gekocht. Ik heb div stukken gelezen.. Ik herken heel veel van mezelf erin. Michael heeft het Boek naar mijn adres in Engeland verzonden, dat vond ik ontzettend aardig van hem. Ik wilde het boek zo graag hebben dat we samen eruit zijn gekomen en hij het naar Engeland wilde zenden. In mijn leven is er ook heel veel gebeurd..Ik heb Lupus (27 jr alweer) en ik heb "Kanker" overwonnen.Ik ben ontzettend blij met het Boek, en hoop dat er nog eens een vervolg komt..Heel veel Succes verder...Greetz Linda from Blackpool UK
#27 Petra Kobossen 02-10-2011 15:39
Iedereen krijgt in het leven te maken met gebeurtenissen en tegenslagen die z̩̩r ingrijpend zijn voor het verdere leven en ons functioneren. Weinigen onder ons hebben als kind geleerd te incasseren en dat dit een onderdeel is van het leven.Tegenslagen, verdriet en verlies horen bij het leven. Maar hoe gaan we ermee om, geven we het een plek en proberen in de jaren erna ook de positieve effecten ervan te zien. Ieder mens heeft een rugzak, bij de ̩̩n is die wat meer gevuld dan bij de ander, ieder mens is geworden wat hij is door vallen en opstaan.Het is niet belangrijk wat je overkomt...maar wel wat je ermee doet.Dit boek, geschreven door Michael Peters, kan mensen hierbij helpen, een steuntje in de rug geven in moeilijke situtaties en tijden.Toeval bestaat niet.....als psychologe krijg ik vaak de vraag; "waarom moet mij dit overkomen"??? Een vraag waar niemand een antwoord op kan geven. Het leven is ̩̩n groot leerproces met vallen en opstaan en voor de ̩̩n wat meer vallen dan opstaan. Puzzelstukjes vallen vaak jaren later in elkaar.Als psychologe maar ook als vrouw met een rugzakje (want wie heeft die niet??) is dit een z̩̩r herkenbaar, mooi geschreven boek.
#26 Jacqueline 30-09-2011 19:46
Beste Michael,Toeval bestaat niet. Zo verscheen jij dus op mijn hyves op het moment dat mijn wereld instortte en jij raadde mij je boek aan. Ik heb in blind vertrouwen het boek bij je besteld omdat ik voelde dat het wel goed zat. Heb het boek uiteraard netjes ontvangen en gelezen. Ik moet zeggen dat er een wereld van herkenning voor me open ging ! !Alle respect voor hoe jij ons zoveel duidelijk kan maken in zulke duidelijke taal !Heb er een 10 geboden lijstje van gemaakt en je hangt nu op de koelkast zodat ik iedere dag weet hoe ik verder moet.Nogmaals heel erg bedankt !!Liefs Jacqueline
#25 Jannie 30-09-2011 11:38
Hallo Michael.Een prachtig boek, ik lees iedere keer een paar hoofdstukken.Er was ook zoveel herkenning voor mij, zo zie je wat er voort kan komen uit levenservaringen, zeer zeker de moeite waard....en vooral prachtig geschreven....voor mij een verrijking.....En ook een beetje thuiskomen bij mezelf...Liefs mij...
#24 Helen 25-09-2011 20:27
Bedankt voor je ik ben mooi Michael, ik kan niet stoppen met lezen, herken er al heel veel van. Ga aub zo door je bent een fantastische schrijver. Door jouw schrijven wordt je weer even met beide benen op de grond gezet en ga je echt aan jezelf denken en niet alleen aan anderen. Zo herkenbaar.. bedankt en een heel fijn weekend, liefs Helen
#23 Caroline 12-09-2011 17:25
Ik heb het boek Mooi Ben Ik gelezen. Normaal lees ik een aantal bladzijden en dan leg ik het weer weg, echter met dit boek lukte dat niet! Ik herkende zoveel in wat ik las, dat ik in no-time al over de helft van het boek was aanbeland! Het was dat ik nog het e.e.a te doen had, anders had ik het boek in 1 adem uitgelezen! Ook vind ik het een boek die je meerdere keren zal lezen! Ik zou het z̩ker anderen aanraden!! Wat ik trouwens ook heel bijzonder vind aan het boek, is dat het door een man geschreven is !! Het zijn dingen die je eigenlijk juist van een vrouwenhand zou verwachten, dus dat houd dan ook in, dat er wel degelijk mannen bestaan waar je een goed gesprek mee kan voeren over de dingen des levens....diepgang hebben ipv de welbekende koetjes en kalfjes....Bedankt Michael!!
#22 Theresia petram 12-09-2011 16:15
dank je wel michael ik heb je boek in croatie gelezen in mij vakantie en je boek is prachtig bezonder en mooi en ik heb er al van geleerd maar kan er nog meer van leren wijze gedichten en lessen dank je wel top xxxx theresia en bedankt van je persoonlijke aan mij geschreven woorden
#21 Francisca Drijver 08-09-2011 05:58
Beste Michael,Je boek leest als een soort gezond medicijn. Af en toe heb ik er een stukje uit gelezen, soms werkte het gelijk, soms duurde het even. Zonder moeilijke termen geef je advies en troost. Wat een geluk dat er mensen zijn zoals jij!
#20 gree smit 26-08-2011 16:09
Mijn beloofde en eerlijke mening over je boek (MOOI BEN IK)Heb het 2 keer gelezen en raakte mij zeer diep !!!!!!Was er zelfs een beetje ontdaan van,,,,,,,,,,ook door mijn eigen verleden !De gezegde is niet voor niets dat je nooit te oud bent om nog te leren.Heb veel van je prachtige boek opgestoken en zit nu al uit te kijken naar je nieuwe boek.Dank je Michael!!!!!!!!!!!!
#19 Tanya Kross 19-08-2011 14:02
In 1 woord 'Fantastisch''In veel stukken heb ik mezelf herkend. Ik heb gelachen, ik heb gehuild en ik ben ook boos geweest.Gewoon een spiegel waar ik in keek tijdens het lezen van het boek.Dit boek is echt 'voer' voor het dagelijks leven.'Mooi ben ik'...Ja, IK ben Mooi!
#18 J Leijgraf 12-08-2011 15:00
hard, direct en recht door zee. Dit boek wind er geen doekjes om en zet je met beide benen op de grond! Erg mooi geschreven, een aanrader!
#17 Peggy 29-07-2011 05:39
Een super mooi boek, een echte aanrader, ben g̩̩n lezer, maar dit boek was wel heel erg gauw uit.
Een boek bomvol met onderwerpen en gebeurtenissen uit het leven gegrepen, puur, oprecht, en zeer doeltreffend omschreven. Waar ieder mens wel herkenning in kan vinden en daar waar nodig de kracht uit kan putten, wetende dat we niet alleen zijn!
Titel maakt het boek waar.
MOOI!!!!
#16 Gravinnetje 24-07-2011 09:03
Er is maar een enkel woord voor nodig om dit boek te beschrijven:geweldig.
Ik heb het boek 2x gelezen, nu pak ik er elke dag een stukje uit. Sommige gedeeltes heb ik al ik weet niet hoe vaak gelezen. Eerlijk gezegd mag ik er nog wel een bestellen: eentje die 'netjes'blijft, voor in de kast. Het boek laat je nadenken, over jezelf, over anderen. Hoe kun je jezelf veranderen (nee, niet verbeteren). Op een duidelijke, gemakkelijke manier worden diverse onderwerpen beschreven. Eigenlijk moet iedereen dit boek minstens 1 keer lezen. Waarom staat dit boek nog niet in de Top 10?
#15 ankie 20-07-2011 14:05
Werkelijk heel mooi geschreven, wat ik hier op deze site al mocht lezen.
Zelf herken ik er al heel veel uit.
Op zoek naar mij zelf......wie ben ik.
Nu weet ik zeker wat ik in gedachten had het ook uitvoerbaar zal zijn.
En ook kan gaan delen met andere openbaar.
Chapou voor jou Michael, groetjes Ankie
#14 Jolanda de Munck 16-07-2011 10:35
Geweldig boek! Het leven in pocketformaat!
Onderwerpen die voor iedereen herkenbaar zijn, met als een rode draad de bevindingen en ervaringen van jou zelf...
Ben benieuwd naar je volgende boek!
Succes!!
Groetjes. Jolanda
#13 astrid 16-07-2011 08:45
Mooi boek. Ik hou niet van lezen. Maar een vriendin had hem gekocht. Ik dacht even door bladeren. Heb ik het uitgelezen. Sommige stukken waren zo herkenbaar dat ik dacht gaat dit nou over mij. Super geschreven. X
#12 karin de koe 12-07-2011 14:56
Ik heb het nog niet gekocht en niet gelezen,maar ben dit zeker wel van plan!
Mijn reactie zal je dan zeker krijgen.veel liefs karin
#11 audrey sieben 08-07-2011 12:08
En nu eindelijk het beloofde: Mooi ben ik, een boek met de ervaringen van de schrijver er in verwerkt....een boek met onderwerpen, die voor iedereen herkenbaar zijn....een boek met als opdracht, een zoektocht naar jezelf en dat je eerst van jezelf moet houden, voordat je dat van iemand anders kunt! Leren om keuzes te maken in het leven, op een eerlijke en duidelijke manier, ook al kan het zijn, dat je daardoor iemand pijn moet doen....maar eerlijk zijn tegenover jezelf, is eerlijk zijn tegen een ander! Uiteindelijk word je er beiden beter en sterker van/door!
Het is een boek over relaties, in welke vorm dan ook, maar altijd met de achterliggende gedachte....volg je droom, maak keuzes en misschien moet je van het rechte pad afwijken om het goede pad te vinden!! Begin bij jezelf, geloof in jezelf en weet en voel, dat jij mooi bent, in wat voor velletje je ook zit. Wat een ander ook van je denkt of zegt.....
Mooi ben ik, mooi ben jij, mooi zijn wij...elk mens is uniek...mooi zijn begint bij jezelf!
Succes Mich, werk je plannetjes zorgvuldig uit. Maak dat jouw dromen geen dromen blijven! Bij het volgende boek, ben ik er weer bij......groetjes uit het Osse Au3
#10 Berdy Kuijpers 08-07-2011 07:02
Iedereen verdient geld, de vriendenkring is groot, het nachtleven bruist, werken non-stop en de agenda staat vol. Je leeft soms voor anderen en loopt jezelf voorbij. Na het lezen van dit boek sta je stil bij jezelf, je eigen functioneren, handelen en gevoel. Een klap in je gezicht die je in laat zien hoe het leven echt in elkaar steekt. Dit boek houdt een spiegel voor, waarin je jezelf herkent en je laat stil staan bij dingen die echt belangrijk zijn, namelijk jezelf. Het zet je niet alleen aan het denken, maar dwingt je om te handelen op gevoel en vanuit je hart. Inspirerend en herkenbaar zijn de woorden die dit boek omvatten. De schrijver heeft zichzelf duidelijk een spiegel voorgehouden en heeft gewerkt aan zelfreflectie. Nu hopen dat hij zelf zijn gevoel ook volgt....je leeft tenslotte maar een keer..

Berdy
#9 myriam 07-07-2011 20:55
je boek is heel fijn om te lezen en heel herkenbaar!
kan niet wachten op t volgende boek.
groetjes myr
#8 Marjon 03-07-2011 15:55
Het boek is heel gemakkelijk te lezen, hoofstuk voor hoofdstuk. Maar wel heel herkenbaar.
En dan is het boek uit ... daar sta je dan ...Voelde me heel raar van binnen, mijn onderbewust zijn was van slag. Dit was wel wennen.
En nu ......... zie ik de dingen heel anders (veel positiever).En mijn rugzakje is nu ook nog veel draagzamer ..... lichter.
Michael helemaal top, en komt een vervolg op ..... ben ik van de partij.

Mijn compliment groetjes Marjon
#7 Heleentje 30-06-2011 04:53
Veel herkenbare dingen en het leest makkelijk....boek gaat al in het rond bij de vrienden en ik wacht op deel 2 ;) /
Erg mooi en fijn geschreven!
Top!

Groetjes Heleen
#6 vivette 13-06-2011 13:05
zoals een beloofd, een reactie op je boek.....
ik heb het in 1x uitgelezen, kon het niet weg leggen.
het zijn zulke herkenbare stukken, vooral TERUG BIJ MEZELF
#5 sonja 11-06-2011 15:54
het ziet er super uit echt heel mooi verhaal topie
#4 monique 01-06-2011 04:49
IK kom je even .....van harte bedanken ,met de complimenten over je boek ........in 1 woord wauwwie ............echt waar .....was heel gemakkelijk te lezen geen moeilijke zinsvattingen ........echt gemakkelijk..............het boek heeft mij met veel mijn ogen doen openen .............en veel geleerd en in me op genomen .......echt geweldig .............
ga het 1 deze dagen weer eens lezen .......op na het volgende boek en ik ben weer een koper ....compliment gr monique
#3 Jaap Veldman 12-05-2011 19:15
Nadat ik eerst een paar dingen op de site had gelezen heb ik besloten het boek te bestellen. Heb het boek eerst een beetje vluchtig door gelezen en ben later begonnen met elke dag 2 of 3 hoofdstukken te lezen en er over te denken wat ik gelezen had.
Heel veel is net of het persoonlijk voor mij is geschreven, heel herkenbaar en toepasbaar, het zet je echt aan het denken, kan dit boek dan ook iedereen aanraden.
Bedankt Michael voor dit fijn boek.
#2 Rimalda Bent 29-04-2011 18:35
Ik heb het boek gelezen, iedere avond weer een hoofdstuk. Zo herkenbaar en zo mooi geschreven. Het heeft mij vertrouwen gegeven voor de toekomst. Ik kijk meer naar mezelf en weet beter wat ik wil. Ik kan iedereen aanraden het boek te lezen.
Bedankt Mich en heel veel succes.
#1 Isabel Rouw 10-04-2011 16:03
Het boek leest makkelijk weg, binnen 2 dagen uitgelezen. Het boek zet je aan het denken en is soms confronterend tenminste als ik eerlijk naar mezelf kijk. Ook zie ik herkenning. Zeker de moeite waard om te lezen.