Privacy op de website van MOOI BEN IK:

We kunnen ons voorstellen dat u wilt weten hoe wij omgaan met persoonlijke gegevens. Dat vertellen
we u hier. Heeft u na het lezen hiervan nog vragen, laat het ons dan weten
via mooibenik1967@hotmail.com.

 

  • Wie ben ik?
  • Waar sta ik in het leven?
  • Wat wil ik?
  • Hoe leef ik?
  • Ben ik mezelf?
  • Waarom kan ik geen beslissing nemen?
  • Waar sta ik met mijn eigenwaarde?
  • Hoe kom ik weer bij mezelf?

 

Allemaal vragen die bij jou kunnen opkomen als je in een bepaalde situatie zit. Dichter bij jouw gevoel komen is moeilijk.
Je staat er vaak te ver vandaan, vindt het vervelend en soms moeilijk om hierin een duidelijke beslissing te nemen. Of jouw blokkades op te heffen.

Door middel van mindfulness (dit betekent de dingen zien zoals ze werkelijk zijn), 
leer je gedachtes of methodes die jou helpen op een accepterende manier om te gaan met alles wat zich aandient in het leven van alledag.
Ze noemen het ook wel het OMdenken.

Door middel van zelfreflectie kun je antwoorden vinden op de bovenstaande vragen. Het gaat hierbij voornamelijk over het krijgen van inzichten en antwoorden die je allemaal graag zou willen hebben of misschien zelfs al weet.

 

Mocht je na het lezen van deze omschrijving nog vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op.

 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

#78 Sietske Barentsz 17-02-2021 09:31
Michael is een coach, een inspirator, een motivator, een.... ja wat is hij eigenlijk niet.

Via LinkedIn kwam ik in contact met Michael en ben bij/met hem een coachingstraject ingegaan.

Een intensieve dag bij hem thuis met mooie en goede gesprekken en vooral ook veel lol!

Alles in precies de juiste verhoudingen voor mij. Vervolgens verschillende gesprekken via de telefoon, waarvan het net leek alsof we gewoon weer bij hem thuis in gesprek waren.

Omdat hij heel snel (al bij het eerste gesprek aan de telefoon) doorheeft hoe je in elkaar zit, weet hij ook hoe hij jou het beste kan coachen en kan helpen meer inzicht in jezelf te krijgen.

Als je de kans krijgt om met hem een traject in te gaan: zeker doen! Een echte aanrader, hij maakt het verschil
#77 Sjany van der Veer 14-12-2020 14:21
Ik wil mezelf terug
En mezelf terug vinden
Ik ben in mijn jaren
Gebruikt
Misbruikt
Verkracht
Vele dierbaren verloren
Waar onder mijn Moeder die is een deel van mij
Soms heb ik haar nodig
Mijn mannetje verloren
Die is acuut uit mijn leven geruktJa ik lach altijd om mijn eigen ik te verbergen
#76 M. wenst graag anoniem te blijven 30-11-2020 16:34
Ik ken Michael al sinds mijn tienerjaren. Na elkaar lang uit het oog te hebben verloren ontmoetten we elkaar enige tijd geleden weer en vertelde hij mij over zijn coaching activiteiten. Ik voelde de noodzaak bij mezelf een aantal zaken te veranderen. Een onderliggend zeurend gevoel wat ik niet helemaal kon omschrijven en al helemaal niet wist waar die beruchte knop zat die je moest omzetten. Eén plus één is twee dacht ik, dus ik heb Michael gevraagd mij te helpen. Wat ik belangrijk vind bij een coach is het niet hebben van het gevoel dat je in een voorgeprogrammeerd traject bent terecht gekomen.

Het coach traject heb ik ervaren als intuïtief coachen, heel ontspannen, veilig, maar ook confronterend als dat nodig was. Gesprekken doorspekt met eigen ervaringen / voorbeelden van Michael hebben mij inzichten gegeven waardoor ik bewuster ben geworden van bepaalde gedragspatronen. Voor mij een eerste stap tot het veranderen van die gedragspatronen. Dat is precies wat ik wilde bereiken, want dit maakt me een fijner mens!

Michael is een zeer relaxte persoon waarbij eerlijkheid, veiligheid, integriteit en respect voorop staan. De keuze voor een coach is voor ieder individu anders. Ik kan iedereen aanraden in gesprek te gaan met Michael. Ik zou het in ieder geval zo weer doen…
#75 Gea Eggengoor 15-09-2020 16:57
Ik ben Gea.. sterk, kwetsbaar, gevoelig en doemdenker
Ik sta in de chaos van mijn eigen leven
Ik wil rust en regelmatig, stress loos.
Ik leef gestresstvvv en soms ontspannen
Ik ben mezelf maar ook niet
Ik ben bang om te falen
Ik heb veel gebrek aan zelfliefde
Volledig zelfliefde en zelfvertrouwen
#74 Edward Sneller 02-09-2020 18:44
Was al een tijdje op zoek naar een coach om samen het traject aan te gaan om het beste uit mezelf te halen.

De bijdragen van Michaël op LinkedIn vielen mij op en spraken mij aan.

Vervolgens “gelinked” met elkaar. Op zijn website ontdekt dat Michaël ook Workshops geeft.

Heb de workshop “180 graden draaien” gedaan en ervaren, heel bijzonder.

Tijdens de Workshop leer je op een heel toegankelijke manier jezelf beter kennen en laat Michaël je ontdekken waar je kracht ligt en waar je aandachtspunten en verbeterpunten liggen.

Ik kan het iedereen van harte aanbevelen.
#73 Leonie Koelen 19-03-2020 11:41
Zondag 8 maart hebben wij een hele mooie waardevolle dag mogen ervaren, samen, in groepsverband, om elkaar te sterken. Online hebben we samen nog contact, mooi, zeker nu, de natuur is mooi, komt tot bloei, maar de wereld staat stil....
Naast alle angst die er is, ook een moment van bezinning, zorg voor jezelf en zorg voor elkaar.
#72 Dirk Aarnoudse 05-08-2019 11:16
Via LinkedIn kwam ik in aanraking met de stukken die hij schreef. Sommigen spraken mij persoonlijk erg aan omdat deze mijn zoektocht verwoorden naar een man die eigen keuzes maakt en zich niet door angst laat leiden. De stukken waren dan weer een spiegel om in te kijken en juiste keuzes te maken. Ik heb mij vrij gevoeld om Michael als connectie toe te voegen en hierdoor zijn we in contact gekomen.

Na wat berichten hebben we telefonisch contact gehad. Een gesprek waarin ik met weinig woorden hoefde uit te leggen wat er speelde of Michael begreep dit. Dit alleen is al waardevol. Iemand die begrijpt wat er speelt en hoe je je voelt. Wat mij opviel tijdens dit gesprek was het vertrouwen die Michael uitstraalde dat hij mij ook kon helpen.

Zodoende heb ik de workshop 180 graden draaien gedaan. Hierbij ben ik bij Michael aan huis geweest. Daar heb ik hem leren kennen als iemand die betrokken is. Aanvoelt wat er in je omgaat (6e zintuig??) en op een confronterende, maar wel prettige manier hierop reageert. Voor mij een belangrijke les tijdens de workshop was de vraag of ik eerlijk mag zijn? zo ja, dan geef ik eerlijk mijn mening. Dit in tegenstelling tot een reactie die gebaseerd is op angst wat een ander ervan zou vinden. Zo ben ik dan ook met tools naar huis gegaan uit de workshop die tot nadenken hebben gezet, maar die ik nu ook kan toepassen.

Via deze weg nogmaals bedankt Michael en ga zo door met delen van je stukken. Deze zijn zéér waardevol. Ook de workshops kan ik een ieder aanbevelen. Zeker de mensen die zoekende zijn naar de juiste balans kan ik het zéér aanbevelen!
#71 Björn Esselink 11-06-2019 10:07
Twijfel als kracht inzetten..

Via facebook heb ik Mitch ontmoet, hij komt uit mijn omgeving en de stukken die hij schreef waren voor mij herkenbaar, dezelfde golflengte zo voelde het.

Zelf een levenslange zoektocht naar balans en te kampen gehad met depressies.

Zelf nog volop in het herstelproces kwam ik tot de conclusie ik wil iets met coachen of iets in die richting met mensen doen en heb om een 1 op 1 coaching gevraagd aan Mitch. Realistisch tools aanreiken dat is wat mij vooral opviel aan Mitch.

Geen poespas maar gewoon zaken waar je echt wat aan hebt in het dagelijkse leven.
Het luisteren en vertalen naar wat voor jouw praktisch is en of wat voor jouw de blind-spots zijn daarin is Mitch of heeft hij echt het zesde zintuig haha.

Voor mij en een ieder een transparante manier van coaching te ondergaan en die is afgestemd op de mens.

Getraind in schuld benoemde hij het bij mij in de coaching sessie en daarin herkende ik veel en het was een enorme blokkade.
Van daaruit dat zetje realiseerde ik me dat mijn twijfel niet iets slechts is maar een kracht mits het niet doorslaat naar schuld.

Nu heb ik net een opleiding achter de rug tot ervaringsdeskundige/herstelcoach dus die inzichten hebben
bijgedragen aan mij op het juiste pad te zetten.

Bedankt Mitch voor een inspirerende en liefdevolle training en je mag supertrots zijn op jezelf, wow wat een kracht, no bullshit haha!

Groeten Björn Esselink
#70 Albert van der Spek 04-06-2019 10:06
Michael Peters valt op door zijn korte motiverende boodschappen op Linkedin
Toen Michael vervolgens ook zijn coachingsaanbod via Linkedin onder de (mijn) aandacht bracht was een kort bericht aan hem snel geschreven.
Dit werd razendsnel telefonisch door hem opgevolgd en voor dat ik het goed en wel doorhad, hadden we een afspraak staan. Op weg naar onze afspraak realiseerde ik mij dat het allemaal heel natuurlijk is verlopen. Er was een klik en vertrouwen. Meer is niet nodig.

Een boeiende middagsessie volgde. Niets opdringends, maar wel een denkproces bij mij openend. Geen mappen vol met tips, trics of modellen. Gewoon in gesprek en je eigen aantekeningen maken en vaststellen waar je aan wilt werken. Wel gesteund met advies en praktische inzichten van Michael.

Ook onze telefonische afspraak een aantal weken later, leverde een heel natuurlijke dialoog op, waarbij Michael op vriendelijke wijze zorgt dat je de kern van wat je wilt veranderen vasthoudt.

Dus niks zweverigs, gewoon hands-on met in eigen regie aan de slag om te ontdekken wat het verschil tussen dromen en je eigen drempels zijn.
Een vakkundig gesprekspartner met een mooie kijk op het leven.
#69 ing. Valentijn Peters 04-06-2019 10:04
Michael is uiterst bekwaam en verstaat het vakgebied bijzonder goed.

Confronterend maar absoluut niet grensoverschrijdend.

Hij laat het juist inzien zonder te overdrijven waardoor het punt juist heel goed binnenkomt.

Hij brengt het met humor en de beste intenties.

Hij vertelt misschien niet altijd wat je graag zou willen horen, maar wel precies datgene wat je nodig hebt, en dat met de nodige dosis zelfreflectie!

Helemaal top en bedankt.
#68 Mirjam 15-04-2019 09:33
Een recensie vanwege 180° draaien.

Schrijven kan ik wel zei ik. ;) toch valt t niet mee om nu wat op papier of zoals nu het digitale veld te krijgen. Het is inmiddels dinsdag 13 maart.

Op vrijdag 10 maart had ik afgesproken met Mich om een workshop te volgen bij hem. Een workshop om 180° te draaien.

Verwachtingsvol, maar toch ook wel gespannen rij ik vrijdag naar Nijmegen. Het is mooi weer en rustig op de weg. Alles zit mee en ik kan vlot door rijden. Als ik de straat in rij zie ik de deur open staan en er loopt iemand heen en weer met dozen naar zijn auto. Het is Mich. Hij nodigt me uit om binnen te komen. De begroeting is vlot en hartelijk. Ik voel me gelijk heel welkom. Nog wat onwennig dat wel. Maar dat is snel over. Mich is een warme persoonlijkheid met een open uitstraling.

Je vertelt wat over jezelf en laat daarbij een stukje van je privéleven zien. Je bent ook daar heel open over, dat je met deze werkwijze een stukje privé opgeeft. Het werkt wel, want t nodigt uit om ook over mezelf heel open te zijn. Dat is alleen maar goed, want zo kom ik verder en daarvoor ben ik hier. In deze workshop vandaag. Je stelt vragen en laat mij nadenken over t antwoord. Ik krijg veel inzichten. Er vallen veel kwartjes. De meeste antwoorden wist ik wel. Ze moesten alleen weer even naar de oppervlakte worden gebracht. Door je vragen kom je ook te weten wat voor soort mens ik ben. Dat heb je snel door. Je stelt ook vragen over politiek. Dit ivm t stemmen. Daar had ik me dus niet mee bezig gehouden. Tot twee dagen voordat ik moest stemmen. En ik vind zelf dat ik een weloverwogen keuze heb gemaakt. Op dat moment wel iig ;) later snapte ik waarom je over politiek begon. Jij had je beeld al gevormd en wist welke richting de workshop op zou gaan.

Het moest alleen nog worden ingevuld. Ik mag gaan schrijven. 180° draaien.

Valkuil, inzicht en goede eigenschappen.

Terwijl we daarna praten vallen er telkens meer kwartjes en wordt t papier steeds voller geschreven. Ik weet t allemaal wel. Alleen ik heb toch nog steeds bevestiging nodig. Waarom? Op t moment dat ik over mijn vader begin weet jij genoeg. Daar zit m de kneep. Al vanaf dat ik klein was heb ik blijkbaar bevestiging nodig van pa en dat neem ik overal mee naartoe. Je laat me een scène spelen alsof mijn vader in de kamer zit en ik de kamer binnenkom. Nietsvermoedend speel ik t mee. En op t moment dat ik de kamer binnenstap voel ik verdriet. Is t een verdriet van nooit goed genoeg? Ik mag t laten gaan. De tranen stromen automatisch over mijn wangen. Ik voel me opgelucht en ook verbaasd. Daar zit een leerpunt. Je laat me zien hoe ik de kamer binnenstap en daarna laat je me zien hoe jij de kamer binnenstapt. Een wereld van verschil. Het mooie is dat we zondag naar mijn ouders gaan ivm de verjaardag van pa. Dan kan ik mooi oefenen. ;)

Het is inmiddels 24 maart. De recensie is geschreven in meerdere fasen. In één keer ging niet. Het is nu exact 14 dagen na de workshop. Ben ik al 180° gedraaid? Nog niet helemaal. Wel voor 90°. Ik ben me er meer bewust van. De zondag dat we naar mijn ouders gingen om pa z'n verjaardag te vieren ben ik er wel mee bezig geweest om de begroeting inderdaad anders te doen. En anders te reageren op pa. T kost me wel moeite. Je had ook gezegd dat ik uitgedaagd zou worden. En ja het is lastig om niet in valkuilen te stappen. Met mijn oudste dochter heb ik denk ik net zo'n relatie momenteel. Vandaar dat t enorm botst.

Ook haar reageer ik zoals op mijn vader. Dat geeft dus logischerwijs frictie. Als ik merk dat ik zo reageer en ik ga reageren zoals ik geleerd heb ik de workshop. Dus met een knipoog en een afstand kan Arwen er niet mee omgaan. Dan is ze verbaasd en vervolgens is zij boos en machteloos. Machteloos over mij. En dat is waar we naartoe moeten gaan, want dan blijf ik bij mezelf en geef ik de “macht” over mezelf niet weg. Ik blijf dus in mijn eigen kracht staan. Als ik nu terug kijk op de afgelopen 14 dagen zei ik dat t nog niet helemaal gelukt is, maar t begin is er wel. T inzicht zeker en t gaat me gewoon lukken.

Dankjewel Mich. Ik heb er veel van geleerd.
Ik vond t een fijne workshop.
Ik ben blij dat ik de workshop bij jou mocht volgen.

Groetjes en liefs Mirjam
#67 Een deelnemer 17-05-2018 12:08
Vorig jaar ging mijn leven in een grote stroomversnelling.
Ik besloot te gaan scheiden na 17 jaar relatie. Een emotionele rollercoaster.
Aangezien toeval niet bestaat, bracht synchroniciteit mij bij Mich.
Na 2 uur in de auto kwam ik bij hem aan. Best spannend.

Nu dacht ik enorme zelfkennis te hebben, maar hij pakte heel snel zo de kern. Best confronterend.

Hij pikte zo haarfijn mijn valkuilen eruit en liet mij zien hoe deze invloed hebben op keuzes in mijn leven.
O.a. mijn partnerkeuze en het inzicht waarom ik viel op zo?۪n type man. Dat dit alles met mezelf te maken heeft.

Mich stelde mij de vragen waaruit bleek dat ik eigenlijk al mijn hele leven maskers op heb.
Dat ik een enorm sensitieve vrouw ben, maar mij verschuil achter rationele maskers op zoek naar die erkenning.

Terwijl ik heb deze erkenning niet nodig van een ander.
Ik mag mezelf deze erkenning geven. Samen hebben we mijn kwaliteiten opgeschreven, en mijn inzichten. 180 graden draaien, en zo ben ik ook naar huis gegaan.

Na deze intensieve dag ben ik het ook daadwerkelijk gaan toepassen.
I.p.v. te pleasen en die mooie aardige maskers op te houden, ging ik assertief mijn grenzen aangeven.
Een inzicht die ik kreeg bij mich was "als iemand over je grens gaat en je geeft dit aan.

Iemand respecteert het niet, dan loslaten?"

Dit inzicht al toegepast en dat werkt bevrijdend.
#66 Miekie 12-12-2017 16:30
Mich Peters is geen therapeut, zegt hij....., nu met wat hij doet, is hij het wel.

Hoewel hij doet het in een warm huiselijke sfeer,je voelt je al gauw op je gemak.

Hij laat je inzien dat je iemand bent en het ook waard is om er te zijn.

Hij heeft mij laten zien dat er valkuilen zijn, inzichten waar je aan moet werken en goede eigenschappen hebt.

Nu ik heb de stap genomen om het te doen en maak het ook af ook.

Ik ga zorgen dat ,ik niet voor niets ben geweest....,

veel plezier met sinterklaas zijn morgen gr Miekie
#65 Ingrid R. 09-10-2017 20:51
Dag Mich, Na lang twijfelen is het nu toch reeds een goeie maandgeleden dat ik je workshop volgde en ik heb het me noggeen minuut beklaagd. Mijn angst verdween opslag doorjouw warme en lieve persoonlijkheid, de vraag en het verdrietwaar ik mee aanklopte werden al gauw meerdere vragen.Op een speelse en rustige manier reikte je me nieuwe inzichtenaan, je vormde geen oordeel maar een luisterend oor. Je liet me inzien dat mensen mogen "falen". Op de terugweg heb ik ondervonden dat dit toch veel met me gedaan heeft.... Je ging diep of ik wou dieper gaan, heb enige traantjes gelaten in de auto, het was de eerste stap om los te laten en het ergens een plekje te geven waar ik ookdankbaar mag voor zijn want nu weet ik zeker je ontmoet mensen vooreen bepaalde reden en ook al draait het negatief uit, neem er het positieveuit want ieder mens brengt je iets bij terug om een ander pad te bewandelen.Dank je Mich voor deze verrijkende dag die veel te vlug voorbij was en ik komzeker nog naar een lezing en kijk uit naar je volgend boek !Een warme groet Ingrid
#64 Deelneemster 17-09-2017 07:56
Een meisje van 11....Bevrijdt zich uit de kluwen van verstikking.Ze zit jaren vast.Klem....Tussen houden van....En verdriet....Jong....En al zOveel meegemaakt....Doch het Ware Leven kent ze nog niet.Wel doet ze veel nieuwe ontdekkingen...Over het leven zelf....Een ware ontdekkingsreis....Ook in de wereld binnen in haar....En er brak een tijd aan....Diep in haar....Waar zij weer naar adem durft te happen.Er breken zelfs mooie bijna glorieuze tijden voor haar aan.Niet echt....Maar voelt voor haar zo aan...Ze wordt plots ontdekt....Een scout ziet haar namelijk hardlopen.Rennen over een baan....Waarbij zij de toenmalige Jeugdkampioene tot verbijstering van een ieder en haar zelf met gemak doet verslaan.Men spreekt haar daarop aan....Zij weet namelijk ook niet hoe zij dit heeft weten te bolwerken en hoe zij dit heeft gedaan.Op de cintelbaan ervaart zij vleugels aan haar lichaam te hebben.En weet zij 1 te zijn met de wind....De wind die haar nog meer bevrijdt....Waar denken niet meer nodig is....Waar voelen van heftige emoties niet meer nodig is....Waar pijn en verdriet niet meer bestaan...Er bestaat dan namelijk geen tijd.....Alles staat dan Stil....En voor een Moment is zij van alles en iedereen bevrijdt.Helaas komen er toch weer donkere tijden voor haar aan.En een aantal bewustere ervaringen rondom haar hoge gevoeligheid.Maar ook daar weet zij gek genoeg haar weg in te vinden.Al liep zij nog zo met haar ziel onder haar arm.Ook dit kon zij tot verbijstering van een ieder en haar zelf kennelijk aan.De wereld van de Marine lag voor haar voeten.Nieuwe tijden braken er aan....Gek genoeg ging daar iets middels formaliteiten mis.En kwam zij veel eerder via ander vaarwater in de Scheepvaart terecht....Varen naar verre oorden....Leek een roeping te zijn...Om 1 met de Wereld te kunnen zijn....Al bleek Hongarije achteraf gezien niet zo ver van huis te zijn....Bleek het wel een hele fijne tijd voor haar te zijn....En verder weg van een verdrietige tijd wat nu achter haar ligt te zijn...Dit bracht haar verder binnen de wereld van Scheepvaart, Vervoer en Logistiek....En haar leven in Rotterdam en Schiedam....Tot dat het Leven....Haar rustige weltevreden leventje....Tot haar grote schrik....Met haar partner....Overhoop heeft weten te halen....2003/2004 wat een ramp jaar.....Gelukkig ging zij weer vreemd genoeg....In 2007/2008 het licht zien.Dit bracht nog veel bewuster Spiritualiteit in mijn leven.En maakte dat ik het leven meer vanuit een filosofischer aspect ging beleven.Natuurlijk gaat dit relaas hierboven over mij....Maar kan ik er nu in de derde persoon over praten....Want deze tijd is immers voorbij....Een heftig transformatie proces brak aan voor mij.De tijd op Internet, Facebook brak ook aan.En na verloop van tijd....Brak het contact met jou aan....Door veel verdriet en verlies van 2002 tot aan 2015....Kwam ik veel te ver van mijn eigen Gevoelswereld af te staan.....Maar Jij wist dat als geen ander te verstaan....Jij bracht me weer dichter tegen mijn Eigen Kern aan....Dankjewel wil ik nog zeggen....Ik heb dat nog niet Voldoende naar eigen kunnen gedaan.Dat Jij dit vanuit Jouw Warme Hart voor mij hebt gedaan.Dat meisje is na een dame te zijn geworden nu deze vrouw geworden.Durft haar kwetsbaarheid weer te tonen.En durft het Leven weer meer aan.....Dankjewel.....Dat jij in het bijzonder mij hebt weten te verstaan,
#63 Esther 01-08-2017 10:18
Mijn vriend en ik hebben samen de workshop bij jou thuis gedaan. Wat een verrassing dat dat samen kon!! Maar wij waren wel enorm nieuwsgierig naar wat jij ons nog bieden kon...Onze relatie is al zo bijzonder en goed! We ontwikkelen en groeien hard samen. En toch is het je gelukt onze basis te versterken! Je gaf ons de bevestiging dat we goed op weg zijn..Dat is al heel fijn om te horen! En door de valkuilen te benoemen konden we onze kwetsbaarheden vinden...waar we mee aan de slag kunnen. Doordat je ons heel goed aanvoelde kon je ons geven wat we nodig hadden. Dat was bijzonder!! De afwisseling tussen spanning en ontspanning was helemaal goed. Je dieren waren in dit geval een mooie aanvulling! We hebben daarvan genoten! We gingen zeer vol warmte, liefde, en inzichten weer weg. Het was zeker de moeite waard!!En bovenal ben ik ook heel blij met de prachtige infinity hanger!! Voor mij een belangrijke symbool in mijn leven! En dat dit zo mooi samenvalt...Door jou te leren kennen en mede daardoor ook meer mezelf...en dat te bekronen met zo'n workshop en hanger...mijn vriend en ik zijn enorm dankbaar!! Dank je wel mooi mens!
#62 Milena Rossato 28-07-2017 05:17
Ik heb gisteren, samen met Lud, deelgenomen aan een workshop bij jou.

Ik had ???bewust?۪ geen enkele verwachtingen gesteld, liet me gewoon meedrijven op de golf van nieuwsgierigheid, openheid, het onbekende, ??_ benieuwd waar deze golf me zou brengen.

Het was een ???bijzondere, geweldige?۪ ervaring. Enorm dankbaar voor de nieuwe inzichten. Mijn intentie om vanuit mijn hart en ziel te leven en daarin ook anderen te helpen (mijn passie), werd alleen maar versterkt.

Mich, je deed het op jouw eigen bijzondere en unieke manier, op de manier waarop jij elke dag schrijft: warm, liefdevol, confronterend, diepgaand, en vooral puur, vanuit je hart! Je deed het gewoon fantastisch!

We hebben ook heel veel gelachen. Een prachtige mix! Het was een bijzondere dag. Het was een bijzondere ervaring! Een dag en ervaring om nooit te vergeten.

Je bent een prachtig mens! Mooi ben jij! Absoluut! Ongelooflijk dankbaar dat ik jou persoonlijk heb mogen leren kennen. Je leeft wat je schrijft!

Warme groetjes,

Milena
#61 Nathalie 21-06-2017 10:08
Hoi Mich,Ik wil je ontzettend bedanken voor de inzichten die ik heb gekregen bij het volgen van jouw workshop. Na de workshop heb ik enorm stappen gezet en wat we besproken hebben toegepast, maar vandaag, na de evaluatie, kreeg ik weer nieuwe inzichten om zaken nog dieper uit te werken voor mezelf.Fijn dat we hierover na konden praten... er is zoveel positief verandert door deze inzichten in werk, relatie met familie, alleen nog niet met de "mannen", maar door jou kan ik dit nu ook veel beter oppakken de volgende keer wanneer ik iemand tegenkom ;-)... Dan sta ik er anders in en moeten ze mij verdienen hahaha. Ook waardeer ik het zeer dat ik elke dag de nieuwe berichtjes op FB zie en je blijft denken aan de workshop en wat het me allemaal gebracht heeft. Ik ben je er dankbaar voor en wil jou zeker aanbevelen voor wie "verder" wilt komen in het leven! Doen!! Lieve groet uit Rotterdam
#60 Dominique 20-06-2017 10:54
Hallo Mitch,pikte je enige tijd geleden op op mijn radar in het grote kluwen van Facebook. Las je teksten, de reacties van de lezers en had meteen een goed gevoel bij jou als persoon ook al kenden we mekaar totaal niet.Heb dan ook niet lang getwijfeld om je workshop te volgen en ik moet zeggen dat ik er zeker en vast een heleboel dingen heb uitgehaald voor mezelf en mijn ontwikkeling. Het was een boeiende namiddag, vooral veel gelachen, een paar emotionele momenten en ook af en toe een spiegel voorgehouden gekregen op een respectvolle manier.Heb de notities nog regelmatig in handen om mezelf er op te wijzen van niet te vergeten wat mijn werkpunten zijn.En wie weet kruisen onze paden mekaar nog ...Liefdevolle groet,Dominique
#59 Sabina van doorn 13-06-2017 18:22
Hoi Mich,Ik heb een maand geleden een workshop 180 graden om gedaan.Het was een emotionele dag en heel leerzaam.Ik werd met mijn eigen geconfronteerd.En dat was niet makkelijk maar het heeft me goed gedaan.Ik heb geleerd voor mezelf op te komen.Ik mag er zelf ook zijn .Van mezelf houden en zorgen.Ik heb ingezien dat ik moet leven en niet geleefd worden.Genieten van de mooie dingen in het leven.Alle punten die ik opgeschreven heb bewaar ik en zal ik regelmatig doorlezen.Dank je wel voor de goede leer les dat je me wakker hebt geschut Veel liefs Sabina