Privacy op de website van MOOI BEN IK:

We kunnen ons voorstellen dat u wilt weten hoe wij omgaan met persoonlijke gegevens. Dat vertellen
we u hier. Heeft u na het lezen hiervan nog vragen, laat het ons dan weten
via mooibenik1967@hotmail.com.

 

  • Wie ben ik?
  • Waar sta ik in het leven?
  • Wat wil ik?
  • Hoe leef ik?
  • Ben ik mezelf?
  • Waarom kan ik geen beslissing nemen?
  • Waar sta ik met mijn eigenwaarde?
  • Hoe kom ik weer bij mezelf?

 

Allemaal vragen die bij jou kunnen opkomen als je in een bepaalde situatie zit. Dichter bij jouw gevoel komen is moeilijk.
Je staat er vaak te ver vandaan, vindt het vervelend en soms moeilijk om hierin een duidelijke beslissing te nemen. Of jouw blokkades op te heffen.

Door middel van mindfulness (dit betekent de dingen zien zoals ze werkelijk zijn), 
leer je gedachtes of methodes die jou helpen op een accepterende manier om te gaan met alles wat zich aandient in het leven van alledag.
Ze noemen het ook wel het OMdenken.

Door middel van zelfreflectie kun je antwoorden vinden op de bovenstaande vragen. Het gaat hierbij voornamelijk over het krijgen van inzichten en antwoorden die je allemaal graag zou willen hebben of misschien zelfs al weet.

 

Mocht je na het lezen van deze omschrijving nog vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op.

 

1000 Resterende tekens


Philip
Ik kende Michael al een tijdje en dat was ook de reden om nav persoonlijke vraagstukken een aantal workshops bij hem te volgen.
Michael is laagdrempelig benaderbaar, luistert goed en legt een kwestie snel open. Ik ben zelf geen voorstander van traditioneel coachen waarbij de coachee dmv vele vrage tot zelfinzicht moet komen.

Michael gaat in gesprek met en waar nodig adviseert hij. Coachees weten vaak wel waar de schoen wringt en hebben soms gewoon een duw nodig in de juiste richting. Die richting heb je overigens al zelf bepaald.

Michael geeft je huiswerk mee. Tijdens een workshop maakt hij echt tijd voor je, is niet 100% tijdgebonden. De sfeer is goed, gemoedelijk , gepast confronterend met humor.

Soms belde ik onverwacht omdat ik even wilde sparren. Ook dan maakte hij tijd. Uiteindelijk heb ik veel baat gehad bij zijn workshops.

Thnx Michael..ik kan je aanbevelen.

Sietske Barentsz
Michael is een coach, een inspirator, een motivator, een.... ja wat is hij eigenlijk niet. Via LinkedIn kwam ik in contact met Michael en ben bij/met hem een coachingstrajec t ingegaan. Een intensieve dag bij hem thuis met mooie en goede gesprekken en vooral ook veel lol! Alles in precies de juiste verhoudingen voor mij. Vervolgens verschillende gesprekken via de telefoon, waarvan het net leek alsof we gewoon weer bij hem thuis in gesprek waren.Omdat hij heel snel (al bij het eerste gesprek aan de telefoon) doorheeft hoe je in elkaar zit, weet hij ook hoe hij jou het beste kan coachen en kan helpen meer inzicht in jezelf te krijgen.Als je de kans krijgt om met hem een traject in te gaan: zeker doen! Een echte aanrader, hij maakt het verschil
Sjany van der Veer
Ik wil mezelf terugEn mezelf terug vinden Ik ben in mijn jarenGebruiktMi sbruiktVerkrach tVele dierbaren verloren Waar onder mijn Moeder die is een deel van mijSoms heb ik haar nodigMijn mannetje verlorenDie is acuut uit mijn leven gerukt Ja ik lach altijd om mijn eigen ik te verbergen
M. wenst graag anoniem te blijven
Ik ken Michael al sinds mijn tienerjaren. Na elkaar lang uit het oog te hebben verloren ontmoetten we elkaar enige tijd geleden weer en vertelde hij mij over zijn coaching activiteiten. Ik voelde de noodzaak bij mezelf een aantal zaken te veranderen. Een onderliggend zeurend gevoel wat ik niet helemaal kon omschrijven en al helemaal niet wist waar die beruchte knop zat die je moest omzetten. Eén plus één is twee dacht ik, dus ik heb Michael gevraagd mij te helpen. Wat ik belangrijk vind bij een coach is het niet hebben van het gevoel dat je in een voorgeprogramme erd traject bent terecht gekomen.Het coach traject heb ik ervaren als intuïtief coachen, heel ontspannen, veilig, maar ook confronterend als dat nodig was. Gesprekken doorspekt met eigen ervaringen / voorbeelden van Michael hebben mij inzichten gegeven waardoor ik bewuster ben geworden van bepaalde gedragspatronen . Voor mij een eerste stap tot het veranderen van die gedragspatronen . Dat is precies wat ik wilde bereiken, want dit maakt me een fijner mens!Michael is een zeer relaxte persoon waarbij eerlijkheid, veiligheid, integriteit en respect voorop staan. De keuze voor een coach is voor ieder individu anders. Ik kan iedereen aanraden in gesprek te gaan met Michael. Ik zou het in ieder geval zo weer doen…
Gea Eggengoor
Ik ben Gea.. sterk, kwetsbaar, gevoelig en doemdenkerIk sta in de chaos van mijn eigen levenIk wil rust en regelmatig, stress loos. Ik leef gestresstvvv en soms ontspannenIk ben mezelf maar ook nietIk ben bang om te falen Ik heb veel gebrek aan zelfliefdeVolle dig zelfliefde en zelfvertrouwen
Edward Sneller
Was al een tijdje op zoek naar een coach om samen het traject aan te gaan om het beste uit mezelf te halen.De bijdragen van Michaël op LinkedIn vielen mij op en spraken mij aan.Vervolgens “gelinked” met elkaar. Op zijn website ontdekt dat Michaël ook Workshops geeft.Heb de workshop “180 graden draaien” gedaan en ervaren, heel bijzonder.Tijdens de Workshop leer je op een heel toegankelijke manier jezelf beter kennen en laat Michaël je ontdekken waar je kracht ligt en waar je aandachtspunten en verbeterpunten liggen.Ik kan het iedereen van harte aanbevelen.
Leonie Koelen
Zondag 8 maart hebben wij een hele mooie waardevolle dag mogen ervaren, samen, in groepsverband, om elkaar te sterken. Online hebben we samen nog contact, mooi, zeker nu, de natuur is mooi, komt tot bloei, maar de wereld staat stil....Naast alle angst die er is, ook een moment van bezinning, zorg voor jezelf en zorg voor elkaar.
Dirk Aarnoudse
Via LinkedIn kwam ik in aanraking met de stukken die hij schreef. Sommigen spraken mij persoonlijk erg aan omdat deze mijn zoektocht verwoorden naar een man die eigen keuzes maakt en zich niet door angst laat leiden. De stukken waren dan weer een spiegel om in te kijken en juiste keuzes te maken. Ik heb mij vrij gevoeld om Michael als connectie toe te voegen en hierdoor zijn we in contact gekomen. Na wat berichten hebben we telefonisch contact gehad. Een gesprek waarin ik met weinig woorden hoefde uit te leggen wat er speelde of Michael begreep dit. Dit alleen is al waardevol. Iemand die begrijpt wat er speelt en hoe je je voelt. Wat mij opviel tijdens dit gesprek was het vertrouwen die Michael uitstraalde dat hij mij ook kon helpen.Zodoende heb ik de workshop 180 graden draaien gedaan. Hierbij ben ik bij Michael aan huis geweest. Daar heb ik hem leren kennen als iemand die betrokken is. Aanvoelt wat er in je omgaat (6e zintuig??) en op een confronterende, maar wel prettige manier hierop reageert. Voor mij een belangrijke les tijdens de workshop was de vraag of ik eerlijk mag zijn? zo ja, dan geef ik eerlijk mijn mening. Dit in tegenstelling tot een reactie die gebaseerd is op angst wat een ander ervan zou vinden. Zo ben ik dan ook met tools naar huis gegaan uit de workshop die tot nadenken hebben gezet, maar die ik nu ook kan toepassen. Via deze weg nogmaals bedankt Michael en ga zo door met delen van je stukken. Deze zijn zéér waardevol. Ook de workshops kan ik een ieder aanbevelen. Zeker de mensen die zoekende zijn naar de juiste balans kan ik het zéér aanbevelen!
Björn Esselink
Twijfel als kracht inzetten..Via facebook heb ik Mitch ontmoet, hij komt uit mijn omgeving en de stukken die hij schreef waren voor mij herkenbaar, dezelfde golflengte zo voelde het.Zelf een levenslange zoektocht naar balans en te kampen gehad met depressies.Zelf nog volop in het herstelproces kwam ik tot de conclusie ik wil iets met coachen of iets in die richting met mensen doen en heb om een 1 op 1 coaching gevraagd aan Mitch. Realistisch tools aanreiken dat is wat mij vooral opviel aan Mitch.Geen poespas maar gewoon zaken waar je echt wat aan hebt in het dagelijkse leven. Het luisteren en vertalen naar wat voor jouw praktisch is en of wat voor jouw de blind-spots zijn daarin is Mitch of heeft hij echt het zesde zintuig haha.Voor mij en een ieder een transparante manier van coaching te ondergaan en die is afgestemd op de mens.Getraind in schuld benoemde hij het bij mij in de coaching sessie en daarin herkende ik veel en het was een enorme blokkade. Van daaruit dat zetje realiseerde ik me dat mijn twijfel niet iets slechts is maar een kracht mits het niet doorslaat naar schuld. Nu heb ik net een opleiding achter de rug tot ervaringsdeskun dige/herstelcoach dus die inzichten hebben bijgedragen aan mij op het juiste pad te zetten.Bedankt Mitch voor een inspirerende en liefdevolle training en je mag supertrots zijn op jezelf, wow wat een kracht, no bullshit haha!Groeten Björn Esselink
Albert van der Spek
Michael Peters valt op door zijn korte motiverende boodschappen op Linkedin Toen Michael vervolgens ook zijn coachingsaanbod via Linkedin onder de (mijn) aandacht bracht was een kort bericht aan hem snel geschreven. Dit werd razendsnel telefonisch door hem opgevolgd en voor dat ik het goed en wel doorhad, hadden we een afspraak staan. Op weg naar onze afspraak realiseerde ik mij dat het allemaal heel natuurlijk is verlopen. Er was een klik en vertrouwen. Meer is niet nodig.Een boeiende middagsessie volgde. Niets opdringends, maar wel een denkproces bij mij openend. Geen mappen vol met tips, trics of modellen. Gewoon in gesprek en je eigen aantekeningen maken en vaststellen waar je aan wilt werken. Wel gesteund met advies en praktische inzichten van Michael. Ook onze telefonische afspraak een aantal weken later, leverde een heel natuurlijke dialoog op, waarbij Michael op vriendelijke wijze zorgt dat je de kern van wat je wilt veranderen vasthoudt. Dus niks zweverigs, gewoon hands-on met in eigen regie aan de slag om te ontdekken wat het verschil tussen dromen en je eigen drempels zijn.Een vakkundig gesprekspartner met een mooie kijk op het leven.